Sveikos, mamos ir ju pipiriukai bei uogytes
Kol kas rasau neperskaicius temutes, bet pasidalinsiu isgyvenimais
Siuo metu mes Baltupio g. nuomojames buta, todel pagal si buta mums priklauso Gintarelio darzelis. Patys NT neturim, todel musu sunuzis registruotas pas vyro tevus - senamiesty. Aisku, ten mes jo i darzeli nevesim. Nukomandiravau vyra pas direktore ir prasidejo cirkai, kad mums nepriklauso sis darzelis. Sueme nervas, kad ka daryti tokiu atveju, kai jauna seima neturi savo NT. Paskambino man vyras, kad pakalbeciau su direktore. Ji atsisake su manim kalbeti

As teisininke, vyras - visai ne toks apsukrus, kaip as

Tai matyt nusprende mums pasokdinti, ty issiprasyti kysio

Kazka pradejo moteriske vapet, kad turim gauti dabartinio buto savininko rasta, jog mes cia gyvenam ir, negana to, patvirtinta notaro

Uzvire man kraujas ir iskart puoliau skambint i savivaldybe. Ten isgirde tokius bajerius irgi gan uzsiuto, sako jei dar kazka sakys, praneskit, kad su savivaldybe tures reikalu (kazka tokio). O mums tereikia paprastos buto nuomos kopijos. Paskambinu direktorei, aisku, baisiai nepatenkinta - na, jei svietimui uztenka tik sutarties tokios, tai bla bla bla.. Ir dar man meluot bande, kad notaro patvirtinimo vyrui nereikalavo

O jis telefono neisjunges buvo, as viska girdejau..
Tai va, vesim pirmadieni popierius vel ten. Tik bijau, kad mano vaika ji kankintu po tokiu cirku

Net nebezinau, ar ten noresiu vest vaika