Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Pianistė @ 2008 02 13, 14:25)
reikia patarimo, noreciau kremines pudros kuri gerai maskuotu, isliktu ilgai ir kartu atrodytu labai naturaliai ant veido, kad nebutu kaip kauke.. smile.gif mano oda i sausuma rolleyes.gif

As va dabar nusipirkau Chanel. labai patenkinta. Ji skirta jautrios odos turetojoms, nera visishkai dengianti bet ir nera permatoma. kaip tik. Labai graziai gulisi ant veido.
Atsakyti
O ka galit pasakyt paie Diorskin ultra mat? As blaskausi tarp chanel, dior ir lancome doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bremen @ 2008 02 13, 11:36)
kaip tuo ta Caudalie firma  ax.gif ?Pabandziau kelis kremus lyg ir nieko  ax.gif , noreciau ta krempudra nusipirkti , bet koki efekta jinai duos  g.gif

manau viska apkalbejom az mirksiukas.gif
Atsakyti
O Chanel Teint Innocence tinka mišriai, į riebumą linkusiai odai? Žiūrinėjau vakar, Diorskin sculpt, bet kaip supratau ji į sausai odai.
Ką galėtumėt patarti, kad truputį pamaskuotų (bet nebūtų kaip kaukė kokia)?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 02 11, 01:09)
gal galima placiau..? bigsmile.gif

Caudalie firma gamina produktus su vynuogiu ekstraktais.
Faina firma,bet stebuklu nedaranti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(innuendo @ 2008 02 13, 20:05)
O Chanel Teint Innocence tinka mišriai, į riebumą linkusiai odai? Žiūrinėjau vakar, Diorskin sculpt, bet kaip supratau ji į sausai odai.
Ką galėtumėt patarti, kad truputį pamaskuotų (bet nebūtų kaip kaukė kokia)?

jei nori is Chanel,tai pamaskuoja Mat Lumiere
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 02 13, 19:03)
manau viska apkalbejom az  mirksiukas.gif

Didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 02 13, 15:06)
Dior Sculpt sausaodėms, nebus kaip kaukė, tik reik labai gerai atspalvį atitaikyt. MF Color Adapt man kažkada patiko, Miracle Touch ta naujoji lyg sausaodėms  ax.gif

nu kur jau sausiaodems, mano misri ir man ji kuopuikiausiai tinka good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 02 13, 23:01)
nu kur jau sausiaodems, mano misri ir man ji kuopuikiausiai tinka  good.gif

mano irgi misri ir man tinka bigsmile.gif bet vasara tai tikrai ja atidesiu i sali. Geriau ziemai
Atsakyti
o gal galit kuri pasiulyt kokia labai lengvute pudryte,kuri truputi maskuotu(gali visai nedaug maskuot,kad tik truputi spalvyte islygintu veido)?vis tik matlumiere dienai sunkoka doh.gif noriu be galo lengvos dienai o ta pasiliksiu vakarui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 13, 15:27)
O ka galit pasakyt paie Diorskin ultra mat? As blaskausi tarp chanel, dior ir lancome  doh.gif

Nieko blatno, man visiskai ispudzio nepaliko. Nebuvo gero ispudzio uzsitepus, nei graziai ziurejosi ji nei ka schmoll.gif

QUOTE(addicted @ 2008 02 13, 19:09)
Caudalie firma gamina produktus su vynuogiu ekstraktais.
Faina firma,bet stebuklu nedaranti  ax.gif

o kokia firma daro stebuklus? blush2.gif

Atsakyti
As skaiciau internete labai geru atsiliepimu apie Guerlain ta su roziu ekstraktu. Bet kristianoj matau tik FLEUR DE TEINT FOUNDATION, o yra ir matinis kazkoks, as pastarojo visai noreciau. Gal kas nors pasidalint nuomone is bandziusiu
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 14, 15:44)
As skaiciau internete labai geru atsiliepimu apie Guerlain ta su roziu ekstraktu. Bet kristianoj matau tik FLEUR DE TEINT FOUNDATION, o yra ir matinis kazkoks, as pastarojo visai noreciau. Gal kas nors pasidalint nuomone is bandziusiu

turejau megini Fleur de Teint Ultra Matt pudros, man patiko, veidas skaisciai atrode.. seip esu jau rasius apie ja anksciau krempudru temoj (gal sioj, o gal praeitoj) g.gif
Atsakyti