QUOTE(saturno_sesely @ 2008 03 04, 17:09)

pamaciusi nuotrauka, laukiau kitos, t.y. kurioje busi pasitepusi pudra

Man reikes pabandyti turbut

Imesk nuotraukyte, kaip pudra atrodo, labai idomu. Kur pirkai ir kokia kaina

QUOTE(fashion @ 2008 03 06, 09:49)
Neskaiciau visos temos, bet gal galite patarti gera drekinancia krempudra, mano oda linkusi i sausuma. Labai aciu 
Papildyta:
Skaitau visu nuomones, ir atrodo sausesnei odai tiktu dior sculp. O kaip chanel teint innosence? Ji kokiai odai? Daug kas giriat, taip ir norisi isbandyti

Papildyta:
Skaitau visu nuomones, ir atrodo sausesnei odai tiktu dior sculp. O kaip chanel teint innosence? Ji kokiai odai? Daug kas giriat, taip ir norisi isbandyti

Man tai Chanel Teint Innocence niekuo neypatinga

Bet tavo odelė sausa ,tai gal tau kitaip būtų ,mano mišri ,gal ji man ne itin tinka

QUOTE(Apvalute @ 2008 03 05, 22:13)
pamaciusi nuotrauka, laukiau kitos, t.y. kurioje busi pasitepusi pudra
Na, taip jau naturaliai atrodo. Bet pripazistu,kad atspalvis labai sviesus.

įmetu foto pudros.

nu ir įmesiu dar foto kaip šiandien užsitepiau..
kartu su Maybelline Non Stop pudryte maišiau...

Papildyta:
ojojoi... pridirbau su nuotraukom. labai atsiprasau... nerandu kas sios temos moderatorius, paprasysiu kad istrintu...

idedu normalaus dydzio nuotr:

saturno_sesely, nepyk, bet noriu paklaust, kam Tu išvis pudrą tepi?

saurno sesely, tikrai nereikia pudros daug tepti, kad jinai maskuotų, tereikia tinkamą maskuojančią pudrą turėti ir tada užtenka plono sluoksnio ir tada tikrai neatkreipia dėmesio ir atrodo lygiai taip pat natūraliai

gal turit atsiliepimų apie clinique pudrą continuous coverage spf15?
ar Lt yra? kokia kaina?
ar Lt yra? kokia kaina?

Sveikos forumietes,,,,
kiek mergyciu tiek ir nuomoniu,,, tai gal ir as savo patirtimi pasidalinsiu,,,
Sazininga pudru naudotoja pasidariau nusipirkusi bourjois happy,,, turejau gal kokias 3 is eiles,,, nu patiko man laaabai,,
bet paskui ja iseme is prekybos,,,
dar kazkada tarp ju buvau bandziusi clinical meginuka,,, irgi padare dideli ispudi, tik tais laikais dar kaina buvo neikandama,,, tei va, kai pasibaige mano bourjoisas ejau pirkti klinical,,, tik kad visi atspalviai labai rausvi pasirode, tai nusipirkau chanel vitalumiere 40 beige. Ja dabar ir naudoju.
Dar bandziau mamos bourjois pries rauksles (itariu repulpant),,, nepatiko tekstura.
Tei va,,, mano oda sakyciau normali + truputi blizganti t zona,,, na sakyciau kukliai misri,,,
tai chanel po poros val truputi pradeda blizgeti, kas nelabai patinka,,,, pliusai: labai gerai dengiasi, natural atrodo,,, biski mazokai maskuoja,,, tei dabar kaip tik i londona vaziuoju,,, galvoju gal matlumiere reiks imti,,, is kanebo ka nors paziureti,,,
o gal ka geresnio patarsit??
ir dar toks klausimelis,,, truputuka geda klausti,,, gal kas gali pora sakiniu parasyt kuo skiriasi meteoritai nuo mineralines ??? ir kas tai yra???
aciukas uz demesi,,,
kiek mergyciu tiek ir nuomoniu,,, tai gal ir as savo patirtimi pasidalinsiu,,,
Sazininga pudru naudotoja pasidariau nusipirkusi bourjois happy,,, turejau gal kokias 3 is eiles,,, nu patiko man laaabai,,

Dar bandziau mamos bourjois pries rauksles (itariu repulpant),,, nepatiko tekstura.
Tei va,,, mano oda sakyciau normali + truputi blizganti t zona,,, na sakyciau kukliai misri,,,

o gal ka geresnio patarsit??
ir dar toks klausimelis,,, truputuka geda klausti,,, gal kas gali pora sakiniu parasyt kuo skiriasi meteoritai nuo mineralines ??? ir kas tai yra???

aciukas uz demesi,,,

Labutes
nusipirkau Afinitone krempudra is Maybelline, tonas tinkamas, ir viskas butu neblogai, bet... issitepus ja mano veidas tokiom smulkiom demelem ar tai taskuciais ismeta, na lyg pudra nepadengtu viso veido ir tik pasidengia duobutes (pas mane tokie kaip inkstirai yra, tik jie nespaudomi ir ant kaktos jie uzsimaskuoja). Noriu paklausti ka daryt? ar deti kazka pries dedant pudra? siaip nusiprausus issitepu kremu ir tik po kokiu 15min einu dazytis
butu gaila, jeigu neitu naudoti sios krempudros
aciu uz atsakymus

hm...reikia patarimo, kuri geresnė krempudra.. KANEBO liquid finish ar SHISEIDO dual balancing foundation?