QUOTE(panele lele @ 2008 09 17, 17:40)
Sveikos mamytės,

, na mes ir pradejom sia savaite lankyti si darželį. Na žinoma vaizdelis ne koks, bet ko norėti, juk valdiškas. Tiksliai nežinau, bet manau lankome pas ta geraja Antanina,(1 grupe), bent jau viena į tokia panaši, bet kažkaip man per daug gera pasirodė, sakau gal prie tėvų tokia tik. Nes viskas jai gerai, vaikas neverke, vaikas valge gerai,vaikas žaidė ir t.t. Bet pasirode rupestinga, jai atrodo kad sunaus rankytes saltos vis, prase pedkelnes atnest ir dar koki megztini ar lemene, cia manau pliusas, kad pasako.
Na del lauko tai jo, jau net pati pasiteiravau ar veda, kazka tik numike ir tiek.

, Bet baisiausia, kad tiek daug tu vaikučiu grupeje, sake net virs 20 priime, jei turi buti 15. Tai labai bijau del ligų, jau ir dabar matau lakstančius su snargliais maziukus.
Mano maze lanke 1 grupe. Is pradziu aukletoja Antanina mums labai patiko, tokia rupestinga atrode, vaikus mylinti. Bet paskiau islindo siokie tokie dalykeliai kurie man nelaba ipatiko.
Is Antaninos kiek "purvo" prisiklausiau kokia vedeja bloga. Ir kiek kysiu ima, ir kad vaikams mazai maisto duoda, kad viska sau vagia ir.t.t.
Tik ji viena sknudesi, kad grupe jau tokia pilna, kad vaikus net skersai lovu guldo. (pirmas vaikas kai lanke lopseli, nei viena aukletoja to nesake, nors tai buvo senai, gal tu vaiku buvo maziau)
Ir dar kas. Vaikas, kai pradejo lankyti nuo rudens, jau buvo visa vasara atprates nuo pampersu (ir ju net nubuvau nunesus), pradejo daryti i kelnes. Viena karta, antra. Kita kart ateinu su pilnu pampersu, visa diena nekeistu. Antra diena vel tas pats. Tai man vaikas vel pradejo ir i kelnes daryti, ir i lova. (Nors niekada nakti nebuvo prisisiuseves) Ir vel as sunkiai ir nuodoziai beveik metus vaika pratinau nuo pampersu, nes dazeli paprasciausiai niekas su juo neuzsiimdavo. Savaitgali vaikas namuose ant puodo, darzeli su pampersu....
Papildyta:
Ir kelis kartus net radau vaika net su pinu paamresu siusiuku ir kakiuku....