Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis

QUOTE(lamur @ 2009 02 08, 22:10)
Jo, kazkoks virusas siaucia tikriausiai doh.gif Bet mums jau geriau, koki treciadieni bruksim i drazeli, nes labai jau pasiilgo savo draugu. smile.gif
Sveikatytes kas sergate 4u.gif

O mes va irgi tik pasigyrem, kad vaikstom ilgai ir se tau doh.gif Gavom ausies uzdegima. Savaite gerem antibus, dabar jau geriau bet sloga dar nedingo pilnai. Sakiau vasari palaikysiu namuose, baisu, kad vel neatskristu greitai. unsure.gif
Sveikatos visiems ir labai noreciau tiketi, kad visos mamos bus supratingos ir neves serganciu vaiku i darzelius, nors...... Visokiu mamu pasitaiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Akmeja @ 2005 10 25, 23:44)
Nevarykit dievo į medį su  savo "išsišokimais" -  " viena ranka" ir pan.. Kiekvienam šiame formume duota teisė išsisakyti ir nebūtinai tai turi sutapti su Jūsų nuomone schmoll.gif . Pasaulis nėra vien tik tamsiom spalvom nudažytas. Visada būna ir kita obuolio pusė. 
Ikimokyklinio ugdymo institucijoje vaikas mokyklai ruošiamas nuo pat pirmųjų jame buvimo dienų. Kiekvieną dieną po laiptelį aukštyn. Darželiuose dažnai būna mišraus amžiaus vaikų grupių ir mokyklai vaikas ruošiamas nebūtinai tik priešmokyklinėje grupėje. rolleyes.gif (kurios ,kaip žinia, atsirado visai neseniai, vos prieš kelis metus). Nereikėtų šito pamiršti, o kas nežino-pasidomėti.. mirksiukas.gif
Beje,  toks užsispyrimas įtikinti visus jūsų žodžių teisingumu atrodo juokingas smile.gif  gossip.gif

Papildyta:
laba vakara smile.gif ,gal ka zinote apie l/d sermuksnele randasi baltuupiuose?
Atsakyti
praktiskai salia pardes IKI, ten giliau kiemuos, darzelis Sermuksnele yra
Atsakyti
Sveikos, mamytes, sakykit, ar labai sudetinga butu patekti i si darzeli, jei pagal gyvenama vieta jam nepriklausai?
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2009 02 24, 20:25)
Sveikos, mamytes, sakykit, ar labai sudetinga butu patekti i si darzeli, jei pagal gyvenama vieta jam nepriklausai?
Direktorė labai mėgsta visokius kyšius, arba kad kokius darbus padarytu, tai manau , kad gali susigundyti
hihihi.gif
Atsakyti

Man atrodo, kad sunku, beveik neimanoma, butu patekti i lopseline grupe, bet jei nuo 3 metu, tai sansu yra, bent jau susidare tokia nuomone, po pokalbio su drauge, kuri norejo vesti savo dukra i si darzeli ( bet pasirinko vis del to kita).
Atsakyti
QUOTE(Dosikas @ 2009 02 24, 20:25)

Taip sunku, o juo labiau i lopseline grupe, nes ji tik viena. Bet..... jei busite naudingi darzeliui tai gal.... na mes ir nelabai saziningu budu pakliuvom,nors ir nepriklausom cia but. blush2.gif
Atsakyti
jo, i lopseline grupe labai sunku patekti, o ypac kai reikia greitai tai padaryti. Kitos mamos uzraso vaikucius i darzelius, jiems tik gimus ir buna, kad negauna jo. Sekmes 4u.gif Jums patekti
Atsakyti
Sveikos, mamos ir ju pipiriukai bei uogytes 4u.gif

Kol kas rasau neperskaicius temutes, bet pasidalinsiu isgyvenimais biggrin.gif

Siuo metu mes Baltupio g. nuomojames buta, todel pagal si buta mums priklauso Gintarelio darzelis. Patys NT neturim, todel musu sunuzis registruotas pas vyro tevus - senamiesty. Aisku, ten mes jo i darzeli nevesim. Nukomandiravau vyra pas direktore ir prasidejo cirkai, kad mums nepriklauso sis darzelis. Sueme nervas, kad ka daryti tokiu atveju, kai jauna seima neturi savo NT. Paskambino man vyras, kad pakalbeciau su direktore. Ji atsisake su manim kalbeti blink.gif As teisininke, vyras - visai ne toks apsukrus, kaip as tongue.gif Tai matyt nusprende mums pasokdinti, ty issiprasyti kysio mad.gif Kazka pradejo moteriske vapet, kad turim gauti dabartinio buto savininko rasta, jog mes cia gyvenam ir, negana to, patvirtinta notaro blink.gif Uzvire man kraujas ir iskart puoliau skambint i savivaldybe. Ten isgirde tokius bajerius irgi gan uzsiuto, sako jei dar kazka sakys, praneskit, kad su savivaldybe tures reikalu (kazka tokio). O mums tereikia paprastos buto nuomos kopijos. Paskambinu direktorei, aisku, baisiai nepatenkinta - na, jei svietimui uztenka tik sutarties tokios, tai bla bla bla.. Ir dar man meluot bande, kad notaro patvirtinimo vyrui nereikalavo doh.gif O jis telefono neisjunges buvo, as viska girdejau..

