Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

Man pavasariui patiktų kvepalai iš Davidoff "Cool water woman" arba "Echo".. pastaruoju metu labiau patinka "Echo" wub.gif planuoju jų nusipirkti iš braškių bigsmile.gif
Atsakyti
As liksiu prie L'occitane cherry blossom smile.gif
Atsakyti
user posted image wub.gif wub.gif wub.gif
jais kvepesiu ir tik jais

gaila kad niekaip nerandu siu verysad.gif verysad.gif verysad.gif
user posted image

hermes eu des mervilles pegasus wub.gif
Atsakyti
Siuo metu uzsigeidziau pavasariui Estee Lauder "Pleasures Delight", turejau meginuka tai labai patiko rolleyes.gif Bet kol nesunaudosiu kuriunors is turimu kvepalu, tol susilaikysiu. Nebent kas padovanotu pvz kokios valentino dienso proga (o kam daugiau tokios sventes reikalingos ?) biggrin.gif
Cacharel Promesse turejau nedidele buteliuka, greitai supurskiau kazkaip, tokie neutralus man jei buvo ir kasdienai labai gerai tiko. ir tikrai labai gerai laikesi smile.gif
Atsakyti
Pegasiukas, kaip man jau išaiškino, yra limituoto leidimo tas pats Stebuklų vanduo - pas Seeme vienu metu buvo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FREDUCI: 06 vasario 2008 - 12:57
QUOTE(FREDUCI @ 2008 02 06, 14:57)
Pegasiukas, kaip man jau išaiškino, yra limituoto leidimo tas pats Stebuklų vanduo - pas Seeme vienu metu buvo 4u.gif

verysad.gif zinau kad tas pats, bet buteliukas grazus plius prie visu pegasiuku prisegtos ivairios istorijos ir kiek zinau visi pegasiukai skirtingi ir nesikartoja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 02 05, 00:08)
user posted image wub.gif  wub.gif  wub.gif
jais kvepesiu ir tik jais

gaila kad niekaip nerandu siu  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
user posted image

hermes eu des mervilles pegasus wub.gif

man dar siu buteliukas wub.gif
user posted image
Eau des Merveilles Constellation

is pradziu radau atsiliepimus, kad kvapas skiriasi. bet pasirodo, tas pats stebuklingas vanduo. irgi limituotas leidimas. nors imk ir del buteliuko pirk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 02 06, 13:00)
verysad.gif zinau kad tas pats, bet buteliukas grazus plius prie visu pegasiuku prisegtos ivairios istorijos ir kiek zinau visi pegasiukai skirtingi ir nesikartoja wub.gif

Abejoju, ar skirtingi g.gif
Is forumieciu, tai viena turi thumbup.gif ir manau, kad ten ta pati pasaka pie visu buteliuku.
Atsakyti
QUOTE(sfera @ 2008 01 28, 14:52)
ne as tikrai totali ligone, tik ka tris miniukus is alioshkos  nusipirkau, mb nusaus, teks slept  doh.gif  lotuliukas.gif

kokius nupirkai ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2008 02 06, 20:29)
kokius nupirkai ? ax.gif

laura biagoti roma, guerlain winter delice ir lolita lempicka l-kurios drauge sendien is manes vos neateme lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš vakar vakare testavau CK in2u smile.gif buvau bandžius ant lapelio, o vakar ant odos smile.gif labai patiko thumbup.gif dabar jie mano pavasarinių saraše Nr. 1 biggrin.gif Tokie citrusiniai vaisiai su vanile wub.gif Pradžioje gal labiau citrusai jaučiasi, bet kuo toliau tuo labiau vanilė ryškėja bigsmile.gif wub.gif mmm... wub.gif
Atsakyti
Siūlau Elizabeth Arden Green tea ax.gif labai lengvas ir gaivus kvapas, toks švara dvelkiantis. Man jis thumbup.gif
Atsakyti