Įkraunama...
Įkraunama...

Baltupiai: Gintarėlis

Kaip smagu! mano mazasis serga, tai dar nematem nuotraukeles, bet isivaizduoju, kaip zaviai jie atrodo smile.gif
Klausykit, mamytes, ar nieko nesat girdejusios apie teveliu susirinkima g.gif
Kas siaip geresnio lopsely, nes jau savaite laiko be ziniu is darzelio verysad.gif
Sekmes visiems!!!
Atsakyti
[] Sveikutes smile.gif
Mes siandien namuose, vakar parsivedziau su sloga doh.gif Upeliais bega doh.gif As jau neturiu zodziu...
Mamytes, o kaip jus rengiat i darza savo mazuosius g.gif Mastau, gal per mazai rengiu...
Na gal ir taip del maisto... parsinesem uzvakar nuotruokyte is darzelio, tai visi labai graziai atrodo. Kaip jie ir istvere, juk sunku juos suliakyt vienoj vietoj 

Rode aukletoja nuotraukas, tikrai labai grazios wub.gif Vaikiukai fainuoliukai wub.gif
O del fokusininko, net nezinojau bigsmile.gif Idomu butu pastebeti mazuosius, ju reakcija...

Kaip smagu! mano mazasis serga, tai dar nematem nuotraukeles, bet isivaizduoju, kaip zaviai jie atrodo 

O tai rimtai Dominykas apsirgo? unsure.gif Sveikatytes 4u.gif

O del susirinkimo taip ir nepaklausiau aukletojos doh.gif Tai gal kas zino kada gi jis bus?

Papildyta:
o Lukas atrodo lopsely jau ir pana isitaise, vis prisimena, kartoja ir kartoja: Emilija lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nataliuke: 12 spalio 2007 - 15:06
Na mes savaite lyg tai praleidome normaliai, bet kazkaip itartinai man siandien pakosti mazoji doh.gif , bet tikiuosi cia siaip.

kas del susirinkimo, tai jis bus antradieni 10.16, 17.00 val. saleje (kazkur sake prie musu grupes sekancios durys), tai manau, kad geriau tiesiai eiti i sale, nes jei pamatys vaikuciai bus nekas, o seimininkute bus tuo metu su vaikuciai grupeje.

As rengiu Samanta bliuskute, megztukas, pedkelnes ir dzinsinis kombinzoniukas, kad kai pasilenkia nebutu nugaryte nuoga. Bet pradejo jau sildyti darzeliuose, tai nezinau kaip ten bus silta. g.gif

Nesuprantu tiek visos rasot, kad sergat, o aukletoja sako kad lanko 14-15 vaiku, tai is kur ju tiek? g.gif

Sveikatytes visiems ir susitiksime per susirinkima. mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip susimatysime per susirinkima. Matyt bus eiline rinkliava blink.gif Nes visuomet visur visko truksta...
Atsakyti
Sveokos smile.gif

Nuvedziau suniuka i darza, tai mazai siandien vaikuciu. Aukletoja pasisake : "...tai siandien susirinkimas, tai matyt nenori dalyvaut ir neatejo..." blink.gif g.gif
Atsakyti
Sveikuciai smile.gif
Siandien ir Dominykas nuejo i darzeli, truputi su asarelem, teks vel priprasti is naujo...O vaikuciu siandien tikrai nedaug.
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2007 10 16, 09:58)
Sveokos smile.gif

Nuvedziau suniuka i darza, tai mazai siandien vaikuciu. Aukletoja pasisake : "...tai siandien susirinkimas, tai matyt nenori dalyvaut ir neatejo..." blink.gif  g.gif

QUOTE(lamur @ 2007 10 16, 10:17)
Sveikuciai smile.gif
Siandien ir Dominykas nuejo i darzeli, truputi su asarelem, teks vel priprasti is naujo...O vaikuciu siandien tikrai nedaug.

Na va merginos smagu buvo susitikti realybeje drinks_cheers.gif Mes tai siek tiek pakosejam, bet kazkaip nedaug tai ziuresim kaip bus rytoj, jei viskas tvarkoj gal ir ateisim. ax.gif
Idomus pasakymas aukletojos g.gif Negi teveliam neidomu????, bet kaip matem buvo beveik visi thumbup.gif

Nataliuke kaip supratau tu nedirbi? Del savo suniuko, kad taip daznai serga? nes lyg ir rasei, kad suradai darba? g.gif

O lamur man pasirode ar tu laukiesi mazylio???? blush2.gif Sorry jei suklydau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien aukletoja padave apmokejimo kvita uz darzeli, bet kazkaip issiblaskius buvau ir nepaklausiau kur reikia sumoketi, gal kartais mergytes zinot? g.gif
Taip, nesuklydai, irmusia, as istiesu laukiuosi ir sausio men. tureciau supti savo antraji vaikeli smile.gif
Atsakyti
Na va merginos smagu buvo susitikti realybeje
thumbup.gif

Bet susirinkimas man kazkoks nevykes schmoll.gif

Nataliuke kaip supratau tu nedirbi? Del savo suniuko, kad taip daznai serga? nes lyg ir rasei, kad suradai darba? 