Tai va, vesim pirmadieni popierius vel ten. Tik bijau, kad mano vaika ji kankintu po tokiu cirku doh.gif lotuliukas.gif Net nebezinau, ar ten noresiu vest vaika unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 04 05, 14:49)
Sveikos, mamos ir ju pipiriukai bei uogytes  4u.gif

Kol kas rasau neperskaicius temutes, bet pasidalinsiu isgyvenimais  biggrin.gif

Siuo metu mes Baltupio g. nuomojames buta, todel pagal si buta mums priklauso Gintarelio darzelis. Patys NT neturim, todel musu sunuzis registruotas pas vyro tevus - senamiesty. Aisku, ten mes jo i darzeli nevesim. Nukomandiravau vyra pas direktore ir prasidejo cirkai, kad mums nepriklauso sis darzelis. Sueme nervas, kad ka daryti tokiu atveju, kai jauna seima neturi savo NT. Paskambino man vyras, kad pakalbeciau su direktore. Ji atsisake su manim kalbeti  blink.gif As teisininke, vyras - visai ne toks apsukrus, kaip as  tongue.gif  Tai matyt nusprende mums pasokdinti, ty issiprasyti kysio  mad.gif Kazka pradejo moteriske vapet, kad turim gauti dabartinio buto savininko rasta, jog mes cia gyvenam ir, negana to, patvirtinta notaro  blink.gif Uzvire man kraujas ir iskart puoliau skambint i savivaldybe. Ten isgirde tokius bajerius irgi gan uzsiuto, sako jei dar kazka sakys, praneskit, kad su savivaldybe tures reikalu (kazka tokio). O mums tereikia paprastos buto nuomos kopijos. Paskambinu direktorei, aisku, baisiai nepatenkinta - na, jei svietimui uztenka tik sutarties tokios, tai bla bla bla.. Ir dar man meluot bande, kad notaro patvirtinimo vyrui nereikalavo  doh.gif O jis telefono neisjunges buvo, as viska girdejau..

Tai va, vesim pirmadieni popierius vel ten. Tik bijau, kad mano vaika ji kankintu po tokiu cirku  doh.gif  lotuliukas.gif Net nebezinau, ar ten noresiu vest vaika  unsure.gif

Mums irgi priklausytu sitas darzelis. Nezinau,bet man nei minutei nekilo mintis leisti vaika cia. Po tokiu atsiliepimu, cia,internete, bei siaip is kitu mamu kieme.... doh.gif Jau geriau veziosiu toli ilgai ir nuobodziai... bigsmile.gif
Sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2009 04 06, 09:24)
Mums irgi priklausytu sitas darzelis. Nezinau,bet man nei minutei nekilo mintis leisti vaika cia. Po tokiu atsiliepimu, cia,internete, bei siaip is kitu mamu kieme....  doh.gif  Jau geriau veziosiu toli ilgai ir nuobodziai...  bigsmile.gif
Sekmes Jums  4u.gif

As dar vis nerandu laiko paskaityti temos, gal ir man fantazija atsoks biggrin.gif
Atsakyti
Na mes vedam i si darzeli nuo lopselio.
Pasiseke vien todel, kkad kai buvome lopselyje dirbo labai gera auklyte Antanina, bet kai perejome jau i darzeline grupe si rudeni, girdejau, kad lopsiuke nikeo gero....Auklytes vos ne praktikantes, jaunos. Karta uzejau kazkokiu dar likusiu vaiko daiktu pasiimti, tai ryte ieinu, muzika kazkokia garsiausiai paleista, vienas vaikutis zaidzia ant zemes, o "aukletoja" na gal seimininkute po kokios 1 min tik sugebejo is kazkur galva iskisti ir pasiziureti kas atejo. blink.gif
Dabar darzelineje grupeje turim aukletojas Alina ir Laima. Alina tai asmeniskai man ir dukrytei labiau patinka. biggrin.gif Laimos iki siol dar neperprauta ir sunku susisneketi (kazkokia nykoka moteriske). Bet tikrai matau, kad maniskei patinka eiti i darzeli ir vis atnesa tai kazkokia nauja dainele namo, tai kazkokiu darbeliu savu padarytu. Tik va sergam daznai tai retokai nueinam i darzeli. unsure.gif
As nesuprantu ko tevai nori is to darzelio, kad ismokytu vaika gyventi??? Tai turi buti tevu pareiga. Juk ir pavalge, ir pamiegoje, ir i lauka isvesti, ir mokinasi vis kazka (eina i sale) (kalbu apie vyresniu grupes). Sutinku, kad grupes apsiurusios ir sovietiniu laiku. Bet tuomet reiketu eiti i privatu darzeli, kad aplinka butu grazi, o del aukletoju irgi dar neaisku kokios ten jos buna. doh.gif
Bet va vedeja irgi man schmoll.gif. Tokiu kuo maziau tegu buna tokiose istaigose. Nepasakosiu kokiu budu mes patekome i darzeli doh.gif
Nesupykit mielos mamytes, bet cia tik mano nuomone.
Visoms grazaus pavasario. 4u.gif
Atsakyti