Man pavasariui patiktų kvepalai iš Davidoff "Cool water woman" arba "Echo".. pastaruoju metu labiau patinka "Echo"
planuoju jų nusipirkti iš braškių
As liksiu prie L'occitane cherry blossom
jais kvepesiu ir tik jais
gaila kad niekaip nerandu siu

hermes eu des mervilles pegasus
Siuo metu uzsigeidziau pavasariui Estee Lauder "Pleasures Delight", turejau meginuka tai labai patiko
Bet kol nesunaudosiu kuriunors is turimu kvepalu, tol susilaikysiu. Nebent kas padovanotu pvz kokios valentino dienso proga (o kam daugiau tokios sventes reikalingos ?)
Cacharel Promesse turejau nedidele buteliuka, greitai supurskiau kazkaip, tokie neutralus man jei buvo ir kasdienai labai gerai tiko. ir tikrai labai gerai laikesi
Cacharel Promesse turejau nedidele buteliuka, greitai supurskiau kazkaip, tokie neutralus man jei buvo ir kasdienai labai gerai tiko. ir tikrai labai gerai laikesi
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 06, 14:57)
Pegasiukas, kaip man jau išaiškino, yra limituoto leidimo tas pats Stebuklų vanduo - pas Seeme vienu metu buvo 
QUOTE(sfera @ 2008 02 05, 00:08)
jais kvepesiu ir tik jais
gaila kad niekaip nerandu siu

hermes eu des mervilles pegasus
man dar siu buteliukas

Eau des Merveilles Constellation
is pradziu radau atsiliepimus, kad kvapas skiriasi. bet pasirodo, tas pats stebuklingas vanduo. irgi limituotas leidimas. nors imk ir del buteliuko pirk
QUOTE(sfera @ 2008 02 06, 13:00)
Abejoju, ar skirtingi
Is forumieciu, tai viena turi
QUOTE(sfera @ 2008 01 28, 14:52)
ne as tikrai totali ligone, tik ka tris miniukus is alioshkos nusipirkau, mb nusaus, teks slept

kokius nupirkai ?
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2008 02 06, 20:29)
laura biagoti roma, guerlain winter delice ir lolita lempicka l-kurios drauge sendien is manes vos neateme
Aš vakar vakare testavau CK in2u
buvau bandžius ant lapelio, o vakar ant odos
labai patiko
dabar jie mano pavasarinių saraše Nr. 1
Tokie citrusiniai vaisiai su vanile
Pradžioje gal labiau citrusai jaučiasi, bet kuo toliau tuo labiau vanilė ryškėja
mmm...