Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis

QUOTE(Nataliuke @ 2008 12 11, 01:27)
Sveikos biggrin.gif

Na, ka... Sventes arteja smile.gif
Galiu pasakyti,

Kai buvome lopsiuke (praeitais metais), buvo vienas susirinkimas ( ir tikrai visuose susirinkimuose dalyvauja vedeja blink.gif ), rinkome pinigelius 80 lituku laminatui, +bendrai dovanai i grupe ( tam namukui, kuris yra grupeje) + kaledu seniui+ dovanele individuiali+ vaises +dovana aukletojoms:oh  Na, nemazai gavosi bendroj sumoj... nu, bet negi neduosi doh.gif  ax.gif

Siemet buvo vienas susirinkimas del Kaledu,  30lituku, bet negaliu pasakyti kam, nes negalejome dalyvauti blush2.gif  ax.gif , kaip nebutu gaila, tai rytoj tikrai reikes paklausti ar reikia atsinesti kokiu vaisiu.., nes suma visai padori ax.gif

Musu grupeje (7), sventinis renginys jau artejanti antradieni... Suniukui jau sumasciau kelis kostiumus, bet spektakliukyje ( visi maziausi), bus paprastais vaikais, tai reikes tik " graziai apsirengti" lotuliukas.gif Nu nieko, surasime, kur gales buti peliuku lotuliukas.gif  biggrin.gif

Negaliu atsidziaugti musu grupes seimininkute Aliona bigsmile.gif Tikrai sauniai ir nusirdziai bendrauja su vaikais thumbup.gif  Jei vaikas po darzelio, savaitgaliais uzsimirsta ir vadina jos vardu, sako ,kad jam labai patinka Aliona, ir "mama, nesauk, nereikia- Aliona niekad nesaukia" blush2.gif tai... smile.gif

Sveikatytes visiems 4u.gif
Geru svenciu...
(nes retai uzsuku)

Labukas
Kaip malonu, kad uzsukai smile.gif , kazkaip pasiilgstu...Pas mus kaledine svente bus ateinanti ketvirtadieni, sunelis mano bus nykstukas, tai tiek jis ten dainuoja kazka apie ziema smile.gif ... Mes tai teveliai pasiskirstem kas ka nesasi:vieni vaisiu, kiti saldumynu, kiti sulciu ir pan. Pas mus ir rinko 30lt.+patiems reikia nupirkti dovanele, kuris atnes kaledu senelis smile.gif
Tai ka, graziu svenciu ir Tau, Nataliuke, ir kitoms graziu ispudziu is darzelio vaiku pasirodimo newyear.gif
Atsakyti
g.gif Kaip suprantu pirmoje grupeje bus susirinkimas pagaliau. 4u.gif 12d.16val.
Atsiunte sms, bet labai neaiskiai, bus susirinkimas, lauksime tada ir tada. Vyras pradzioj net nesuprato, galvojo kad kazkas sumaise nr. Gerai kad prasitare, butu ir praejes be zinios.
Atsakyti
QUOTE(mamaK @ 2008 12 11, 17:00)
g.gif Kaip suprantu pirmoje grupeje bus susirinkimas pagaliau. 4u.gif  12d.16val.
Atsiunte sms, bet labai neaiskiai, bus susirinkimas, lauksime tada ir tada. Vyras pradzioj net nesuprato, galvojo kad kazkas sumaise nr. Gerai kad prasitare, butu ir praejes be zinios.

Mes irgi is pirmos grupes ax.gif ,Jo idomiai cia,rytoj susirinkimas,o pirmadieni eglute.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(svajine @ 2008 12 11, 23:30)
Mes irgi is pirmos grupes ax.gif ,Jo idomiai cia,rytoj susirinkimas,o  pirmadieni eglute.. g.gif

net taip g.gif , del eglutes nieko dar negirdejau, zesim siandien ...
Atsakyti
QUOTE(mamaK @ 2008 12 12, 14:49)
net taip  g.gif , del eglutes nieko dar negirdejau, zesim siandien ...

