Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis

QUOTE(Žalia Rūta @ 2009 04 15, 11:19)
clap.gif  clap.gif  clap.gif
Saunuoles mamos  drinks_cheers.gif As is tu karingu zmoniu, todel jei mano vaikas eis i si, tai sieksime irgi kuo didesnes pazangos  mirksiukas.gif
O musu prasyma prieme, kai nunesem sutarties kopija. Reikes pasidometi veliau, ar is tiesu mus ten uzregistravo. Neturetu duoti kokio popieriaus?  g.gif Kai ne as, o vyras ejo, tai man daug klaustuku.
kokią sutarties kopiją g.gif , vyras irgi sako, kad reiks turbūt patikrinti ar tikrai esame įtraukti, nes ta galėjo prieš išeidama iš darbo visko pridirbti, nors ir prie mano akių į tokią knygą įrašė vaiko duomenis ax.gif
o ar yra čia mamyčių, kurių vaikučiai lanko paruošiamas grupes ax.gif , idomu ar čia būna kokios išleistuvės g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominyka3: 17 balandžio 2009 - 14:45
Keliam temą į viršų 4u.gif
Gal man, ne visai suprantančiai, galit paaiškinti, kodėl vienose grupėse yra pinigų skirta tualetiniui popieriui, langų, tualetų ir kitoms valymo priemonėms, o kitose nėr ir reikia viską nešti tėveliams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominyka3: 22 balandžio 2009 - 14:37
QUOTE(dominyka3 @ 2009 04 22, 16:36)
Keliam temą į viršų 4u.gif
Gal man, ne visai suprantančiai, galit paaiškinti, kodėl vienose grupėse yra pinigų skirta tualetiniui popieriui, langų, tualetų ir kitoms valymo priemonėms, o kitose nėr ir reikia viską nešti tėveliams g.gif

Čia man irgi įdomus klausimas. Kol sūnus lankė 10 grupę, tai nešėm priemones gal tik vieną kartą ir nereikėjo nei indų savų nei patalynės (kas norėjo, turėjo savo, bet nebuvo privaloma), o kai į paruošiamąją atėjom, tai reikia pastoviai nešti, patalynės taip pat nebuvo.

Dėl išleistuvių, tai mūsų auklėtoja sakė, kad ruošis kažką su vaikais.
Atsakyti
Siuos ir kitus klausimus galesite issiaiskinti balandzio 28d. antradieni, 17 val. viesame visu grupiu teveliu susirinkime. mirksiukas.gif
Tikiuosi, kad darzelis atsigaus.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 22 balandžio 2009 - 19:23
QUOTE(lamur @ 2009 04 22, 19:22)
Siuos ir kitus klausimus galesite issiaiskinti balandzio 28d. antradieni, 17 val. viesame visu grupiu teveliu susirinkime. mirksiukas.gif
Tikiuosi, kad darzelis atsigaus.... g.gif
4u.gif
O kartais tavo berniuko vardas ne iš D g.gif rolleyes.gif

Papildyta:
QUOTE(Reina @ 2009 04 22, 16:07)
Čia man irgi įdomus klausimas. Kol sūnus lankė 10 grupę, tai nešėm priemones gal tik vieną kartą ir nereikėjo nei indų savų nei patalynės (kas norėjo, turėjo savo, bet nebuvo privaloma), o kai į paruošiamąją atėjom, tai reikia pastoviai nešti, patalynės taip pat nebuvo.

Dėl išleistuvių, tai mūsų auklėtoja sakė, kad ruošis kažką su vaikais.
O mes , kai lankėm ir dar prieš paruošiamą gr. tai reikėjo ir patalynės, ir indų, daugiau nieko blink.gif
Atsakyti
biggrin.gif clap.gif thumbup.gif supermama.gif clap_1.gif clap.gif thumbup.gif
Sveikinimai visoms karingoms mamoms. Kadangi vedeja buvo mano pazystamu pazystama, ir mano vaikai tik su kysiais buvo priimti i darzeli, tai net buvo nedrasu ka nors bloga pasakyti vedejos atzvilgiu. Mamos saunuoles. biggrin.gif smile.gif
Turiu klausima, girdejau kad kitose grupese siaute roto virusas?!Gal zinote kokiose?! Mano vaikas vakar gryzes veme?! Siandien jau geriau!Bet vis neduoda ramybes, ar cia siaip ko uzvalgius, ar visgi virusiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama_2: 23 balandžio 2009 - 10:17
QUOTE(mama_2 @ 2009 04 23, 10:16)
biggrin.gif  clap.gif  thumbup.gif  supermama.gif  clap_1.gif  clap.gif  thumbup.gif
Sveikinimai visoms karingoms mamoms. Kadangi vedeja buvo mano pazystamu pazystama, ir mano vaikai tik su kysiais buvo priimti i darzeli, tai net buvo nedrasu ka nors bloga pasakyti vedejos atzvilgiu. Mamos saunuoles. biggrin.gif  smile.gif
Turiu klausima, girdejau kad kitose grupese siaute roto virusas?!Gal zinote kokiose?! Mano vaikas vakar gryzes veme?! Siandien jau geriau!Bet vis neduoda ramybes, ar cia siaip ko uzvalgius, ar visgi virusiukas
na, mums irgi auklėtoja užsiminė , kad siaučia virusas kažkoks, bet ne grupėj, visam daržely, mes esam vieni iš užsikrėtusiųjų verysad.gif , bet sirgom kažkur nuo kovo20d. ir jau pasveikom rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=dominyka3,2009 04 23, 13:57]
na, mums irgi auklėtoja užsiminė , kad siaučia virusas kažkoks, bet ne grupėj, visam daržely, mes esam vieni iš užsikrėtusiųjų verysad.gif , bet sirgom kažkur nuo kovo20d. ir jau pasveikom rolleyes.gif

