Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Dovkyte @ 2008 02 14, 06:45)
o gal galit kuri pasiulyt kokia labai lengvute  pudryte,kuri truputi maskuotu(gali visai nedaug maskuot,kad tik truputi spalvyte islygintu veido)?vis tik matlumiere dienai sunkoka  doh.gif  noriu be galo lengvos dienai o ta pasiliksiu vakarui  wub.gif

Tai mat lumiere labai sunki? Nes pavasariui nesinori sunkios pudros, lengvesnės, bet irgi pamaskuojančios vos vos smile.gif
Atsakyti
as tai Body shop kremine pudra nusivyliau sad.gif kazkaip lieka man jinai visa virsuj, nesigeria... mozoju, mozoju... jau geriau uz ta pacia kaina L'oreali pirksiu sad.gif
Atsakyti
Palomina, pas mus pirkot? Kokia jusu oda?
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 02 14, 08:45)
o gal galit kuri pasiulyt kokia labai lengvute  pudryte,kuri truputi maskuotu(gali visai nedaug maskuot,kad tik truputi spalvyte islygintu veido)?vis tik matlumiere dienai sunkoka  doh.gif  noriu be galo lengvos dienai o ta pasiliksiu vakarui  wub.gif

Siulau ismeginti YR YRIA lyginancia. Suvienodina odos spalva ir pavirsiuj labai lengvai pasidengia, susilygina su oda, siek tiek pamaskuoja, lengvute. o dar kaip kvepia wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 14, 17:32)
Palomina, pas mus pirkot? Kokia jusu oda?

as nepirkau, sakiau gi, kad tik meginuka turejau smile.gif mano oda riebi doh.gif
Atsakyti
Oj, atsiprasau, tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 02 13, 23:09)
mano irgi misri ir man tinka bigsmile.gif  bet vasara tai tikrai ja atidesiu i sali. Geriau ziemai

aha, man ji vasarai tokia sunkoka, bandysiu Forever mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(innuendo @ 2008 02 14, 15:52)
Tai mat lumiere labai sunki? Nes pavasariui nesinori sunkios pudros, lengvesnės, bet irgi pamaskuojančios vos vos smile.gif

nera ji l sunku,bet man dienai noretusi kazko be galo lengvo,gal net tik kremo sus spalva ,kad tik spalvyte islyginciau
rolleyes.gif noreciau ta YR pabandyt,bet gyvenu provincijoj tai artimiausia savaite negalesiu isbandyt kol i vln nevaziuosiu,bet reiks butinai pabandyt bigsmile.gif o kur jos buna? ax.gif
Atsakyti
Aš dienai irgi noriu kažko lengvesnio. Turiu aš Elizabeth Arden pudrą vakarui. Užtenka smile.gif.
Išbandyčiau tą Yves Rocher, bet Dubline nesu tos firmos pastebėjus unsure.gif .
Atsakyti
O man paciu paciausia ir nerealiausia tai SOTHYS firmos krempudra. good.gif . Labai graziai ir naturaliai pasidengia.
Atsakyti
gavau kristianoj meginukua lancome "color ideal" krempudros. Pirmas ispudis netgi labai geras.lengva, maskavimas geras. ryt dar isbandysiu karta, tada galutinai apsispresiu, koks bus kitas pirkinukas thumbup.gif gal kuri naudojate?kokie atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2008 02 14, 13:14)
o kokia firma daro stebuklus?  blush2.gif

nu vot o as radau viena firma,kuri mano odai labai tinka ir kaip as sakau,stebukla padare ax.gif
Atsakyti