Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 11, 21:53)
Aciu, jadzka, bet man MAC labai sunki atrodo. Noreciau tokios visai beveik skystos kaip vandenuko, perregimos, kuri veidui suteiktu matiskumo, siek tiek islygintu spalva. Turbut per daug noriu smile.gif

Na tai bandyk rinktis ne kremine pudra, o makiazo pagrinda ar fluida gal koki kaip manai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 10, 17:00)
Siulyciau pabandyt Dior Airflash, pastebejau, kad ji geriau sulaiko riebalavimasi. Yra pakankamai lengva, bet neblogai pamaskuoja. Galima purksti, galima tepti rankomis  smile.gif

user posted image

Mano oda yra riebi .Tai daba uzsisakiau internete Dior Airflash.
Daug geru atsiliepimu girdejau.
Na,pabandysim ant saves ir "papliotkinsiu" kaip ji ant mano veidelio atrodys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2008 02 12, 00:23)
Na tai bandyk rinktis ne kremine pudra, o makiazo pagrinda ar fluida gal koki kaip manai? bigsmile.gif

Aha, as irgi taip galvojau. Tik ne visi tinka riebiai odai. Ir dar klausimas atsiranda, koki? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 02 12, 11:27)
Aha, as irgi taip galvojau. Tik ne visi tinka riebiai odai. Ir dar klausimas atsiranda, koki?  bigsmile.gif

yra juk tikrai nemazai skirtu riebiai odelei, cia belieka nueiti i parduotuve bandyti ir issirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zona @ 2008 02 12, 06:34)
Mano oda yra riebi .Tai daba uzsisakiau internete Dior Airflash.
Daug geru atsiliepimu girdejau.
Na,pabandysim ant saves ir "papliotkinsiu" kaip ji ant mano veidelio atrodys. 4u.gif

Tikiuosi tiks tavo riebiai odai, nes manau, si krempudra visgi misriai geriausiai. Riebiai geriau patiktu Mat Lumiere, tik ji jau nebebus tokia lengvute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 12, 15:00)
Tikiuosi tiks tavo riebiai odai, nes manau, si krempudra visgi misriai geriausiai. Riebiai geriau patiktu Mat Lumiere, tik ji jau nebebus tokia lengvute  smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 12, 07:00)
Tikiuosi tiks tavo riebiai odai, nes manau, si krempudra visgi misriai geriausiai. Riebiai geriau patiktu Mat Lumiere, tik ji jau nebebus tokia lengvute  smile.gif

Mane vyras is namu isvarys su visom mano pudrom biggrin.gif Jau kaip uzsipirkau daba tai uzsip[irkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2008 02 11, 08:34)
Mergaites,
o kiek Biodrogos pudryte kainuoja?  4u.gif

apie 50 lt
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 02 12, 14:00)

Bet tikrai ir nelabai sunki - manau labai liuks variantas. Pakankamai skysta, ne košė kokia...
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2008 02 10, 21:26)
as tai vot per Madonna ir caudalie produktus naudojau  ax.gif

kaip tuo ta Caudalie firma ax.gif ?Pabandziau kelis kremus lyg ir nieko ax.gif , noreciau ta krempudra nusipirkti , bet koki efekta jinai duos g.gif
Atsakyti
reikia patarimo, noreciau kremines pudros kuri gerai maskuotu, isliktu ilgai ir kartu atrodytu labai naturaliai ant veido, kad nebutu kaip kauke.. smile.gif mano oda i sausuma rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pianistė @ 2008 02 13, 13:25)
reikia patarimo, noreciau kremines pudros kuri gerai maskuotu, isliktu ilgai ir kartu atrodytu labai naturaliai ant veido, kad nebutu kaip kauke.. smile.gif mano oda i sausuma rolleyes.gif

Dior Sculpt sausaodėms, nebus kaip kaukė, tik reik labai gerai atspalvį atitaikyt. MF Color Adapt man kažkada patiko, Miracle Touch ta naujoji lyg sausaodėms ax.gif
Atsakyti