Na cia tai geras!!! Paskaicius tokias zinutes-baisu net vaika vesti po ligos i darzeli...

QUOTE(ggiria @ 2008 10 06, 20:58)
Sveiki Mieli lopšelinukų tėveliai ir mamytės! Labai įdomu būtų išgirsti Jūsų įspūdžius apie naująją auklėtoją( atėjusią vietoj Antaninos)?
Šiandien kiek ankstėliau atėjusi pasiimti savo vaikiuko, netyčia nugirdau naująją auklėtoją staugiant ant kazkieno vaiko, uz tai kad pridaręs į kelnytes. Gal tai būčiau ir praleidusi pro ausis, jeigu ne išskirtinė mano vaiko reakcija pamačius mane. Vaikas išgirdęs mano balsą atlėkė klykdamas nuo puodo ir įsikibo į mane, kurį laiką negalėjau nuramint. Atbėgo mergaitė su ašarom akyse...tokių vaizdų neteko nei matyti, nei patirti su anom dviem auklėtojom.
Beje, nepastebėjau net minimalaus auklėtojos bendravimo su vaiku
bent jau prie manęs!!!!!?
Įdomu, ar naujoji auklėtoja turi atitinkamą išsilavinimą?O gal mūsų ''mieloji" direktorė į darbą priima pagal savus kriterijus?
Šiandien kiek ankstėliau atėjusi pasiimti savo vaikiuko, netyčia nugirdau naująją auklėtoją staugiant ant kazkieno vaiko, uz tai kad pridaręs į kelnytes. Gal tai būčiau ir praleidusi pro ausis, jeigu ne išskirtinė mano vaiko reakcija pamačius mane. Vaikas išgirdęs mano balsą atlėkė klykdamas nuo puodo ir įsikibo į mane, kurį laiką negalėjau nuramint. Atbėgo mergaitė su ašarom akyse...tokių vaizdų neteko nei matyti, nei patirti su anom dviem auklėtojom.
Beje, nepastebėjau net minimalaus auklėtojos bendravimo su vaiku

Įdomu, ar naujoji auklėtoja turi atitinkamą išsilavinimą?O gal mūsų ''mieloji" direktorė į darbą priima pagal savus kriterijus?

Kiek maciau lauke tai yra lopselinuku viena sviesiaplauke, kita tamsiaplauke "aukletojos" , tai jei cia tamsiaplaukes "pokstai"- tai manes nei kiek nestebina

QUOTE(NEKE @ 2008 10 07, 08:40)
Na cia tai geras!!! Paskaicius tokias zinutes-baisu net vaika vesti po ligos i darzeli... 

ir mes po ligos eisim. Jo, nekokios naujienos, atkris ir paskutinis noro lašelis eiti į lopšelį

QUOTE(pyyp @ 2008 10 07, 14:01)
Kiek maciau lauke tai yra lopselinuku viena sviesiaplauke, kita tamsiaplauke "aukletojos" , tai jei cia tamsiaplaukes "pokstai"- tai manes nei kiek nestebina 

čia tai irgi geras, kad apie tamsiaplaukės "pokštus" dar nenujaučiau ir negirdėjau

kaip supratau iš parašiusių mamyčių ar tėvelių, jiems dar neteko progos artimiau susipažint su nauja auklėtoja ir susidaryt savo įspūdį?Laaabai norėčiau, kad mano susidaryta nuomonė nepasitvirtintų...
O siaubas!!! tai kaip bus su musu vaikuciais, jei visa tai pasitvirtins apie musu naujaja aukletoja???
na mes vis dar sergam, bet kazkada vistiek reiks eiti i darzeli, o dabar ir man paciai baisu darosi, o kaip reikes leisti is vis ramybes nebus.
Na ir vel lauksim bet kokiu naujienu apie darzeli. Mamytes, o kuo jusu vaikuciai serga?

