Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis

Virusas siaucia darzelyje nuo kovo menesio, tik kazkodel aukletojos nelabai nori tai sakyti. Vakar paklausiau, tai akis ispute, ir "durnium prisimetusi" tipo nieko nezino. Pazystama sake, kad lopselyje net zaislai buvo visi isnesti ir isdezinfekuoti.
Mums rado ne roto o kazkoki panasu virusa. Vaikas viena diena paveme ir paviduriavo. Nestipriai, bet bet iskarto supratau kad tai virusas, nes pries metus su roto buvom net ligonineje. dabar turim imuniteta tai gal todel lengviau viskas ir praejo
Atsakyti
QUOTE(mama_2 @ 2009 04 24, 08:14)
Virusas siaucia darzelyje nuo kovo menesio, tik kazkodel aukletojos nelabai nori tai sakyti. Vakar paklausiau, tai akis ispute, ir "durnium prisimetusi" tipo nieko nezino. Pazystama sake, kad lopselyje net zaislai buvo visi isnesti ir isdezinfekuoti.
Mums rado ne roto o kazkoki panasu virusa. Vaikas viena diena paveme ir paviduriavo. Nestipriai, bet bet iskarto supratau kad tai virusas, nes pries metus su roto buvom net ligonineje. dabar turim imuniteta tai gal todel lengviau viskas ir praejo

O ar butu galima suzinoti kokiose grupese tas virusas siaucia, nes ir mums aukletoja nieko apie tai nesake, o grupeje, kodel tai, labai maziai vaiku pastaruoju metu...
Atsakyti
QUOTE(liini @ 2009 04 23, 20:47)
Leidziame savo vaika i si darzeli jau metai laiko ir negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio nei apie darzeli, nei apie aukletojas, nei apie pacia vedeja. Pries si darzeli vaika leidome i privatu darzeli, kur kaina buvo gerokai didesne, bet galiu atvirai pasakyti, kad Gnterėlyje viskas daug geriau. Tad keletas nepatenkintu mamyciu cia deste savo problemas, kad kazkas negerai ir panasiai, bet gal problemu reiketu ieskoti ne darzelyje ar tuo labiau direktoreje  smile.gif Direktore gali patikti ar nepatikti tik vienu atveju, tai vaiko priemimo i darzeli atveju, o jei jau tevai nasupranta "priemimo tvarkos" tai ir atsiranta nepasitenkinimai. Tai kad ieskokike problemu savyje ir galiu 100% garantuoti, kad atejus naujai direktorei niekas kardinaliai nepasikeis. Sekmes kovojant su vejo malunais

Na ir suskelet cia posma doh.gif smile.gif
Papildyta:
[quote=dominyka3,2009 04 23, 21:30]
Na va , atsekiau lotuliukas.gif

Tikrai, kad atsekei, juk ir mano ir tavo is D... 4u.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liini @ 2009 04 23, 21:36)
Nei drauge, nei giminaite, bet ir tikrai nesiruosiu su niekuo daugiau diskutuoti, bet matau tiktai viena kad Jus net nesupratote mano turinio esmes  lotuliukas.gif

tai kur jau cia suprasi, kai blondines esam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liini @ 2009 04 23, 19:36)
Nei drauge, nei giminaite, bet ir tikrai nesiruosiu su niekuo daugiau diskutuoti, bet matau tiktai viena kad Jus net nesupratote mano turinio esmes  lotuliukas.gif
O ko čia nesuprasti g.gif viskas labai aiškiai parašyta
dirol.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Pirma karta esu dalyvavusi darzelyje, mamyciu sventeje, nors jau lankom darzeli antrus metus. Svente visai grazi buvo. Vaikucio padovanotas darbelis sujaudino wub.gif
Gero savaitgalio visoms mamytems 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, vedancios mszulius i si darzeli.
buvau siandien mamyciu sventeje - tikrai patiko, bet pernai svente buvo tik grupes - saleje - man dar labiau patiko, net susigraudinusi buvau.
Maniske lanko si darzeli jau trecius metus, pries tai lankem kita, tai galiu pasakyti, kad sis darzelis mums labiau patinka nei Spragtukas zirmunuose, kuri lankem vienus metus.
apie vedeja negaliu nieko blogo pasakyti, mazai kontaktavau su ja, bet bendravo tiek su manim, tiek su vyru labai maloniai.
kas del gupes, tai aukletojos mums labai patinka, patinka kuo vaikai uzsiima, patinka, kad nori eiti i darzeli, pasiilgsata auklyciu. Tik viena didele beda - santechnika grupeje.
Bet visur yra savi pliusai ir savi minusai. Savo mazaji irgi vesiu tik i si darzeli.
cia kiekviena turim savo nuomones, be to, nuo aukletoju daugiausia priklauso 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes noriu informacijos,ar liepos menesi darzelyje buna kasnors is valdzios? Buvome balandi atvyke,bet taip sakant pritrukom poperiu,tai patare veliau atvykt,o kadangi mes siuo metu gyvename Dubline ir grysime tik liepos menesi,tai galvoju ar bus kasnors is valdzios darzelyje,kad galetumem popierius priduoti?
Atsakyti
QUOTE(liini @ 2009 04 23, 19:47)
Leidziame savo vaika i si darzeli jau metai laiko ir negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio nei apie darzeli, nei apie aukletojas, nei apie pacia vedeja. Pries si darzeli vaika leidome i privatu darzeli, kur kaina buvo gerokai didesne, bet galiu atvirai pasakyti, kad Gnterėlyje viskas daug geriau. Tad keletas nepatenkintu mamyciu cia deste savo problemas, kad kazkas negerai ir panasiai, bet gal problemu reiketu ieskoti ne darzelyje ar tuo labiau direktoreje  smile.gif Direktore gali patikti ar nepatikti tik vienu atveju, tai vaiko priemimo i darzeli atveju, o jei jau tevai nasupranta "priemimo tvarkos" tai ir atsiranta nepasitenkinimai. Tai kad ieskokike problemu savyje ir galiu 100% garantuoti, kad atejus naujai direktorei niekas kardinaliai nepasikeis. Sekmes kovojant su vejo malunais

