Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis

QUOTE(Nataliuke @ 2007 09 20, 23:11)
La:)
Mes trys dienas pabuvom darze, ir vel namuose su sloga ir temp verysad.gif Siandien buvau uzejusi i darza, paimt rubeliu is spinteles, tai aukletoja sake, beveik visa grupe sloguoja unsure.gif O vienas raudonplaukis berniukas, neatsimenu vardo, sako, istisai su liuliu iki bambos cool.gif tevams sake, kad nevestu, kitus vaikus apkres, tai buvo atkirsta, kad dirbt tai reik blink.gif na is vienos puses suprantu, is kitos puses ir pikta...
Papildyta:
O kaip Paulinai sekasi darzelyje? Maciau ant spinteles uzrasytas vardas, tai reiskias lankot... ax.gif Kaip ispudziai?
Papildyta:

O Lukas, matyt nelanko... neprieme?? Nes kazkada cia studijavau vardus ant spinteliu, kol mazas pietavo ax.gif Beje mano mazo vardas: LUKAS, tai idemiai skaitinejau, ar yra bendravardziu mirksiukas.gif

Mes irgi sirguliuojam. Pradejo baisiai koseti. Tai likom namuose dvi dieneles. O siaip sekasi manau visai neblogai smile.gif Tik baisios tos ligos...
Atsakyti
Sveikos smile.gif
mamkos, o jusus vaikuciai neskundesiu, kad jusu mazucius musa aukletoja, ar gal kokiu pozymiu buvo unsure.gif
Sunku net rasyt, ..
vakar pasiemiau Luka is darzo, paemiau uz rankytes, sako, ne, kita ranka, kita tai kita. Atejom i aikstele, ziuriu, kad akmenukus ima, ir siaip viska stengiasi daryti su viena ranka. Klausiu, kas rankytej, sako "popa", o kas atsitiko: "auka mute" (aukletoja muse) ir rodo, kaip duoda per rankyte Klausiu ir ka sake, rekia " i gupa, i gupa, negama pe dulu" ( i grupe, negalima prie duru). Man sokas... nu tikiu, kad aprekia mazuosius, su tiek vaikuciu nervai pilnai gali neatlaikyti... Bet musti... Nu negalejo prisigalvoti, ne tas amzius dar... O ir per rankas gyvenime namuose nera gaves, nebent lengva pliauksta per sikniuka... Ir taip gaila maziuko Eiti aiskintis su aukletoja? Ka sakyti? Juk atsakys, kad prisigalvojo...

siandien i darza jau nejom... nakti sukilo temp.40, veme... buvo gydytoja, sako virusine dabar labai siaucia...
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2007 09 28, 16:21)
Sveikos smile.gif
mamkos,  o jusus vaikuciai neskundesiu, kad jusu mazucius musa aukletoja, ar gal kokiu pozymiu buvo unsure.gif
Sunku net rasyt, ..
  vakar pasiemiau Luka is darzo, paemiau uz rankytes, sako, ne, kita ranka, kita tai kita. Atejom i aikstele, ziuriu, kad akmenukus ima, ir siaip viska stengiasi daryti su viena ranka. Klausiu, kas rankytej, sako "popa", o kas atsitiko: "auka mute" (aukletoja muse) ir rodo, kaip duoda per rankyte  Klausiu ir ka sake, rekia " i gupa, i gupa, negama pe dulu" ( i grupe, negalima prie duru). Man sokas... nu tikiu, kad aprekia mazuosius, su tiek vaikuciu nervai pilnai gali neatlaikyti... Bet musti... Nu negalejo prisigalvoti, ne tas amzius dar... O ir per rankas gyvenime namuose nera gaves, nebent lengva pliauksta per sikniuka... Ir taip gaila maziuko  Eiti aiskintis su aukletoja? Ka sakyti? Juk atsakys, kad prisigalvojo...

siandien i darza jau nejom... nakti sukilo temp.40, veme... buvo gydytoja, sako virusine dabar labai siaucia...