Idomiai cia pas jus biggrin.gif
Tai kaip svente praejo? Jei kaledu senis lopselinej grupej, kaip pernai moteriske tokia, tai mums, asmeniskai, ne kas ten buvo...
Atsakyti
Na svente grazi buvo, kazkas soko, kazkas verke, kazkas nuo stalo nenuejo (pvz mano sunus), o senelis tikrai nelabai patiko, kazkaip jo moteris ne senelis gaunasi, butu stambesne ar ausktesne, gal, bet dabar vaizdas ne koks, gaila kad nieks pries tai nepareiske nuomones apie "Gintarelio" seneli. Va buvau siandien kitame darzelyje, tai va ten tai senelis, ir labai graziai su muzika pravede ir vaizdas thumbup.gif .
Atsakyti
Na ka siandien buvo ir pas mus kaledinis renginys, prasom, kaledu senelis rolleyes.gif

user posted image

Taip miela ziuret, kaip mazesni, issizioje ta Kaledu Seni akim seka... Maniskis pribeges iskart pareiske : " Kaledu seneli, as taves pasiilgau" lotuliukas.gif Buvo kai kokiu niuansu, bet visumoj viskas praejo thumbup.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif
pas mus buvo tas pats kaledu senis, kaip ir nataliukes foto. Labai puiki svente svente buvo, vaikuciai taip graziai buvo pasiruose wub.gif / Tikrai labai saunu buvo 4u.gif Nepalyginsi lopselines grupes, kai buvo pernai mano sunui.
Atsakyti
QUOTE(mamaK @ 2008 12 16, 20:06)
Na svente grazi buvo, kazkas soko, kazkas verke, kazkas nuo stalo nenuejo (pvz mano sunus), o senelis tikrai nelabai patiko, kazkaip jo moteris ne senelis gaunasi, butu stambesne ar ausktesne, gal, bet dabar vaizdas ne koks, gaila kad nieks pries tai nepareiske nuomones apie "Gintarelio" seneli. Va buvau siandien kitame darzelyje, tai va ten tai senelis, ir labai graziai su muzika pravede ir vaizdas  thumbup.gif .

tikrai nevykes buvo senis lopselinej grupej, kad ir kaip is kailio neresi ir stengesi, vis delto tai turetu buti bent jau vyras sad.gif pvz. mano 2m. dukra, kai paklausiau kas cia toks, atsake - teta :(labai liudna, kad taip neatsakingai vaikui nuo pat mazu dienu sugadinamas stebuklas.... verysad.gif o dar "senio" nemokejimas suktis is padeties, kai uzuot atidziau paieskojus uzraso, kam skirta dovana, tiesiai sviesiai klausti tevu kam ji skirta....zodziu, apskritai tai nesamone kazkokia buvo.
Idomu ar daug vaikuciu susirgo po tos sventes?Skersvejai buvo nerealus, buvau sokiruota, kad vaiku tualete taip salta, kaip lauke huh.gif
Na, bet labai buvau maloniai buvau nustebinta aukletoju ir seimininkes dovanele bigsmile.gif niekur negirdejau, kad taip butu tongue.gif Jos tikrai saunios thumbup.gif P.S. ne vien del to, kad vaikams dovaneles paruose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2008 12 19, 16:19)
labukas 4u.gif
pas mus buvo tas pats kaledu senis, kaip ir nataliukes foto. Labai puiki svente svente buvo, vaikuciai taip graziai buvo pasiruose wub.gif / Tikrai labai saunu buvo 4u.gif  Nepalyginsi lopselines grupes, kai buvo pernai mano sunui.

tai kad tie seniai darzeliuose per visas grupes eina...
Atsakyti
pas mus tai kitas senis buvo ketvirtadieni (ne lopselinej grupej)
ir beje visai neblogas..

pernai man nelabai patiko o siemet, net per daug sokdino smile.gif

o muzikos mokytoja is vis supper.. dainuoja pati viena, o paskui vaikus prijungia..

man siaip patiko patio svente,..ir vaikai sauniai pasirode..
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2008 12 17, 00:52)
Na ka siandien buvo ir pas mus kaledinis renginys, prasom, kaledu senelis rolleyes.gif

user posted image

Taip miela ziuret, kaip mazesni, issizioje ta Kaledu Seni akim seka... Maniskis pribeges iskart pareiske : " Kaledu seneli, as taves pasiilgau" lotuliukas.gif Buvo kai kokiu niuansu, bet visumoj viskas praejo thumbup.gif
Pas mus buvo irgi tas pats senelis.Man asmeniškai šventė nepatiko, bardakas kažkoks,vaikus tai dar suprantu, kad išsiilgę kalėdų senelio vis prie jo pribėgdavo, choru su juo šnekėjo nekreipiant dėmesio nei į senelio ir auklėtojos prašymus atsisėsti, bet gi tėveliai blink.gif ,jokios pagarbos šventei...Vaikščiojo kiek norėjo , per kur norėjo , su mobiliakais kalbėjo, kitų vaikų net nesigirdėjo kai deklamavo eilėraštukus.
Atsakyti