Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis

Bet man atrodo kad turėtų priimti vaikučius ir nebutinai tik turinčius trejus metus g.gif juk darželis ir vadinasi lopšelis-darželis o jei yra užrašas lopšelis reiškia vaikai priimami nuo dvejų metukų blush2.gif čia man atrodo kad vedėja nori pasipelnyti iš žmonių bash.gif na mes tai žingsniuosim į šį darželį nuo rugsėjo 1-os mums dveji sukanka gegužės 31-ą tai ant vasarėlės ji pasakė kad vaikų nepriima schmoll.gif ir ypač kai dar nėra dvejų tai teks keliauti nuo rudenėlio rolleyes.gif berots ir ji mums pasakė kad priima į lopšelinę grupę tik daugiavaikes vienišas ir t.t tai aš gal ir pataikiau nes pas mane trys vaikai bigsmile.gif jei duočiau tai gal ir ant vasarėlės priimtų kai sukaktų dveji bet ai jau taip apsisprendžiau kad dar šią vasarą paatostogausiu ir nuo rudenėlio aš į darbelį vaikiukas į lopšelį tikiuosi kyšio nereiks nes jau toks naglas žmogus sėdi kad nesinori ir duoti schmoll.gif kai geros dušios žmogelis tai kažkaip nebūtų gaila atsidėkoti kažkuom o dabar tikrai bjauri moteriškė vėdejauja doh.gif mums liepė ji paskambinti vasaros viduryje na vienu žodžiu kada sueis du metukai tai taip ir darysime rolleyes.gif tik tegul pabando nepriimti tai tuoj pat apskųsiu ją gun_bandana.gif na toliau žiūrėsim kaip ten bus mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvom uzsirase i si darza pries astuonis menesius, norejau, kad nuo rudens vaikis eitu i darzeli ( rugpjuti bus du metukai); paskaiciau jusu atsiliepimus ir vakar nusiunciau vyra suzinot "abstanovkes" ax.gif
Direktore maloniai paaskino ( vyras sako, kad tikrai moloniai smile.gif ), kad vargu ar bus vietos. Nes lopselinuku yra tik viena grupe 15 vaikuciu, o pirmenybe teikiama
soc. remtimems seimoms, daugiavaikem, vienosom mamom unsure.gif I darzelio grupe nuo triju metu, pasake, galetu eit iskart, nors po dvieju dienu...
Patare uzsirasyti i kitus darzelius, kur yra daugiau lopseliniu grupiu. Buvo paminetas "Vaidilutes" darzelis Rinktines gatvej, kur lopselio yra 4 grupes cool.gif
Tai tokie takeliai...
Kuria diena vaziuosim i aplinkiniu rajonu darzus rasytis, gal kur praslisim ax.gif
Atsakyti
Na mes nuo 08.01 pradesim vesti savo mazaja, ziuresim kaip cia bus, daugaiusia gi tu ligu bijau, kad pritaps prie vaiku tai kazkaip netaip baisu unsure.gif
Atsakyti
negi nesilanko jokia mamyte is sio darzelio, cia????? g.gif pasidalinkit patirtimi prasau........
Atsakyti
QUOTE(irmusia @ 2007 07 24, 13:52)
Na mes nuo 08.01 pradesim vesti savo mazaja, ziuresim kaip cia bus, daugaiusia gi tu ligu bijau, kad pritaps prie vaiku tai kazkaip netaip baisu  unsure.gif

O kaip jus priėmė g.gif mes šią žiemą parašę esam pareiškimą kad priimtų nuo rugsėjo pirmos tai mum dveji suėjo gegužės 31-ą tai šiandien paskambinu vedėjai kažko žiūriu kad labai išsisukinėja tipo paskambinkit per pietus, o kai paskambinau per pietus tai ji neturi laiko tipo paskambinkit rytoj unsure.gif tai gal galvoju kad reikia duoti kažką nežinau nors mes esam daugiavaikė tai žinom kad ir taip darželis mums būtų be eilės o jūs ką nors davėte kad priėmė tokią mažytę tiesiog labai smalsu kaip man čia reiktų pasielgti g.gif blush2.gif kas žino gal maniškis bus toj pačioj grupėj kaip jūsiškė juk lopšelio grupė tai viena thumbup.gif o be to jus jau rašėt kad pradedat lankyti darželį nuo rugpjūčio pirmos ir kaip mažajai praėjo pirma diena lopšelį kokį įspūdį paliko auklėtojos kokia grupės aplinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 01 rugpjūčio 2007 - 13:55
Kaip keista dingo visos mamos atrodo kad jų vaikai nelankytų šio darželio g.gif aš labai norėčiau sužinoti koks yra vardas ir pavardė šio darželio vedėjos būkit geros parašykit jei ne čia,tai į a/ž blush2.gif
Atsakyti
na va me sjau siandien pradejom lankyti darzeli. Buvome visa valanda, bet kai gryzau mazoji buvo apsiverkusi ir su soske, nors jau 2 sav atpratinome ir niekada nepasigesdavo tik naktimis dar reikejo unsure.gif Ten juk niekas turbut nesicackina, kai vaikas verkia geriau uzkimsti soske nei pabandyti graziai kazka pasiulyti pazaisti, nors gal ir siule, bet nepadejo.... tik va keista, kad aukletoja pasake, jog berods lopselinuku grupeje abi aukletojos isejo is darbo ir po atostogu rugsejo men nebegrys schmoll.gif O kai pasakiau, jog man vedeja sake, kad jos atostogauja, tai tik numete sypsenele ir dave suprasti, kad vedeja daug ka daug kam sako. g.gif Tai taip ir nesupratau ar grys senosios auklytes, ar ateis naujos, kas mane labai baugina verysad.gif
Tai va tokie musu pirmi ispudziai.
Atsakyti
Sveikos! smile.gif
Keliausim ir mes i ta darza nuo rugsejo men. ax.gif Siandien paskambinau, tai atsidusdama, sake priims... Sturmu emem... mirksiukas.gif Kiekviena savaite skambinau, ar su vaiku besivaiksciuodama uzeidavome paklausti ar yra ziniu, ar priims cool.gif Kaip ne budu geda blush2.gif , bet ir pinigu siulem... nepaeme rolleyes.gif Sake jokiu sansu, grupes ne gumynes...
Kiek zinau, daug kur darzeliuose uz pasiteiravima "deda pliusiuka", ir pirmiausia priima tuos, kam labiau reikia, o tai parodo uzklausimu skaicius... Tai tokia politika rolleyes.gif
Tai va tokie musu pirmi ispudziai.