Nu geras, kazkaip maniske nesiskunde kol kas niekuo. O su tokiu kiekiu vaiku, tai tikiu, kad is kantrybes gali isvest... Be to labai keista, kad tik viena aukletoja. Juk ji nuo7 ryto iki 18 val. turi dirbti. Mano pazistami veda jau treti metai savo mergaites, tai sake visuomet pas juos dvi aukletojos dirba, kurios keiciasi kas trys dienos. O kaip cia yra, nesuprantu... Gal dviem etatais dirba musu aukletoja?
Na bandysim vel eiti ryt i darzeli, nes tris dienas paeinam ir sergam sad.gif(( o tokia sveika mergaite buvo, kol namuose buvo...
O jus sveikit, susimatysim darzely smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2007 09 28, 16:21)
Sveikos smile.gif
mamkos,  o jusus vaikuciai neskundesiu, kad jusu mazucius musa aukletoja, ar gal kokiu pozymiu buvo unsure.gif
Sunku net rasyt, ..
  vakar pasiemiau Luka is darzo, paemiau uz rankytes, sako, ne, kita ranka, kita tai kita. Atejom i aikstele, ziuriu, kad akmenukus ima, ir siaip viska stengiasi daryti su viena ranka. Klausiu, kas rankytej, sako "popa", o kas atsitiko: "auka mute" (aukletoja muse) ir rodo, kaip duoda per rankyte  Klausiu ir ka sake, rekia " i gupa, i gupa, negama pe dulu" ( i grupe, negalima prie duru). Man sokas... nu tikiu, kad aprekia mazuosius, su tiek vaikuciu nervai pilnai gali neatlaikyti... Bet musti... Nu negalejo prisigalvoti, ne tas amzius dar... O ir per rankas gyvenime namuose nera gaves, nebent lengva pliauksta per sikniuka... Ir taip gaila maziuko  Eiti aiskintis su aukletoja? Ka sakyti? Juk atsakys, kad prisigalvojo...

Sveika,

Va cia tai naujiena ir gaila, kad nekokia unsure.gif Nezinau kaip ten viskas buvo is tikruju, bet patarciau apie tai pasisneketi su aukletoja, bent jau pasakyti, ka sake vaikas ir ziureti i jos reakcija. Nors man ji visai nebloga pasirode ir iki siol tik skundziausi, kad kartais rasdavau su kakiais ir nepakeistu pampersu, bet paskutine savaite buvo viskas tvarkoje. Net keista isgirsti, kad ji taip galetu blink.gif
Siuo metu mes jau antra savaite namuose nes sergame ir bijau vieno, kad vel kai atvesiu i darzeli mazaja po tiek laiko bus kaip is pradziu viskas. verysad.gif O virusai siaucia labai dideli, net ir suaugusiuju tarpe, tai ligos bus turbut dar daznas musu "draugas" doh.gif
Kas del aukletoju, tai zinau, kad niekas nenori eiti dirbti i lopseli, nes ten maziukai vaikiukai, verkia, pampersai ir siaip daugiau reikia su jais uzsiimti (na bent jau taip man sake pati aukletoja), bet irgi nelabai suvokiu kaip galima vienam zmogui ir tiek valandu leisti dirbti vienam (cia jau vedejos beda), na dar turi buti seimininkute, tai nezinau ar ji yra pas mus, nes kai vaiksciojom dirbo tik pavaduojanti, sake neranda nuolatines unsure.gif

Rasykit mamytes apie savo ispudzius is sio darzelio, labai norisi zinoti kokia is tikruju yra situacija. mirksiukas.gif

Visiems serganties dideles sveikatytes ir greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
Yra jau nauja seimininkute smile.gif jauna, kiek maciau visai vykriai sukosi tongue.gif Su vienu maziuku ant ranku, kitam nosyte nusluosto... treciam per galvyte paglosto... visai sauni.
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2007 09 30, 14:51)
Yra jau nauja seimininkute smile.gif jauna, kiek maciau visai vykriai sukosi tongue.gif Su vienu maziuku ant ranku, kitam nosyte nusluosto... treciam per galvyte paglosto... visai sauni.

Tai nors tiek gerai. thumbup.gif O jus nesergat jau?
Atsakyti
Tai nors tiek gerai.  O jus nesergat jau?

