Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

gal kuri bandzius kremine-kompaktine pudra?
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 03 12, 19:06)

Ta prasme kokią nors kreminę-kompaktinę? g.gif
Aš naudoju dabar kreminę-komp. Shiseido, labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudoju Chanel Vitalumiere Nr. 20, norėčiau Dior Sculpt rolleyes.gif Gal yra tokių, kurios turi abi ir galėtų pasakyt, kokį Nr. turi Dior'o 4u.gif
Atsakyti
o ta kremine-kompaktine gerai pasidengia? ir kokia mazdaug kaina? mane labai pradejo dominti sitos pudros:)
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 12, 20:03)
Aš naudoju Chanel Vitalumiere Nr. 20, norėčiau Dior Sculpt  rolleyes.gif Gal yra tokių, kurios turi abi ir galėtų pasakyt, kokį Nr. turi Dior'o  4u.gif

As turiu abi mirksiukas.gif Chanel nusipirkau per tamsia, nr30, tai nusprendziau kad greitai tiks - kai veidas saulutes daugiau gaus... blush-anim-cl.gif2:bet reikejo pirkt 20 - butu dabar idealiai. Dior Sculpt turiu light beige(berods 020) - spalva idealiai tinka dabar, tai ir naudoju, bet man ji per sunki schmoll.gif nereikia stipraus maskavimo, tai mieliau renkuosi lengvas... tai jei tinka chanel 20, tai ziurek ir Dior 02 serija, 03 bus tamsoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 12, 21:13)
As turiu abi mirksiukas.gif  Chanel nusipirkau per tamsia, nr30, tai nusprendziau kad greitai tiks - kai veidas saulutes daugiau gaus... blush-anim-cl.gif2:bet reikejo pirkt 20 - butu dabar idealiai.  Dior Sculpt turiu light beige(berods 020) - spalva idealiai tinka dabar, tai ir naudoju, bet man ji per sunki schmoll.gif nereikia stipraus maskavimo, tai mieliau renkuosi lengvas...  tai jei tinka chanel 20, tai ziurek ir Dior 02 serija, 03 bus tamsoka mirksiukas.gif

man Chanel'io 20 nr. idealiai tinka spalvos atžvilgiu rolleyes.gif O Dior'o 2 numeris visai ne į temą doh.gif man pudra turi būt į geltonumą, o Dior'o nr. 02 idelaus truputį idegusiom, bet rudai ax.gif
Atsakyti
NAudoju maxfactor dvispalve pudra ta kur su baltu pagrindu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 03 12, 20:06)

Labai nebloga kompaktine kremine yra Chanel Innocence. Ji puikiai drekina smile.gif Vienintelis minusas, kad tepant krempudros sepeteliu ar kempinele ji labai greitai naudojasi smile.gif
QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 12, 22:13)
As turiu abi mirksiukas.gif  Chanel nusipirkau per tamsia, nr30, tai nusprendziau kad greitai tiks - kai veidas saulutes daugiau gaus... blush-anim-cl.gif2:bet reikejo pirkt 20 - butu dabar idealiai.  Dior Sculpt turiu light beige(berods 020) - spalva idealiai tinka dabar, tai ir naudoju, bet man ji per sunki schmoll.gif nereikia stipraus maskavimo, tai mieliau renkuosi lengvas...  tai jei tinka chanel 20, tai ziurek ir Dior 02 serija, 03 bus tamsoka mirksiukas.gif

Jei Dior Sculpt per sunki, pabandyk sumazinti tepama kieki. Pabandyk visa veiduka pasitepti su 2 paspaudimais ar net maziau. Puikiai atrodo ir nelieka to sunkumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 13, 04:41)

Jei Dior Sculpt per sunki, pabandyk sumazinti tepama kieki.  Pabandyk visa veiduka pasitepti su 2 paspaudimais ar net maziau. Puikiai atrodo ir nelieka to sunkumo  thumbup.gif

as visada naudoju tik 2 paspaudimus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2008 03 13, 02:41)
Jei Dior Sculpt per sunki, pabandyk sumazinti tepama kieki.  Pabandyk visa veiduka pasitepti su 2 paspaudimais ar net maziau. Puikiai atrodo ir nelieka to sunkumo  thumbup.gif

As visada naudoju 1 pilna paspaudima - ne daugiau blush2.gif atrodo tai ji tikrai gerai (nebent ant odos koks paserpetojimas atsiranda - tada tas vietas negraziai dengia, isryskina nelyguma), bet man patinka kai visai nieko nesimato kad tepta, tik skaisti ir lygi oda. Butent tokia yra Chanel Vitalumiere thumbup.gif tai su ja lyginant Dior sunkoka, bet siaip sutinku kad gera pudryte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 03 12, 20:36)
o ta kremine-kompaktine gerai pasidengia? ir kokia mazdaug kaina? mane labai pradejo dominti sitos pudros:)

Maniškė gerai pasidengia, išvis aš ja labai patenkinta wub.gif , tik kaip Eslauda pastebėjo, naudojasi greitai. O kainos kreminių-kompaktinių priklausomai nuo gamintojo... pvz. mano Shiseido berods apie 140 g.gif (bijau sumeluot), Chanel irgi panašiai. Iš pigesnių kreminę kompaktinę turi (ar turėjo) Manhattan, nes prieš keletą metų esu turėjus.
Atsakyti
stabilo kristianos puslapyje maciau ir gosh firmos tokia pudra,tik nezn ar ji butu gera.taip pat is tu nebrangesniu dar pupos kremine-kompaktine yra tj jas noreciau pabandyt.bo nusipirksiu brangia,o jei dar netiks ar nepatiks tj ..wink.gif
Atsakyti