Sveikos
Kazkaip su darbu nerandu laiko pas jus uszukti

Tai tas, tai anas... O namie kompas sugedo...
QUOTE(irmusia @ 2007 11 15, 15:34)
sveikutes merginos,
Noriu pasikonsultuoti su jumis truputi

Kadangi mes taip daznai sergame ir jau daug pririjom antibiotiku bei kt vaistu, sprendziame dilema ar vesti toliau mazaja i darzeli

. Norejau paklausti jei mes nevestume iki pavasario, o poto kai pasibaigtu pavasiriniai gripai vel vaiksciotume, kaip butu su musu vieta darzelyje?

Bijau, kad nuvedus vel neatkristume, o dirike su mano biuleteniais tampa pikta ir nepatenkinta (kuo as su pilnai sutinku, as irgi nenoreciau tokios darbuotojos). Todel lyg ir sutarem, kad dirbsiu puse etato, ir mazaja galetu paziureti anyta.
Tai va ir galvojam ar leisti i darza ir tiketis, kad nebesirgsime (nes siuo metu sedim su plauciu uzdegimu), o jei susirgsime sedes anyta puse dienos kol busiu darbe. Beto darzelis pliusu labai daug dave ir mums patiko. Ar laukti pavasario ir tada bandysi, kai bus didesne, namuose gal atsistatys jau imunitetas labiau, nes dabar po tokiu vaistu doziu nezinau koks ten tas imunitetas liko. Geriam visokiu vitaminus ir pan, bet kolkas nieko gero is ju.

Is kitos puses jei vesime gaila vaiko, jei vel sirgs serti vaistais.
Zodziu pasimetusi ziauriai, nebezinau ka daryti

Ir del tos vietos pergyvenu, kad gal nebepaliks? Ar reiktu i menesi kelias dieneles nuvesti? Tipo lankom...
Labai labai lauksiu jus nuomones, nes man ji svarbi
IR man kylo mintis "perziemavuoti" namie, praleist ta salciausia ir pavojingiausia sezona, kai maziukai taip greitai suserga... Bet kol kas dar dviejoju : visu pirma radau darba (anytai su mazuoju butu sunku, o mano mama dirba), Lukui LABAI patinka darzelyje, paskutiniu metu net namo eit nenori

ir dar yra tokia nuomone, kad kiek vaikas nebutu namuose "siltnamio" salygom, isejes i "placiaja visuomene", kolektyva, darzeli vis tiek persirgs visom lygom, taip igydamas imuniteta... Gaila maziuku, kad taip serga
A nezinau, svarstau dar... Aukle ir nesuper variantas...
Irmusia, tikrai reiktu pakalbet su aukletoja, bet jei yra galimybe tai ir nevesk, bet man atrodo, kazkur SM skaiciau, kad galima parasyti prasyma ir nelankyti darzelio 3menesius, tiek saugo vieta, bet reikia teirautis, gal kiekvienam darze savo tvarka

Pakalbek su aukletoja, vedeja...vis tik tavo mergyte maziausia-jauniausia
Idomu kiek grupeje vaikuciu, nes as kiek klausiu vis 14-15 O cia kazkas viena kart minejo tik 4-5
Praeita savaite buvo labai mazai vaikuciu, siandien nuvedziau tai jau daugiau apie 10 man pasirode.
Gal jau naujos grindys grupeje??
Nea, dar senos

Reikes uzklausti kaip ten reikalai su linoleimu... Kazkada cia vedeja buvo mane prigavus, tai ir vis teiravosi, ar juda reikalas, ar renkami pinigai...
Mes (tfu-tfu-tfu) antra savaite sekmingai lankom darza ir Lukui labai patinka, jau is vakaro saukia, kad rytoj eis i "dideli", o vakarais, kai ateinu pasiimt nelabai ir skuba pas mama

anksciau griudamas leke... O jau ismoko visko: pats nusirengia, rubus pakabina ant kedutes, prie sriubos reikalauja duonos ir t.t.
Labai graziai dainuoja su veiksmais "Raina katyte", nors as ir nezinojau zodziu, bet ismokau is Luko. Dabar mokosi "Eglute skarota" sventems

Tai tokie takeliai...
Sveikatytes Dominykui

Ir visiems kas serga