Prasom papasokoti ne tik pirmus ispudzius 4u.gif
Kaip jums dabar sekasi? Kaip ten su aukletojom? Kaip dukrytes adaptacija... EH,..sunku jauciu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliuke: 13 rugpjūčio 2007 - 21:42
QUOTE(Nataliuke @ 2007 08 13, 22:41)
Sveikos! smile.gif
Keliausim ir mes i ta darza nuo rugsejo men. ax.gif Siandien paskambinau, tai atsidusdama, sake priims... Sturmu emem... mirksiukas.gif  Kiekviena savaite skambinau, ar su vaiku besivaiksciuodama uzeidavome paklausti ar yra ziniu, ar priims cool.gif Kaip ne budu geda blush2.gif , bet ir pinigu siulem... nepaeme rolleyes.gif Sake jokiu sansu, grupes ne gumynes...
Kiek zinau, daug kur darzeliuose uz pasiteiravima "deda pliusiuka", ir pirmiausia priima tuos, kam labiau reikia, o tai parodo uzklausimu skaicius... Tai tokia politika rolleyes.gif

O nuo kada jūs buvot parašę pareiškimą blush2.gif nes mes parašėm kažkur gruodį tai nelabai nori priimti schmoll.gif irgi skambinu tai sako pažiūrėsiu ir jeigu ką pranešiu bet kažkaip abejoju kad ji mums paskambins g.gif nors esame daugiavaikė ir darželis mums yra be eilės , tik tegul pabando nepriimti gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2007 08 13, 22:41)

Prasom papasokoti ne tik pirmus ispudzius 4u.gif
Kaip jums dabar sekasi? Kaip ten su aukletojom? Kaip dukrytes adaptacija... EH,..sunku jauciu...

na va me sjau antra savaitele keliaujame tenais kas ryta ax.gif kaip rasiau pirmoji diena buvo nekokia, taciau atejusi antra diena buvo kita aukletoja, nes tipo ta susirgo (ir dabar ji iki siol yra ir bus iki rugsejo men) tai su nauja aukletoja nereikejo nei soskes, nebuvo jokiu asaru, iseidavau be jokiu problemu atsisveikinus, tik va po savaitgalio vel buvo nekas, nepaleido manes nors tu ka, kai isejau ne istisai, bet sake verke verysad.gif , siandien sunkiai paleido, bet kai atvariau paimti valge ir visai neblogai buvo, nes jau kelinta diena palieku su pietuciais. Kita savaite sake bandysim ir su miegeliu. 4u.gif Dabartines aukletojos man labai patiko (kiek teko bendrauti), o kas ateis nuo rugsejo tai nezino, nes nuolatine aukletoja isejo is darbo, tik va seimininkute sake lopsiuku grupes labai faina moteryte, tai ziuresim kaip is tikruju... rolleyes.gif
na ka dar papasakoti, i lauka eina kiekviena diena, tik va jau per sias dienas antras nubrozdinimas nemazas yra unsure.gif , bet ir prie musu melyniu pilna buna. doh.gif
Atsakyti
O nuo kada jūs buvot parašę pareiškimą  nes mes parašėm kažkur gruodį tai nelabai nori priimti  irgi skambinu tai sako pažiūrėsiu ir jeigu ką pranešiu bet kažkaip abejoju kad ji mums paskambins  nors esame daugiavaikė ir darželis mums yra be eilės , tik tegul pabando nepriimti

Pries metus mazdaug padavem pareiskima ax.gif

Irmusia, tai visai neblogai jums sekasi thumbup.gif Paziurejau parase : "17men. ugis 89cm" , labai auksta mergyte tavo, cia nesuklydai? ax.gif O kaip vadinasi jusu grupe? Gal i viena savo vaikius vesim... Ar siam darze tik viena lopselinuku grupe?...
Gal gali nupasakoti tvarkarasti... reikia jau kazkaip pratintis prie naujo ritmo
Atsakyti
Sveiki mano dukryte lanko sita darzeli jau virs dvieju metu, iskart mus perkele i vyresne grupe ty. ne i lopseli, mazej buvo 2 su puse metuku, pasakius kad vaikas su vyresniais greiciau visko ismoks. Mano nuomone tai pasitvirtino. Del aukletojos dideliu nusiskundimu neturiu, vardu alina, siaip kas dirba sitam darzeli sake kad cia viena is geriausiu aukletoju. Beto turejome nuostabia seimyninkele Asta, kuria vaikas tikrai labai mylejo, kiek zinau ji dabar jau aukletoja uzsiema su paciais maziausiais. Baisiausias dalykas yra vasara kai sujungia grupes tada tikrai negali zinoti pas kokia aukletoja gali pakliuti tavo vaikas.
Atsakyti