Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(katukatute @ 2008 03 02, 23:38)
o koke jums pati geriausia pudra buvo kokia tik turejote?

"Chanel Pro Lumiere" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 03 02, 23:48)
Man Repulpant buvo daug geresnė ax.gif Ta miego efekto... na pusė velnio bet repulpantas kažkaip lygiau dengė veidą, tikrai gaiviau atrodė ir mažiau sausino.

Nebandziau Repulpant, nes su kolagenu ir priesrauksline jinai, o man dar per anksti tokias naudot.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moodring @ 2008 03 02, 15:26)
Gal kartais galetumete kokianors kremine pudra  parekomenduoti riebiai sviesiai  odai?

Sothys Oxyliance nr.1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 03 02, 21:38)

nugi visa ir jau n pirma tema tik apie taii r kalbam, kas ka gero turejo ir ka dar geresnio rado 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 03 02, 22:38)

chanel mat lumiere
Atsakyti
Merginos, pudru zinoves, kreipiuosi ir vel i jus patarimo biggrin.gif . Padekite issirinkti kremine pudra issausejusiai odai, kuri: gerai suvienodintu ir pagyvintu veido spalva (mano veidelis paskutiniu metu labai papilkejes), gerai drekintu, siek tiek maskuotu (itin didelis maskavimas nebutinas) ir atrodytu kuo naturaliau, t.y. taip, kad beveik nesimatytu, kad kazkas ant veido uztepta tongue.gif (gal as per daug noriu). Kol kas dairiausi i Dior, Guerlain ir Chanel, taciau siulykite ir ivairias kitas 4u.gif
Atsakyti
Dar pasidairyk i Clinique.
Supermoisture make up turi svytinciu daleliu,maskuoja siek tiek, sukurta sausai ir labai sausai odai,todel toks siek tiek riebalas jauciasi. Vasara tai gal jau per sunki jinai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~FSCG~: 03 kovo 2008 - 12:53
buvau siand kristianoj, dar karteli bandziau Dior Forever, tik spalvyte parinko per geltona, tai nusipirkau is braskiu sviesesne wub.gif mokysiuos tepliotis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2008 03 03, 12:51)
Dar pasidairyk i Clinique.
Supermoisture make up turi svytinciu daleliu,maskuoja siek tiek, sukurta sausai ir labai sausai odai,todel toks siek tiek riebalas jauciasi. Vasara tai gal jau per sunki jinai.

Is Clinique esu bandziusi ne viena ir teko visas isdalinti, nes visiskai netiko odai. Man jos pasirode per sunkios, nors drekina gal ir neblogai. Be to, atrode labai nenaturaliai, o as noriu butent tokios, kuria uzsitepus visiskai nesimatytu. Kadangi tepliojuos tikrai ne kasdien, o tik progomis ar iseidama kazkur, tai man tos pudrytes uztektu tikrai ilgai, todel i kaina per daug neziuriu ax.gif , svarbu, kad puikiai atitiktu mano odos poreikius, o tokios iki siol atrasti nepavyko unsure.gif . Tikiuosi, jusu patariama kazka pagaliau isirinksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 03 03, 20:07)
buvau siand kristianoj, dar karteli bandziau Dior Forever, tik spalvyte parinko per geltona, tai nusipirkau is braskiu sviesesne  wub.gif mokysiuos tepliotis  bigsmile.gif

O gal bandei "Chanel Mat Lumiere"? Galetum palyginti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 03 03, 20:19)
Is Clinique esu bandziusi ne viena ir teko visas isdalinti, nes visiskai netiko odai. Man jos pasirode per sunkios, nors drekina gal ir neblogai. Be to, atrode labai nenaturaliai, o as noriu butent tokios, kuria uzsitepus visiskai nesimatytu. Kadangi tepliojuos tikrai ne kasdien, o tik progomis ar iseidama kazkur, tai man tos pudrytes uztektu tikrai ilgai, todel i kaina per daug neziuriu ax.gif , svarbu, kad puikiai atitiktu mano odos poreikius, o tokios iki siol atrasti nepavyko unsure.gif . Tikiuosi, jusu patariama kazka pagaliau isirinksiu 4u.gif

Nu jo, sita Clinique ne is lengvuju,o kitu man neteko bandyt. ax.gif Bet man neatrodo realu surast tokia pudra,kurios net is arti visiskai nesimatytu.. g.gif Nors gal,jei oda absoliuciai lygi..
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 03 04, 00:00)
O gal bandei "Chanel Mat Lumiere"? Galetum palyginti?  4u.gif

turejau tik vitalumiere
Atsakyti