QUOTE(Tacis @ 2009 09 04, 12:50)
Pažystam auklėtoją Gražiną. O va kita auklėtoją tik karta matėm ir vardo nežinom
. Ar jos ten visada taip dirba- viena beveik visa dieną (kai lankėm "Klevelį" tai auklėtojos per pietų miegą pasikeisdavo), ar čia dar atostogauja kažkas?
Laba diena visiem.
Tacis, norejau paklaust- o tai kodel pakeitet darzeli?
QUOTE(Oniukas @ 2009 09 11, 12:40)
Iš tikrųjų labai mažai info apie Gervelę .... Kaip čia taip labai pasyviai ....
Vis tikiuosi su rugsėju pagausės mūsų gretos
Vis tikiuosi su rugsėju pagausės mūsų gretos
Na taip, tikrai labai pasyvūs tėveliai ir mamytės
Smagaus ir turiningo visiems savaitgalio
QUOTE(snoviukas @ 2009 09 11, 11:59)
Gera vakara
Pakeitėm, nes vyresnėlė tapo paruošemuke, o kadangi planuojam mokytis lietuviškoj mokykloj (į rusišką darželį "Klevelis" vaikus leidom tam, kad pramoktu (naturaliai, bendraudami su vaikais) antrą kalbą), tai ir paruošiamąją klasę pasirinkom lietuviškam darželyje ("Klevelyje" paruošemukų, oficialiai, kaip ir nėra
Abiem darželiais džiaugiamės- abiejuose yra pliusų ir minusų, bet minusus sunkoka įvardinti, reikia apsiprasti, nes kaikurie menami minusai- po kokios savatės ar mėnsio visai neatrodo kaip minusai
Pliusas tas, kad dukros smagios eina į "naują" darželį, tačiau į klausimą, kuris darželis geresnis (kurios auklėtojos gerenės) taip ir nesugeba atsakyti...
QUOTE(Tacis @ 2009 09 11, 22:43)
Gera vakara
Pakeitėm, nes vyresnėlė tapo paruošemuke, o kadangi planuojam mokytis lietuviškoj mokykloj (į rusišką darželį "Klevelis" vaikus leidom tam, kad pramoktu (naturaliai, bendraudami su vaikais) antrą kalbą), tai ir paruošiamąją klasę pasirinkom lietuviškam darželyje ("Klevelyje" paruošemukų, oficialiai, kaip ir nėra :( )
Abiem darželiais džiaugiamės- abiejuose yra pliusų ir minusų, bet minusus sunkoka įvardinti, reikia apsiprasti, nes kaikurie menami minusai- po kokios savatės ar mėnsio visai neatrodo kaip minusai :)
Pliusas tas, kad dukros smagios eina į "naują" darželį, tačiau į klausimą, kuris darželis geresnis (kurios auklėtojos gerenės) taip ir nesugeba atsakyti...
Pakeitėm, nes vyresnėlė tapo paruošemuke, o kadangi planuojam mokytis lietuviškoj mokykloj (į rusišką darželį "Klevelis" vaikus leidom tam, kad pramoktu (naturaliai, bendraudami su vaikais) antrą kalbą), tai ir paruošiamąją klasę pasirinkom lietuviškam darželyje ("Klevelyje" paruošemukų, oficialiai, kaip ir nėra :( )
Abiem darželiais džiaugiamės- abiejuose yra pliusų ir minusų, bet minusus sunkoka įvardinti, reikia apsiprasti, nes kaikurie menami minusai- po kokios savatės ar mėnsio visai neatrodo kaip minusai :)
aciu labai uz konkretu ir issamu atsakima :)
del maitinimo - iki 9 val. ryto aukletojos turi pranesti virtuvei, kiek vaiku valgys pietus
Lauke, prie darzelio, kaip ir visur, kiekviena grupe turi savo plota. Tad is gatves puses buna vyriausi vaikai (Bitutes ir Buratinai). Pabiruciai ir Matrioskos visad buna is kiemo puses. O lopselinukai is sono
Sveiki
Gal kas nori pasidalinti Rudenėlio šventės pasiruošimo nuotaikomis????
Kol mes namo važiuojam, tai ir dainelių, ir eilėraščių prisiklausom....
O kaip jūsų vaikai, ar dalinasi dienos įspūdžiais?
Gal kas nori pasidalinti Rudenėlio šventės pasiruošimo nuotaikomis????
Kol mes namo važiuojam, tai ir dainelių, ir eilėraščių prisiklausom....
O kaip jūsų vaikai, ar dalinasi dienos įspūdžiais?
Maniškis labai jau kuklus matyt... Nei eilėraštukų, nei dainelių .... Tik kai būna kambary vienas tada nugirstu kažką niūniuojant... kai paprašau man pademonstruoti atsakymas tas pats ''ne''. Tai va laukiu toliau... Tikiuosi įsidrąsins
Apie rudenėlio šventę nieko negirdėjau ... Va ką reiškia vyrą į susirinkimą siųsti ( man buvo be galo bloga-peršalau tai po darbo tik apie lovą ir šiltą arbatą svajojau) ...
Papildyta:
Beje ar dalyvausite šiandien Naujininkų šventėje? Aš kol kas nusiteikusi dalyvauti ... Tik deja, vėluoti irgi ...
Apie rudenėlio šventę nieko negirdėjau ... Va ką reiškia vyrą į susirinkimą siųsti ( man buvo be galo bloga-peršalau tai po darbo tik apie lovą ir šiltą arbatą svajojau) ...
Papildyta:
Beje ar dalyvausite šiandien Naujininkų šventėje? Aš kol kas nusiteikusi dalyvauti ... Tik deja, vėluoti irgi ...
QUOTE(Oniukas @ 2009 09 25, 10:37)
Maniškis labai jau kuklus matyt... Nei eilėraštukų, nei dainelių .... Tik kai būna kambary vienas tada nugirstu kažką niūniuojant... kai paprašau man pademonstruoti atsakymas tas pats ''ne''. Tai va laukiu toliau... Tikiuosi įsidrąsins
Papildyta:
Papildyta:
O tai gal čia tik pas mūsų mazgius ta šventė bus?
Na va, o jūs jau susirinkimą apturėjot. Mes kol kas dar tik laukiam...Teisybę pasakius, galbūt kol kas ir to didžiulio poreikio susirinkimą organizuoti matyt nėra...
Oniuk, pasisaugok. Dabar ir aš jau žinau, kaip tamstą atpažinti. Visą grožį mačiau
O dėl Naujininkų šventės, tai turbūt nedalyvausim...Mūsų vyresnėlei papildoma šokių repeticija...o tada jau namo - bruknių uogienės virti
Šilto ir ramaus visiems savaitgalio
[quote=Martynos mama,2009 09 25, 14:18]
Dabar ir aš jau žinau, kaip tamstą atpažinti. Visą grožį mačiau
Tokia šiluma krūtinėje pasklido pamačius...nostalgija
Na čia dabar? -
visą grožį... kur jau tą grožį įžvelgėt? Svoris auga kaip ant mielių
ir kogi čia nostalgija... Juk ir jums dar ne ruduo ...
prašom jungtis prie mūsų
Dabar ir aš jau žinau, kaip tamstą atpažinti. Visą grožį mačiau
Na čia dabar? -