Sergam verysad.gif Sia savaite tikrai darze nepasirodysim schmoll.gif Temperatura visas keturias dienas 39 laikosi, antibiotikus siandien pradejom gerti :unsure

Siuo metu mes jau antra savaite namuose nes sergame ir bijau vieno, kad vel kai atvesiu i darzeli mazaja po tiek laiko bus kaip is pradziu viskas.

Ir as bijau, kad po lygeles vel bus asareliu... O dabar, kai tokia temp. tai nuo ranku nenulipa...mama, mama...
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2007 10 01, 21:43)
Sergam verysad.gif Sia savaite tikrai darze nepasirodysim schmoll.gif Temperatura visas keturias dienas 39 laikosi, antibiotikus siandien pradejom gerti :unsure
Ir as bijau, kad po lygeles vel bus asareliu... O dabar, kai tokia temp. tai nuo ranku nenulipa...mama, mama...

O tai kas yra? Ka gydytojai sako? Ilgokai siaip tempa tokia auksta g.gif
Nes mes tai tik kosejam labai (nors jau po antibu zymiai maziau) ir daugiau nieko, nei tempos, nei slogos, linksma laksto ir viskas, net nepasakytum kad serga rolleyes.gif Tikiuosi jau ketvirtadieni atvyksim, nes baigiasi biuletenis ir tikrai matau pagerejimus (tfu tfu tfu)

Na o jus sveikit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif ,tai dalinates rupesteliais apie darzeli... mano mazajam irgi buvo nelengva, su asarelem ejom, bet jau kelios dienos, kai noriai zingsniuoja... net man linksmiau.
girdejau spalio vidury vyks teveliu susirinkimas, reikes daug klausimeliu isspresti, bent jau as taip manau...
sia savaitele mazieji keliavo jau i lauka, jiems daug smagiau, nei toj uzdaroj patalpoj...
tai sveikit kas sergate ir susimatysim per teveliu susirinkima smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes  ,tai dalinates rupesteliais apie darzeli... mano mazajam irgi buvo nelengva, su asarelem ejom, bet jau kelios dienos, kai noriai zingsniuoja... net man linksmiau.

Vilma cia tu? ax.gif biggrin.gif
Kiek zinau grupej yra du Dominykai...

O tai kas yra? Ka gydytojai sako? Ilgokai siaip tempa tokia auksta 

Padare kraujo tyrima, yra kazkoks uzdegimas unsure.gif Snargliai iki bambos, gerklyte paraudus, bet jokio kosulio... bet siand. jau lengviau, matyt, antibiotikai jau veikia...

Gaila, kiek zinau, rytoj fotografuos mazuosius, taip norejau, kad suniukas isiamzintu su pirmais savo lopsiuko draugais-grupiokais smile.gif Bet sunkiai ir isivaizduoju, kaip mazuosius vietoj islaikys doh.gif , kad nufotkinti... Kas darysis nuotraukytes, papasakokite veliau... kaip ten gavos ax.gif
Papildyta:
Sveikatytes, kas sirguliuoja 4u.gif
Atsakyti
Labukas smile.gif Taip, cia Vilma. Siandien nuvedziau Dominyka i darzeli, tai jau visi pustesi, ruosesi fotografuotis, bet labai nedaug vaiku, bent jau man taip pasirode g.gif Vakare galesiu papasakoti kaip jiems sekesi isiamzinti bigsmile.gif
O Lukuciui linkejimai 4u.gif Sveikit greiciau! smile.gif
Atsakyti
Vajej kaip gaila, o mes irgi taip norejau fotografuotis verysad.gif verysad.gif Kazi ar dar kada ateis siais metais fotografas koks??? g.gif

O me sjau gavom palaiminima, kad nuo penktadienio galim eiti i darzeli, bet gydytoja patare vesti nuo pirmadienio, tai ziuresim jei ryt nebekoses tai gal puse dienos nuvesiu, kad nebutu kokio streso vaikui, o pirmadieni siausim pilnai "darbo dienai" biggrin.gif ir tikiuosi ilgam doh.gif tongue.gif
Atsakyti