Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis

QUOTE(lamur @ 2007 12 19, 11:12)
Labukas visoms mamytems 4u.gif
Noriu paklausti, gal kartais zinote kelinta valanda rytoj pas maziausius kaledine svente? Mes su Dominyku planuojam ateiti. Vakar buvom pas gydytoja, tai nieko labai rimto: sloga jau kaip ir praejus, plauciai svaruciai, tik toks gilus kosulys pro reta pakankina... Vienu zodziu, nesam labai pavojingi kitiems bigsmile.gif

Svente bus rytoj 15.30. Bent jau taip aukletoja sake vakar. Tikiuosi, kad nieks nepasikeite g.gif
Atsakyti
QUOTE(cougar @ 2007 12 19, 17:21)
Svente bus rytoj 15.30. Bent jau taip aukletoja sake vakar. Tikiuosi, kad nieks nepasikeite  g.gif

Aciu tau cougar clap.gif
Papildyta:
O kaip jus, cougar, nesergat? Beje, koks vardelis tavo vaikiuko?
Atsakyti
QUOTE(NEKE @ 2007 12 19, 17:01)
Labas visoms Mamytems:)
gal galit kas padet-kad mano dukryte priimtu i ta darzeli:) prasau-atsidekosiu....
esu parasiusi jau vasara prasyma del darzelio-norejau leisti i ji nuo balandzio kitu metu, seip lyg su direktore buvome sutare...bet sendien atejau paklausti tai mane grazia forma isvare ir pareiske kad tik nuo kito rugsejo....na geriausiu atveju nuo vasaros.....
padekite prasau....

Labas NEKE. Na, labai jau cia su atvimi drastiskai pasielge. Net nezinau, kas tau galetu padeti g.gif . Esu girdejusi, kad su direktore lengviau susitaria teveliai, nei mamytes. O beto galiu pasakyti, netepsi - nevaziuosi, na, supranti apie ka as mirksiukas.gif . Todel bandyk dar karta!
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2007 12 19, 18:03)
Labas NEKE. Na, labai jau cia su atvimi drastiskai pasielge. Net nezinau, kas tau galetu padeti g.gif . Esu girdejusi, kad su direktore lengviau susitaria teveliai, nei mamytes. O beto galiu pasakyti, netepsi - nevaziuosi, na, supranti apie ka as  mirksiukas.gif . Todel bandyk dar karta!

jau ka ka bet zinau, kad netepsi nevaziuosi...smile.gif
o ka jus galvojot, kad kai as rasiau prasyma del darzelio tai jai netepiau-zoma tepiau...daviau..bet matyt nepakankamai...kad mane prastume...
as jai iseinant vos nepasakiau-kai emei-tai dantis rodei, kai reikia tai stumi pro duris....bet susilaikiau...ir galvoju ka dabadaryt....
Atsakyti
NEKE, vaje, tai kaip mum bus ohmy.gif As jau buvau pradejusi galvoti, kad savo maziu gal po nauju bandyt itaisyti. Turbut bus beda.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijanuska @ 2007 12 19, 21:33)
NEKE, vaje, tai kaip mum bus ohmy.gif As jau buvau pradejusi galvoti, kad savo maziu gal po nauju bandyt itaisyti. Turbut bus beda.... sad.gif

tai va Ljanuska, asir bandziau-jau nuo vasaros-bet kaip suprantu nieko gero neiseis....
gal per mazai daviau:(
Atsakyti
QUOTE(NEKE @ 2007 12 19, 22:47)
tai va Ljanuska, asir bandziau-jau nuo vasaros-bet kaip suprantu nieko gero neiseis....
gal per mazai daviau:(

Pabandyk vyra nusiusti, jis te pasisiulo pravesti 2 proc. darzeliui. Papasakokit, kad paremsit darzeli ir pan. Bet nezinau ar grupej tikrai yra laisvu vietu?
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2007 12 19, 21:57)
Pabandyk vyra nusiusti, jis te pasisiulo pravesti 2 proc. darzeliui. Papasakokit, kad paremsit darzeli ir pan. Bet nezinau ar grupej tikrai yra laisvu vietu?

Manau, kad nera vietu, nes ir taip grupeje yra 19 vaikuciu sarasiniu, o gali buti tik 15 pagal istatyma. O nuo rugsejo vis kazkiek pereis i vyresnioku grupe ir atsiras laisvu vietu. thumbup.gif
Atsakyti
vat ka ir sakau, kad yra problema del vietu g.gif
Atsakyti
Teks vyra siusti, kad bent nuo vasaros susitartu, vis tiek daug vaikuciu atostogauja g.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,

kol nepamirsau, tai
Darzelio-lopselio "Gintarelis" telefonas pasikeites, dabar 2777786
gerbiamos moderatores gal itaisys temoje.

Na ir kaip jum maziuku vakaruska su Kaledu boba(beje tragiska)? Mano akim, truko organizuotumo. Aukletojos galetu buti aktyvesnes, reguliuoti nors kiek veiksma,o ne pakampiais slapstytis. Toks diiiidelis susigrudimas, kur dauguma pats sau, svarbiausia savo vaika nupaveiksluot. Dovanos- tai na kokio bieso reikia maziesiems grusti tieeeek saldainiu, sokoladu?!!??!!!

siap sau...
O jums?

Atsakyti
[quote=pyyp,2007 12 21, 23:16]
Labas vakarelis,

kol nepamirsau, tai
Darzelio-lopselio "Gintarelis" telefonas pasikeites, dabar 2777786
gerbiamos moderatores gal itaisys temoje.

Aciu uz informacija, pravers smile.gif
Papildyta:
Labukas mamytes smile.gif
Pirma karta buvau tokiu mazuliu kaledinej sventej newyear.gif
Man, asmeniskai, buvo ir graziu momentu ir tokiu, kuriems truko organizuotumo. Siaip nesakyciau, kad cia aukletoju problema, jos , mano manymu, tikrai stengesi uzimti, pasokti su vaikuciais... Cia gal didesne problema tos "kaledu senes". Juk zinojo, kur eina, tai ir pamastyti turejo apie repertuara, apie mazuosius, kad jie ne visi drasuoliai ir t.t. Tiesiog ji nerado kibirksteles, kuri suvestu ja su vaikais. Bet tai nera lengva. Na, cia as taip manau g.gif
O del saldainiu? Tai galiu pasakyti, kad maniskis jais nepiknaudziavo, dar ir siandien stovi tas sokoladinis senis... Jis mielai dezuteje esanciais saldainiais pasidalino namuose su sveciais ir teveliais. Tiesiog juk nebutina visus kuo greiciau susikrauti i pilveli... Maciau, kad jau ir per pacia svente daug vaiku slamste tuos sokoladus... Bet kita vertus, tai viena karta metuose( poto dieta biggrin.gif ). Juk tiek aukletojos, tiek organizatoriai sventes stengesi itikti vaikuciams mirksiukas.gif
Cia mano nuomone ir nenoriu pasirodyti nemandagi ar pan. Aciu.
O ka kitos mamos masto apie svente?
Atsakyti