Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

QUOTE(straige @ 2008 01 25, 13:56)
O as tai jau apsisprendziau griebti Cartier Eau de Cartier visa kibira (ka ten su kibireliais prasideti ax.gif )

Čia unisex?
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 25, 16:13)
Čia unisex?

Jep 4u.gif
Papildyta:
Kadangi ir MB prasesi priimamas i kompanija jais kvepintis, tai ir griebsiu visa viedra lotuliukas.gif
Atsakyti
Burberry Brit man atrodo visai tinkamas pavasariui, visai nesupykciau gavusi. nu bet kad jau negausiu, tai stumiu sia minti kuo toliau nuo saves nono.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 26, 21:27)
Burberry Brit man atrodo visai tinkamas pavasariui, visai nesupykciau gavusi. nu bet kad jau negausiu, tai stumiu sia minti kuo toliau nuo saves nono.gif

Tai kodel taip is karto "negausiu"? Juk Valentino diena arteja ar pagaliau kokia nors kovo 8-oji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 26, 21:49)
Tai kodel taip is karto "negausiu"? Juk Valentino diena arteja ar pagaliau kokia nors kovo 8-oji  biggrin.gif

ai, daug svenciu man arteja, bet... nebent bus visiskoj frustracijoj rinkdamas, ka padovanot, tai gaaal... bet siaip tai jis grieztai ne schmoll.gif kvepalu man visiskai pakanka, o jis, zmogus, pragmatiskas, be polekio. ir taip amziais burba, kad cia tik pinigu svaistymas, tai as perkuosi vtycharia, bent nervu negadina... o valentino d. ir kovo 8 tai anokia cia svente, kad dovanas pirkinet irnesakyk.gif . aisku, dovanos visad malonu, bet...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 26, 22:13)
ai, daug svenciu man arteja, bet... nebent bus visiskoj frustracijoj rinkdamas, ka padovanot, tai gaaal... bet siaip tai jis grieztai ne schmoll.gif kvepalu man visiskai pakanka, o jis, zmogus, pragmatiskas, be polekio. ir taip amziais burba, kad cia tik pinigu svaistymas, tai as perkuosi vtycharia, bent nervu negadina... o valentino d. ir kovo 8 tai anokia cia svente, kad dovanas pirkinet irnesakyk.gif . aisku, dovanos visad malonu, bet... 

mastau.gif Jooo... Kovo 8 jokia ne svente, bet proga surast gi reikia, kai norisi nauju kvepalu ax.gif Nu blyn, supykau, lyg del saves g.gif Pragmatiskam vyrui isvis muilo gabaliuka padovanociau. Paties pigiausio, kad nesvaistyt pinigu. Idomu, kaip sureaguotu i tokia dovana. Pragmatiska, o ka?
Atsakyti
Pavasarį kvepėsiu turimais Dior "J'adore" wub.gif Žiemą norėjosi saldesnių, tai šitie stovėjo ir laukė savo eilės biggrin.gif Aišku ir saldumynų šalin nenumesiu, bet norėtusi kažko gaivesnio bigsmile.gif Pavasarį norėčiau kvepėti kažkuriais iš šių:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Visi kvapai patinka, tik nežinau kurie labiausiai smile.gif Ir kaip laiko smile.gif Gal patartumėt, kurios bandžiusios? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 26, 23:21)
mastau.gif Jooo... Kovo 8 jokia ne svente, bet proga surast gi reikia, kai norisi nauju kvepalu  ax.gif Nu blyn, supykau, lyg del saves  g.gif  Pragmatiskam vyrui isvis muilo gabaliuka padovanociau. Paties pigiausio, kad nesvaistyt pinigu. Idomu, kaip sureaguotu i tokia dovana. Pragmatiska, o ka?

drinks_cheers.gif
As su tokiu vyru matyt ilgai negyvenciau :oh
Atsakyti
ai, baigiam cia apie ta mano vyra irnesakyk.gif jus negyventumet, o as gyvenu tongue.gif ir man jis geras, vat smile.gif kartais reikia sveikos nuovokos isikisimo.
kalbant i tema
QUOTE(ginxtaxre @ 2008 01 27, 17:52)
Pavasarį kvepėsiu turimais Dior "J'adore"  wub.gif  Žiemą norėjosi saldesnių, tai šitie stovėjo ir laukė savo eilės  biggrin.gif Aišku ir saldumynų šalin nenumesiu, bet norėtusi kažko gaivesnio  bigsmile.gif  Pavasarį norėčiau kvepėti kažkuriais iš šių:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Visi kvapai patinka, tik nežinau kurie labiausiai smile.gif  Ir kaip laiko  smile.gif Gal patartumėt, kurios bandžiusios?  ax.gif

turiu omnia crystalline, laikosi labai ilgai, o siaip rinkciausi turbut tuos is cacharel, promesse, berods
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 27, 18:08)
ai, baigiam cia apie ta mano vyra irnesakyk.gif jus negyventumet, o as gyvenu tongue.gif ir man jis geras, vat smile.gif kartais reikia sveikos nuovokos isikisimo.
kalbant i tema

turiu omnia crystalline, laikosi labai ilgai, o siaip rinkciausi turbut tuos is cacharel, promesse, berods

ačiū mirksiukas.gif promesse man patiko wub.gif dar lb įdomu kaip CK "in2u" laiko smile.gif armani tai turėtų neblogai, nes EDP ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ginxtaxre @ 2008 01 27, 18:17)
ačiū  mirksiukas.gif promesse man patiko  wub.gif dar lb įdomu kaip CK "in2u" laiko  smile.gif armani tai turėtų neblogai, nes EDP  ax.gif

gerai laiko, siaip pabandyk ant lapuko ir paziurek, kiek dienu kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Menininkė_ @ 2008 01 27, 18:32)
gerai laiko, siaip pabandyk ant lapuko ir paziurek, kiek dienu kvepia  smile.gif

turiu visų 4-ių lapukus prikvėpintus, tai labiausiai "promesse" jaučiasi, o jį kvėpinau 2 dienom anksčiau nei kitus smile.gif dar ck "in2u" ar armani "remix" kažkuris geras, tik neprisimenu, ant kurio lapelio kuris buvo kvėpintas doh.gif šiaip dar armani diamonds lb jaučiasi, bet kvapas kažkoks neaiškus man, tai jo neįtraukiu į pavasarinį sarašą smile.gif
Papildyta:
Bet ant tų lapelių nelabai suprasi, įdomu kaip ant odos laiko smile.gif na ką reikės eit purkštis visus iš eilės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ginxtaxre: 27 sausio 2008 - 19:03