Nedirbu... buvau suradus, bet atsisakiau, nes kai reikejo iseiti vaikis kaip tycia susirgo unsure.gif Vaikstau i pokalbius, priima... tik va darbo laikas visur iki 19val., na iki 18 vienas pasiulymas buvo, O Lukuti is darzo reiktu man pasiimti, nes vyro darbas vakarinis-naktinis. Anyta, kai isgirdo, kad atsisakiau darbo banke, nes iki 19, tai pasisiule parvest maziu is darzo, jei sirgs pabut su juo namie... Nelabai mes su ja sutariam, o ir gyvena ji kitam miesto gale, kaip cia kasdien lakstys... Nezinau... Kol kas finansai nespaudzia, tai gal surasiu su laiku koki tinkama darbeli...

O Lukas ir vel namuose siandien... Nakti sukilo temp.40, siand kosti, snargliuojas, temp. yra doh.gif As jau nezinau, ka darau ne taip... :verysad:Na ir Koks cia gali buti darbas unsure.gif

Sveikos, siandien aukletoja padave apmokejimo kvita uz darzeli, bet kazkaip issiblaskius buvau ir nepaklausiau kur reikia sumoketi, gal kartais mergytes zinot? 

As ka tik internetu per Hanza sumokejau... Man atrodo bet kur galima apmoket smile.gif
Bet nelabai patinka man, kad uz darza reikia moketi i prieki... As lengva soka gavau, kad uz 10 rugsejo lankytu dienu reik moket 158 doh.gif Aukletoja paaiskino, kad kita menesi atskaiciuos...
Atsakyti
QUOTE(lamur @ 2007 10 17, 09:31)
Sveikos, siandien aukletoja padave apmokejimo kvita uz darzeli, bet kazkaip issiblaskius buvau ir nepaklausiau kur reikia sumoketi, gal kartais mergytes zinot? g.gif
Taip, nesuklydai, irmusia, as istiesu laukiuosi ir sausio men. tureciau supti savo antraji vaikeli smile.gif

Labai labai sveikinu 4u.gif
Mes ne uz kalnu irgi bandysim planuoti mazyli blush2.gif

O mokejima as darau per banka internetu. Darzelyje, grupeje yra rubineje toks sasiuvinukas ant spinteliu, ten surasyti visi mokejimo budai ir kodai. mirksiukas.gif

QUOTE(Nataliuke @ 2007 10 17, 15:55)
thumbup.gif

Bet susirinkimas man kazkoks nevykes schmoll.gif
Nedirbu... buvau suradus, bet atsisakiau, nes kai reikejo iseiti vaikis kaip tycia susirgo unsure.gif Vaikstau i pokalbius, priima... tik va darbo laikas visur iki 19val., na iki 18 vienas pasiulymas buvo, O Lukuti is darzo reiktu man pasiimti, nes vyro darbas vakarinis-naktinis. Anyta, kai isgirdo, kad atsisakiau darbo banke, nes iki 19, tai pasisiule parvest maziu is darzo, jei sirgs pabut su juo namie... Nelabai mes su ja sutariam, o ir gyvena ji kitam miesto gale, kaip cia kasdien lakstys... Nezinau... Kol kas finansai nespaudzia, tai gal surasiu su laiku koki tinkama darbeli...

O Lukas ir vel namuose siandien... Nakti sukilo temp.40, siand kosti, snargliuojas, temp. yra doh.gif As jau nezinau, ka darau ne taip...  :verysad:Na ir Koks cia gali buti darbas unsure.gif
As ka tik internetu per Hanza sumokejau... Man atrodo bet kur galima apmoket smile.gif
Bet nelabai patinka man, kad uz darza reikia moketi i prieki... As lengva soka gavau, kad uz 10 rugsejo lankytu dienu reik moket 158 doh.gif Aukletoja paaiskino, kad kita menesi atskaiciuos...

Na mes gavome kvita 190 lt blink.gif Irgi tipo uz dvi savaites nenuskaiciuota, kai buvo biuletenis, tipo kita menesi atskaiciuos.

Mes irgi jau antra diena namuose, sloga iki bambos, pakoseja, turbut ryt vesiu i poliklinika, nes negaliu nedirbti be biuletenio. Gelbeja anyta, kai reikia. Is pradziu maniau, kad nesusitvarkys, o ir pati bijojo , bet kiekviena diena vis geriau abiems sekasi. Tik va kad ji jau pensininke todel kiekviena diena 9 val buti su tokiu vaiku vijurku, jai per sunku unsure.gif
Bet va ryt varau i pokalbi del darbo puse etato (cia butu musu issigelbejimas) , ziuresim kaip seksis.

O del ligeliu, zinok viska darai kaip reikia, tiesiog dabar toks jau metas ir kiek girdziu aplinkui visi serga. verysad.gif

sveikit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip jauciasi mazieji ligoniukai? Man atrodo, kad kazkaip reiketu stiprinti vaikuciu imuniteta, juos grudinti g.gif
Atsakyti
Kaip jauciasi mazieji ligoniukai? Man atrodo, kad kazkaip reiketu stiprinti vaikuciu imuniteta, juos grudinti

Siandien jau eisim i poliklinika, nes nakti vel 39 unsure.gif Ruosiuos skiepyti tuo skiepu pneumo23, kuris sustiprina imuniteta... bet, kad sergam ir sergam, o reiktu menesiuka pries skiepa nesirgti...

Geros dienos biggrin.gif
Atsakyti