Įkraunama...
Įkraunama...

Naujininkai: Gervelė

QUOTE(Tacis @ 2009 10 13, 17:58)
Aha- didzioji pakosineja... Geriam arbatas. Kas del vaistu/vitaminu, tai shitiems dalykams zhmona vadovauja  rolleyes.gif . Marsiechiais vaikus sheria  doh.gif .

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mes pernai kasryt po žiedadulkių šaukštelį merginom suvalgydindavom. Superinis reikalas. Gal slogą ir kokį kartą per sezoną apturėjo, bet rimtai nesirgo. Šiemet kažkaip nenulekiam iki bitininko to gėrio nusipirkti doh.gif Bet jau reikalas "pribrendo" lotuliukas.gif

Kaip šiandienos nuotaikos prieš šventę?
Aš vakar savo bitei suknelę siuvau....Kadangi mano siuvėjos talentas baigiasi siūlo įverimu į siuvimo mašiną bei tiesios siūlės siuvimu, tai šventėj matysit ale Agitos mamos atkutiūrą lotuliukas.gif
Geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2009 10 14, 08:00)

Kaip šiandienos nuotaikos prieš šventę?

Na, po šventės nuotaikos puikios, kaip ir prieš šventę.
Viskas patiko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacis @ 2009 10 14, 18:49)
Na, po šventės nuotaikos puikios, kaip ir prieš šventę.
Viskas patiko.  thumbup.gif

Pavydžiu baltai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O mes savo apsilankymu, kaip visada, sugadinom šventę ax.gif Ot turim ožką - tik mus pamato, mergina tampa nevaldoma...Jau ką turim, to neatimsit.... blush2.gif Žodžiu, teks vėl mesti lankytis šventėse doh.gif
Nors pritariu, kad iš tikrųjų šventė buvo graži... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martynos mama: 15 spalio 2009 - 06:53
Tikrai šventė patiko blush2.gif
Niekas nieko nesugadino kaip ir ...... Nesiliaukit tik dalyvavę smile.gif
Atsakyti
Sveikutė 4u.gif
Na, dar džiaugiuosi, kad Pabiručiuose esam ir tik čia į šventės scenarijų papildomas "pataisas" įvedėm.....Vat ateisim pas jus į Bitutes ir čia gerai nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Martynos mama,2009 10 15, 10:05]
Sveikutė 4u.gif

Bus, kur mūsų vaikai ten kad ir kas be nutiktų vistiek viskas gerai thumbup.gif

Laukiam Bitutėse bigsmile.gif
Atsakyti
Paskui gailėsitės prisikvietę hihihi.gif
Ar pastebėjot, kiek naujų vaikučių piešinėlių-karpinėlių koridoriuose prikabinėta...Ganai akis į tuos grožius ir nuotaika pakyla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2009 10 15, 06:52)
Ot turim ožką - tik mus pamato, mergina tampa nevaldoma...

Mums su mazhėle panašiai būdavo, tai dabar prieš visokias tokias atrakcijas stengiamės smulkiai nupasakoti savo veiksmų planą, tipo "ateisim, sėdėsim, žiūrėsim, po koncerto kartu keliausim namo/pas sesę/pas senelius." "jeigu viskas gerai pavyks, be ašarų ir pan., tai vazhiuosim y mcdonalda/kavinę/parduotuvę"...
Suveikia! Svarbu neapsimeluoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tacis @ 2009 10 15, 11:53)
Mums su mazhėle panašiai būdavo, tai dabar prieš visokias tokias atrakcijas stengiamės smulkiai nupasakoti savo veiksmų planą, tipo "ateisim, sėdėsim, žiūrėsim, po koncerto kartu keliausim namo/pas sesę/pas senelius." "jeigu viskas gerai pavyks, be ašarų ir pan., tai vazhiuosim y mcdonalda/kavinę/parduotuvę"...
Suveikia! Svarbu neapsimeluoti  blush2.gif

Matot, kad atrodo ir pasakojam, ir pagiriam, ir pabaram, ir.....visada rezultatas tas pats - "Jūs kalbėkit ir įrodinėkit savo tiesa, o aš jau padarysiu kaip man reikia"... doh.gif Mes su vyresnėle tokių problemų net sapnuose nesapnavom...O mazgė savo mėlynom akim paklapsi, apsisuka ant kulno ir eibes krečia....
Žodžiu, antro vaiko auginimas - mums žymiai didesnis iššūkis, nei pirmojo lotuliukas.gif
Aš tik dar džiaugiuosi, kad bent jau auklėtojos ja nesiskundžia ax.gif Bent jau sako, kad grupėje ji nesiožiuoja....Už kantrybę joms po 4u.gif ir po du duotume wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2009 10 15, 13:16)
Matot, kad atrodo ir pasakojam, ir pagiriam, ir pabaram, ir.....visada rezultatas tas pats - "Jūs kalbėkit ir įrodinėkit savo tiesa, o aš jau padarysiu kaip man reikia"... doh.gif Mes su vyresnėle tokių problemų net sapnuose nesapnavom...O mazgė savo mėlynom akim paklapsi, apsisuka ant kulno ir eibes krečia....
Žodžiu, antro vaiko auginimas - mums žymiai didesnis iššūkis, nei pirmojo  lotuliukas.gif
Aš tik dar džiaugiuosi, kad bent jau auklėtojos ja nesiskundžia  ax.gif Bent jau sako, kad grupėje ji nesiožiuoja....Už kantrybę joms po  4u.gif ir po du duotume  wub.gif

nu va... tikrai nesitikejau tokio oziuko... bet veliau aukletoja uzsimine, kad ir per ankstesnes sventes taip budavo blush2.gif
Uztat aciu mamytei, kuri puikiai pasirode (tegu ir be bitutes kostiumo) ir taip nenutrauke sventes scenarijaus biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Labutis visiems 4u.gif
Na ką, nukrapštau voratinklius temelėje tongue.gif
Kaip gyvi, kaip sveiki?
Kaip žinia, vaidmenys Kalėdų vaidinimams jau išdalinti. O ar bent nutuokiat, kada tos iškilmės planuojamos, a? mirksiukas.gif Gal kas girdėjot, ar apturėsim susirinkimą....
Visiems po balionėlį 4u.gif
Atsakyti