QUOTE(katukatute @ 2008 03 12, 19:06)
gal kuri bandzius kremine-kompaktine pudra?
Ta prasme kokią nors kreminę-kompaktinę?

Aš naudoju dabar kreminę-komp. Shiseido, labai patenkinta

Aš naudoju Chanel Vitalumiere Nr. 20, norėčiau Dior Sculpt
Gal yra tokių, kurios turi abi ir galėtų pasakyt, kokį Nr. turi Dior'o

QUOTE(Vitulka @ 2008 03 12, 20:03)
Aš naudoju Chanel Vitalumiere Nr. 20, norėčiau Dior Sculpt
Gal yra tokių, kurios turi abi ir galėtų pasakyt, kokį Nr. turi Dior'o 

As turiu abi

QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 12, 21:13)
As turiu abi
Chanel nusipirkau per tamsia, nr30, tai nusprendziau kad greitai tiks - kai veidas saulutes daugiau gaus...
2:bet reikejo pirkt 20 - butu dabar idealiai. Dior Sculpt turiu light beige(berods 020) - spalva idealiai tinka dabar, tai ir naudoju, bet man ji per sunki
nereikia stipraus maskavimo, tai mieliau renkuosi lengvas... tai jei tinka chanel 20, tai ziurek ir Dior 02 serija, 03 bus tamsoka 

man Chanel'io 20 nr. idealiai tinka spalvos atžvilgiu

NAudoju maxfactor dvispalve pudra ta kur su baltu pagrindu

QUOTE(katukatute @ 2008 03 12, 20:06)
gal kuri bandzius kremine-kompaktine pudra?
Labai nebloga kompaktine kremine yra Chanel Innocence. Ji puikiai drekina

QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 12, 22:13)
As turiu abi
Chanel nusipirkau per tamsia, nr30, tai nusprendziau kad greitai tiks - kai veidas saulutes daugiau gaus...
2:bet reikejo pirkt 20 - butu dabar idealiai. Dior Sculpt turiu light beige(berods 020) - spalva idealiai tinka dabar, tai ir naudoju, bet man ji per sunki
nereikia stipraus maskavimo, tai mieliau renkuosi lengvas... tai jei tinka chanel 20, tai ziurek ir Dior 02 serija, 03 bus tamsoka 

Jei Dior Sculpt per sunki, pabandyk sumazinti tepama kieki. Pabandyk visa veiduka pasitepti su 2 paspaudimais ar net maziau. Puikiai atrodo ir nelieka to sunkumo

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 13, 04:41)
Jei Dior Sculpt per sunki, pabandyk sumazinti tepama kieki. Pabandyk visa veiduka pasitepti su 2 paspaudimais ar net maziau. Puikiai atrodo ir nelieka to sunkumo

as visada naudoju tik 2 paspaudimus

QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 13, 02:41)

As visada naudoju 1 pilna paspaudima - ne daugiau

QUOTE(katukatute @ 2008 03 12, 20:36)
o ta kremine-kompaktine gerai pasidengia? ir kokia mazdaug kaina? mane labai pradejo dominti sitos pudros:)
Maniškė gerai pasidengia, išvis aš ja labai patenkinta