na cia skamba tik "apsileidusios" mamos monologas, o jus lankydama darzeli tuos metus ar pasiteiravot ka jusu vaikas valgo, kiek valgo, kokio senumo lovose guli? kad pagalves ir ciuziniai 30 metu senumo, ar kad pirmos grupes miegamajame grybelis isimetes lubose ir sienose. Jum cia tik atrodo patikimas ar ne direktores, kad ji ime kysius ir kitaip sau naudos ieskojo tai cia visiskai nesvarbu, svarbiausia vaiku sveikata,kuria pasirupinti turi ir darzelis, juk tai istaiga kuri turi buti svari ir tvarkinga. pagal jusu pasisakyma atrodo kad ir ne ka geresnese salygose pati gyvenate, jei taip snekate. g.gif ir jei nieko aplink blogo nematote.
Papildyta:
QUOTE(HenriLuk @ 2009 05 22, 12:48)
Sveikos mamytes noriu informacijos,ar liepos menesi darzelyje buna kasnors is valdzios? Buvome balandi atvyke,bet taip sakant pritrukom poperiu,tai patare veliau atvykt,o kadangi mes siuo metu gyvename Dubline ir grysime tik liepos menesi,tai galvoju ar bus kasnors is valdzios darzelyje,kad galetumem popierius priduoti?

na siuo metu siame darzelyje "bardakas" ir nemanau ar ka rasit liepos menesi, kad dabar neimanoma pavaduojancios vedejos rasti, o nauja jei kitais metais pasirodys bus labai thumbup.gif .
Atsakyti
Naujaja vedeja galima rasti treciadieniais lankymo valandomis.
Pati radau. Buvo maloni. Nezinau kas ji per zmogus ar kad per vedeja bet labai normaliai su manim bendrauja.
Aisku visis grybeliai tai padariniai po buvusios vedejos, bet ar mielos mamos pastebejote, kad pagaliau nupjove ta sena raketa, kad padangas iskase is zemes. Kad einat darzelyje kolidoriumi geliu pastatyta. Kad prie vienos grupes duru net darzelis isravetas.
Kaip viena mama sake, kad darzelyje bardakas, mes bent jau galetumeme pasidziaugti kad kazkas nors vyksta. O kai ejau pro lopselio langus girdejau kad remontas ten vyksta. Zinant dabartine ekonomine situacija darzelis dideliu remonto darbu bent jau penkmeti nematys, o mes dziaukimes kad pagaliau kas nors vyks. clap.gif clap.gif 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
Sakykit, ar yra kam tokia situacija: vaiką užrašė į darželį pas seną vedėją, o dabar tenka eit pas naują vedėją? Mums senoji nedavė jokių popierių unsure.gif o naujoji liepia laukti iki liepos mėn. unsure.gif bet tai man darbas jau nuo rugpjūčio, norėtųsi aiškesnės situacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2009 06 10, 15:39)
laba 4u.gif
Sakykit, ar yra kam tokia situacija: vaiką užrašė į darželį pas seną vedėją, o dabar tenka eit pas naują vedėją? Mums senoji nedavė jokių popierių unsure.gif o naujoji liepia laukti iki liepos mėn. unsure.gif bet tai man darbas jau nuo rugpjūčio, norėtųsi aiškesnės situacijos g.gif

kaip tik siame darzelyje siandien buvau,labai nustebau pamacius vaizda unsure.gif ,niekas nepasikeite nuo tarybiniu laiku
galiu tik tiek pasakyti kad labai didelis bardakas,
snekejau su viena darzelio darbuotoja ,tai pasake kad tik viena yra lopselinuku grupe ir i ja pretenduoja net 200vaiku doh.gif o i grupe patenka tik 15 g.gif
siulyciau nueiti su dokumentais ir issiaiskinti tiksliai ar patenkate
nes man vakar pasake ateikit atsineskit dokumentus o sian jau nebepriima,nepriklauso mums sis darzelis doh.gif g.gif
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Na, tvarka darzelyje ir as buvau lengvai sokiruota, kai pirma karta grupe pamaciau, ypac kai pasake, kad patalyne ir indelius savo reikia atsinesti... Kiek mano pazystamu veda savo vaikus i darzelius, su tokiais dalykais nesusidure. Vedeja tikrai naudos sau ieskotoja, todel ir nestebina tokia netvarka. Reikia tiketis, kad naujoji bus daug geresne. Bet siaip tai as darzeliu patenkinta, vaikas is pat pirmos dienos noriai eina, niekada nebuvo jokiu asareliu, sako, kad aukletojas myli... O ir aukletojos tikrai malonios, kiekviena diena papasakoja kaip sekesi.
Manau, kad daugumoje valstybiniu darzeliu panasi netvarka, tik vienur didesne, kitur mazesne. Kai ieskojom darzelio, buvome i viena privatu uzeje. Labai patiko- tikras svajoniu darzelis (kalbu apie aplinka, viesai issakyta programa, dienotvarke, kaip ten is tikro - nezinau), bet kai pasake kaina doh.gif . Mes tuo metu auklei keliais simtais maziau mokejom...
Valstybiniai darzeliai mazai finansuojami, o dar kai vedejai i kisene dalis nubyra... Nereikia stebuklu tiketis.
Atsakyti