Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

[quote=kotri_,2008 03 02, 13:12]
[quote=Pupsiukas,2008 03 01, 18:58]O kuria butent? bandziau liquid finish, tai man labai  thumbup.gif O siaip visos pudros geros Kanebo, gerai dengiasi( ypatingu pigmentu deka) , drekina ir man ( bent) gerai maskuodavo smile.gif
Papildyta:
Aciu uz atsiliepimus 4u.gif Ir sako, kad Kanebo pudrytes nekemsa poru?Ar tiesa?
[/quote]
Taip, tikrai nekemsa( aisku jei tinkamai nusivalot makijaza vakare biggrin.gif ), del to kad kanebo naudoja ypatinga pigmenta.Iprastuose krempudrose pigmentas gulasi vienas salia kito, o kanebo pigmentas tarsi kabinasi uz kito , del to isgaunamas lygus padengimas, isvengiama spalvos pakitimu dienos begyje ir t.t

[quote=Viktuteee,2008 03 02, 13:27]
O kuo "Kanebo" issiskiria, kuo kitokia lyginant su kitomis pudromis? 4u.gif
[/quote]
Be to Kanebo pudros puikiai drekina, puoseleja oda, O Kanebo Sensai turi dar ir lastelini kompleksa, bet ji tinkama daugiau sausesniai odai
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif neberandu kur cia buvo skyrelis kur galima nuotraukytes ideti, tai idesiu cia. 4u.gif nusipirkau labai superine krempudra, nors ir pigi, 16 lt, bet tai, ko ilgai ieskojau thumbup.gif vadinasi FLORMAR SHEER MAKE UP... cia iced champagne spalvos. mano oda balta, tai sunku atspalvi rasti... ir visai jinai ne sheer, gal siek tiek, bet nesimato to 4u.gif ivertinkit, kritikuokit 4u.gif 4u.gif nekreipkime demesio i spuoga po lupa tongue.gif blush2.gif fotoshopo neturiu, negaliu istrint... 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Atrodo naturaliai,bet nieko ypatingo nematau..Gal ypatingas pojutis ant odytes?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 03 04, 16:42)
Atrodo naturaliai,bet nieko ypatingo nematau..Gal ypatingas pojutis ant odytes?

ne... nu kur bus tas pojutis uz tokia kaina 4u.gif bet spalva man taip atitiko, kaip ne viena iki tol... tai uztat ir dziaugiuos wub.gif

kazkaip nlb ir matos, sunku nufotkint g.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 03 04, 15:09)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  neberandu kur cia buvo skyrelis kur galima nuotraukytes ideti, tai idesiu cia. 4u.gif  nusipirkau labai superine krempudra, nors ir pigi, 16 lt, bet tai, ko ilgai ieskojau  thumbup.gif  vadinasi FLORMAR SHEER MAKE UP... cia iced champagne spalvos. mano oda balta, tai sunku atspalvi rasti... ir visai jinai ne sheer, gal siek tiek, bet nesimato to  4u.gif  ivertinkit, kritikuokit  4u.gif  4u.gif nekreipkime demesio i spuoga po lupa  tongue.gif  blush2.gif  fotoshopo neturiu, negaliu istrint...  4u.gif
user posted image

o Tu tokio efekto siekei? 4u.gif man norėtus labiau maskuojančios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 04, 20:30)
o Tu tokio efekto siekei?  4u.gif man norėtus labiau maskuojančios  ax.gif

ax.gif nu jo, nemaskuoja ji visai... gal reikejo ant kokio pagrindo ja uztept... g.gif pabandysiu dar foto imest. gal nesupyksit... 4u.gif
bet faktas kad labai faina, lengva pudryte thumbup.gif ir nebrangi...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saturno_sesely: 04 kovo 2008 - 22:53
Man grazu 4u.gif

Atrodo taip naturaliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 03 04, 23:52)
ax.gif nu jo, nemaskuoja ji visai... gal reikejo ant kokio pagrindo ja uztept...  g.gif pabandysiu dar foto imest. gal nesupyksit...  4u.gif 
bet faktas kad labai faina, lengva pudryte  thumbup.gif  ir nebrangi...
user posted image

labai naturaliai ir gaiviai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 03 04, 22:52)
ax.gif nu jo, nemaskuoja ji visai... gal reikejo ant kokio pagrindo ja uztept...  g.gif pabandysiu dar foto imest. gal nesupyksit...  4u.gif 
bet faktas kad labai faina, lengva pudryte  thumbup.gif  ir nebrangi...
user posted image

thumbup.gif odyte atrodo tokia gaivi ir naturali.....kaip niekuom netepta. Man patinka naturalumas.
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 03 03, 12:29)
Merginos, pudru zinoves, kreipiuosi ir vel i jus patarimo biggrin.gif . Padekite issirinkti kremine pudra issausejusiai odai, kuri: gerai suvienodintu ir pagyvintu veido spalva (mano veidelis paskutiniu metu labai papilkejes), gerai drekintu, siek tiek maskuotu (itin didelis maskavimas nebutinas) ir atrodytu kuo naturaliau, t.y. taip, kad beveik nesimatytu, kad kazkas ant veido uztepta  tongue.gif (gal as per daug noriu). Kol kas dairiausi i Dior, Guerlain ir Chanel, taciau siulykite ir ivairias kitas 4u.gif

Chanel Vitalumiere thumbup.gif mano oda irgi sausa, norejau kad atrodytu naturaliai ir gaiviai wub.gif ji labai lengvadrekina, suteikia svytejimo, tiesiog susilieja su oda, visai nesimato kad kas pritepta thumbup.gif tik maskuoja prastokai, kam aktualu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 04, 19:30)
o Tu tokio efekto siekei?  4u.gif man norėtus labiau maskuojančios  ax.gif

o ka tu maskuot nori?ja ar save? jei mergina nuotraukoj, tai uztektu ne krempudros bet maskavimo vos vienur kitur, strazdanu gi nemaskuosi, jos gi taip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 03 05, 21:34)
o ka tu maskuot nori?ja ar save? jei mergina nuotraukoj, tai uztektu ne krempudros bet maskavimo vos vienur kitur, strazdanu gi nemaskuosi, jos gi taip grazu wub.gif

man pvz. nepatinka, ką matau ax.gif Kam tada išvis pudrą tept, jei jinai jokio efekto neduoda mastau.gif
Atsakyti