Įkraunama...
Įkraunama...

Pabodę kvepalai

Apklausa: Pabodę kvepalai (313 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Laikau su viltim kad vel prades patikt blink.gif
Atsakyti
Aš mamai arba sesei atiduodu.
Atsakyti
Būna, kad kai kurie kvepalai patinka tam tikru tarpsniu. Jei pabosta, leidžiu jiems "pasiilsėti", nes kas žino - gal po kurio laiko vėl norėsis būtent to kvapo. Bet jei matau, kad kažkuris buteliukas per ilgai užsistovėjo nepriliestas, pagalvoju, kam jis galėtų patikti labiau smile.gif
Atsakyti
Tokiu atveju kazkam is pazistamu pasiulau, o jei neima tai vistiek laikau lotuliukas.gif
Atsakyti
nepabosta biggrin.gif kai nusiperki gerus kvepalus už GERĄ didelę kainą, tai nepabosta 2.gif nail.gif
Atsakyti
Kokia turi buti kaina, kad kvepalai nepabostu? biggrin.gif Man (bent kol kas) nepabodo ne vieni brangaus zmogaus dovanoti kvepalai. Gal tai kazkokia saviitaiga ar tam tikra prasme kaina g.gif
Atsakyti
individualiai, manau su ta kaina. kai jau renkuosi, tai tikrai, kad patiktų, šiaip, dėl nuotaikos neperku. gal todėl ir nepabosta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vėlyvė @ 2009 04 30, 22:45)
nepabosta  biggrin.gif  kai nusiperki gerus kvepalus už GERĄ didelę kainą, tai nepabosta  2.gif  nail.gif

Man kaina jokios įtakos nedaro šiuo klausimu.
Tiesą sakant, nelabai suprantu, kaip galėtų daryti g.gif
Atsakyti
turiu blogybe,kad kvepalai man greitai pabosta,su tuo paciu kvapu kasdien kvepindamasi ne savaites nepratempiu..patinka cindy crowfard kvepalai ir chanel cocco madmuzel ir dior midnight poison,tai juos dar vis turiu.
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 21, 15:39)

Kai parduoda jau naudotus kvepalus, pati asmeniškai jų kokybe neabejoju - jei moteris kvepinosi, vnsi, viskas su jais gerai mirksiukas.gif

O as nesutinku, kad visada gerai, nes kvepalai gali but ir pasene, net 2kartus teko SM nusipirkti prarugusius ar susenusius s..., vieni senu aliejumi trenke, o kiti isvis nezinia kuo, gal spiritu susmirdusiu, ryskiai sugede, nepanasus i save, tai pastaruosius pavyko grazinti, o merguzele maciau po to kazkam kitam sekmingai pardave, nors rasiau jai, gedinau, kad taip negalima daryti, bet aiskino, kad viskas gerai, nors ten jau taip akivaizdu, net sesei kai parodziau, tai ta zvengti pradejo is tokio "skanaus" kvapelio, atsiprasant. Pati irgi kartais dovanoju artimiesiems, kartais parduodu pabodusius ar nereikalingus kvepalu likucius, bet tikrai negaleciau taip apgaudineti, apsimesti kad viskas gerai, jei is tiesu negerai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanvita: 02 gegužės 2009 - 10:24
aš atsibodusius atiduodu mamai arba sesei, kam juos sandėliuoti.
Atsakyti
Pabodusius - atiduodu arba kvepinu vonios kambari blush2.gif keleta kartu teko ir ismest pasenusius, nes labai jau ilgai stovejo nenaudojami blush2.gif
Atsakyti