Dabar stovi mažiausiai 3 butelaičiai brandinimo stadijoje
kai vieni kvapciai iš kolekcijos kažkaip alkoholiu pradėjo kvepėt (tenka prisipažint, kad brandinti buvo kaip geras vynas) aš jais kambarius purškeliojau ir wc purkštelėdavau. Suėjo labai greitai, ir alkoholio kvapo ore nesijausdavo kaip ant odos
tralaila tai kiek metų tas brandinimas trunka?
o gal ant saules kvepalus laikot?
QUOTE(BlackDee @ 2008 05 30, 09:44)
oj nea, ne ant saulės, lentynon uždaromon sukišti. na pirmasis brandinimas bijau net pameluot, itariu virš metų nenaudojau (o iki tol irgi naudojimas ilgai truko)
Atiduoti neturiu kam, niekam is pazystamu nepatinka mano kvepalai
Ismesti gaila
Nenaudoju, nes turiu kitu, kurie man patinka
Tai belieka laikyti ir tiketis, jog vel kada nors patiks
QUOTE(Cherryass @ 2008 07 27, 16:00)
Atiduoti neturiu kam, niekam is pazystamu nepatinka mano kvepalai
Ismesti gaila
Nenaudoju, nes turiu kitu, kurie man patinka
Tai belieka laikyti ir tiketis, jog vel kada nors patiks 
O tai kodėl turguje nemainai ar neparduodi?
Man tai patinka pabodusius kvepalus keisti į kitus - juk skoniai visų čia mūsų skiriasi, tai gal man pabodę kvepalai bus grynas kaifas kam nors kitai
Nors pastaruoju metu kvepalus komplektuoju taip kruopščiai, kad liko vos pora-trejetas buteliukų, kurių tvirtai žinau, jog nenaudosiu
QUOTE(Smauglius @ 2008 07 27, 16:02)
O tai kodėl turguje nemainai ar neparduodi?
Man tai patinka pabodusius kvepalus keisti į kitus - juk skoniai visų čia mūsų skiriasi, tai gal man pabodę kvepalai bus grynas kaifas kam nors kitai
Ir atvirkščiai
Nors pastaruoju metu kvepalus komplektuoju taip kruopščiai, kad liko vos pora-trejetas buteliukų, kurių tvirtai žinau, jog nenaudosiu
Tai kad tik pora butelaiciu turiu, kurie nebepatinka
Kadangi turiu 3 seses, tai atiduodu kazkuriai. Va ir pries savaite atidaviau Gucci Rush 2 likuti, nes nuo jo galva skauda.
Kitakart bandysiu keistis skelbimu lentoje
Kitakart bandysiu keistis skelbimu lentoje
Man gali pabosti labai greit, kaip ir patikti. Tada parduodu arba atiduodu sesei ar mamai, visaip buna. Nera tokiu kvepalu, bent dar neatradau, kur patiktu l. ilgai, koki 10metu. Kai ju daug tenka isuostyti, tai ir patys mieliausi kazkada pasidaro visai neidomus. O labiausiai bent mane veikia vidine busena ar nuotaika kvepalu degustacijose, aisku yra tokiu, kur zinau, kad niekada gyvenime nepatiks, tiesiog jie giliai erzina.
Atiduodu mamai arba vyro sesei. Tik matyt visi turimi kvapai man patinka, nes esu atidavus viso labo tik dvejus
Kai pabosta koks kvapas tai naudoju kaip namu 'kvepintoja", arba i 'Isparduotuve'.
atiduodu draugei arba anytai
QUOTE(tralaila @ 2008 05 30, 14:09)
oj nea, ne ant saulės, lentynon uždaromon sukišti. na pirmasis brandinimas bijau net pameluot, itariu virš metų nenaudojau (o iki tol irgi naudojimas ilgai truko)
kažkaip užkišusi ir visiškai pamiršusi juos buvau
per metus jau vsio nebetinkami
pas mane jau beveik metai stovi nenaudojami kvepalai,vis galvoju gal kada panaudosiu,atiduoti nenoriu,nes mb dovanoti,va apie keitimą nesugalvojau