Mano mergickai tai sinusitas-snarglaivosi snaglaivosi kai pradejo kilti temperatura nuejom pas daktarus tai ir nustate kad sinusitas....dabar antibijotikus geriam..bet jau ziuriu i gera puse..sendien net lauke buvom pasivaikscioti..
QUOTE(Geiza @ 2008 10 08, 10:52)
O siaubas!!! tai kaip bus su musu vaikuciais, jei visa tai pasitvirtins apie musu naujaja aukletoja???
na mes vis dar sergam, bet kazkada vistiek reiks eiti i darzeli, o dabar ir man paciai baisu darosi, o kaip reikes leisti is vis ramybes nebus.
Na ir vel lauksim bet kokiu naujienu apie darzeli. Mamytes, o kuo jusu vaikuciai serga?

Mano paničkai peršalimas; kosulys ir sloga, dar buvo tempa pakilusi. Ir mes jau vaikštom į laukutį, bet į daą šia savaitę

NEKE-o kokie dar pasireiškė tavo vaikučiui simptomai sinusito be snargliavimosi? NEs maniškei jau trys savaitės kaip sloga nepraeina

QUOTE(daivvva @ 2008 10 08, 14:59)
Mano paničkai peršalimas; kosulys ir sloga, dar buvo tempa pakilusi. Ir mes jau vaikštom į laukutį, bet į daą šia savaitę
. Dar pastiprėsim namie; kosuliukas dar yra
NEKE-o kokie dar pasireiškė tavo vaikučiui simptomai sinusito be snargliavimosi? NEs maniškei jau trys savaitės kaip sloga nepraeina

na ir mano mergaitei 3 savaites snargliuks bego....po to buvo pakilusi temperetura -galiausiai pradejom koseti... as net nepagalvojau kad cia gali buti sinusitas..kotik nepurskem ir nevalem tos nosytes..bet niekaip ta sloga negalejom iveikt..galiausiai neistveriau ir pas daktarus nuvedziau, o cia pasirodo va kokia liga...
QUOTE(NEKE @ 2008 10 08, 15:15)
na ir mano mergaitei 3 savaites snargliuks bego....po to buvo pakilusi temperetura -galiausiai pradejom koseti... as net nepagalvojau kad cia gali buti sinusitas..kotik nepurskem ir nevalem tos nosytes..bet niekaip ta sloga negalejom iveikt..galiausiai neistveriau ir pas daktarus nuvedziau, o cia pasirodo va kokia liga...

QUOTE(daivvva @ 2008 10 08, 16:34)

tai jo butinai nuvaziuok...man kai buvo pakilusi temperatura as buvau issikvieus daktare tai irgi nieko nepasake kad tik gerklyte ir israse umcalor, bet po savaites sloga dar tesesi ir jau nebenorejau laukti...del to pas daktarus ir nuvedziau..
QUOTE(Geiza @ 2008 10 08, 11:52)

gal vis delto padauginau, per jautriai sureagavau del naujos aukletojos... siandien lyg viskas buvo gerai:)
prisiklausiau kieme pasakojimu, kad ir kitur taip buna:(kad randa kelnes spintelej su visais kakiukais sudetas!!tiesiog, kai mamos negirdi, nemato kaip su vaikais elgiamasi - sirdis neskauda:(Apskritai man dziugu, kad bendraujam bent virtualiai, tai jei kiltu rimtu problemu, manau gelbetumem kartu savo vaikiukus:)
beje, o kazkokie tevu susirinkimai vyksta?o kaip del mokejimo uz darzeli?
Papildyta:
QUOTE(daivvva @ 2008 10 08, 14:59)
. Dar pastiprėsim namie; kosuliukas dar yra

Jei sloga nepraeina per 10-14d., paprastai skiriama antibiotiku. Sergant sinusitu temperaturos gali ir nebuti:(sinusitas paprastai diagnozuojamas atlikus veido daubu rentgenograma, bet kartais ir be jos(ypac maziems vaikams:)beje, kitokiu rimtesniu simptomu be uzsitesusios slogos bei skausmo veide(mazas vaikas nepasakys apie tai) gali ir nebuti!