Bet aukletojos juk gali ispeti kad siaucia virusas, ir juk zaislus galima isdezinfekuoti, ir gal rasti galimybe vaiku nevesti i darzeli!!!!! doh.gif
Atsakyti
[quote=dominyka3,2009 04 23, 10:33]
4u.gif

Taip is D... biggrin.gif

blink.gif rotas siaucia, musu aukletoja nieko neminejo, itariu, kad rytoj mazojo neleisiu i darzeli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamur: 23 balandžio 2009 - 17:52
Leidziame savo vaika i si darzeli jau metai laiko ir negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio nei apie darzeli, nei apie aukletojas, nei apie pacia vedeja. Pries si darzeli vaika leidome i privatu darzeli, kur kaina buvo gerokai didesne, bet galiu atvirai pasakyti, kad Gnterėlyje viskas daug geriau. Tad keletas nepatenkintu mamyciu cia deste savo problemas, kad kazkas negerai ir panasiai, bet gal problemu reiketu ieskoti ne darzelyje ar tuo labiau direktoreje smile.gif Direktore gali patikti ar nepatikti tik vienu atveju, tai vaiko priemimo i darzeli atveju, o jei jau tevai nasupranta "priemimo tvarkos" tai ir atsiranta nepasitenkinimai. Tai kad ieskokike problemu savyje ir galiu 100% garantuoti, kad atejus naujai direktorei niekas kardinaliai nepasikeis. Sekmes kovojant su vejo malunais
Atsakyti
[quote=lamur,2009 04 23, 17:51]
[quote=dominyka3,2009 04 23, 10:33]
4u.gif

Taip is D... biggrin.gif
blink.gif rotas siaucia, musu aukletoja nieko neminejo, itariu, kad rytoj mazojo neleisiu i darzeli g.gif
[/quote]
Na va , atsekiau lotuliukas.gif
Nežinau , ar jis tebesiaučia g.gif , svarbiausia, kad visi plautu rankas, ir nekištu jų į burną, bet gi nesužiūrėsi tiek vaikų doh.gif , bet kažkaip galėtų pvz.per išeigines viską išdezinfekuoti, išsivalyti ax.gif
Papildyta:
[quote=liini,2009 04 23, 18:47]Leidziame savo vaika i si darzeli jau metai laiko ir negaliu pasakyti nei vieno blogo zodzio nei apie darzeli, nei apie aukletojas, nei apie pacia vedeja. Pries si darzeli vaika leidome i privatu darzeli, kur kaina buvo gerokai didesne, bet galiu atvirai pasakyti, kad Gnterėlyje viskas daug geriau. Tad keletas nepatenkintu mamyciu cia deste savo problemas, kad kazkas negerai ir panasiai, bet gal problemu reiketu ieskoti ne darzelyje ar tuo labiau direktoreje  smile.gif Direktore gali patikti ar nepatikti tik vienu atveju, tai vaiko priemimo i darzeli atveju, o jei jau tevai nasupranta "priemimo tvarkos" tai ir atsiranta nepasitenkinimai. Tai kad ieskokike problemu savyje ir galiu 100% garantuoti, kad atejus naujai direktorei niekas kardinaliai nepasikeis. Sekmes kovojant su vejo malunais
[/quote]Skamba kaip iš fantastikos srities rolleyes.gif , jūs greičiausiai esate direktorės draugė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dominyka3: 23 balandžio 2009 - 19:31
QUOTE(dominyka3 @ 2009 04 23, 20:30)
Skamba kaip iš fantastikos srities  rolleyes.gif    , jūs greičiausiai esate direktorės draugė rolleyes.gif

Nei drauge, nei giminaite, bet ir tikrai nesiruosiu su niekuo daugiau diskutuoti, bet matau tiktai viena kad Jus net nesupratote mano turinio esmes lotuliukas.gif
Atsakyti