Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

QUOTE(Daluze 2 @ 2010 10 22, 17:55)
Sveikos,

o man abejoniu kyla... Tai kam ji reikalinga, jei orkaitė yra? Ir orkaitėje vištieną be riebalų kepame, o po kepimo nereikia orkaitės šonų valyti. O kaip su krosnelės valymu, juk kiekvieną kartą reikia pavalyti?
Aš gundausi Eascon puodais, bet juos perkant reikia ir krosnelę pirkti, bijau, kad tik vietą užims virtuvėje...
Pasidalinkite patirtimi dėl jos valymo.

Rašot, kad kepat pyragus ir keksiukus, bet vietos ten mažiau nei orkaitėje, reikia kelis reisus daryti... g.gif

Orkaite didelė kol įšyla, o čia maža talpa kelios minutės ir kepa. Orkaitė pas mus retai kada įdarbinama dabar rolleyes.gif
Atsakyti
Kaitinimo elementas - Halogenine lempa arba tenas?
Kuris sveikiau , geriau?
Atsakyti
Isigijom ir mes tokia krosnele smile.gif
Kepem vistienos kepsniukus, tai siek tiek sausoki gavosi.
O vat bananiniai keksiukai gavosi tobuli smile.gif Pradeda patikti man sis daiktas ax.gif
Atsakyti
per senukų akciją paėmėm pabandymui dea (clatronic visiškas analogas) po 139 lt, tai nei nustebino, nei nuvylė.
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2010 11 03, 23:22)
Isigijom ir mes tokia krosnele smile.gif
Kepem vistienos kepsniukus, tai siek tiek sausoki gavosi.
O vat bananiniai keksiukai gavosi tobuli smile.gif Pradeda patikti man sis daiktas ax.gif

Prsau pasidalinkite keksiuku receptu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PlayIt @ 2010 11 04, 11:43)
per senukų akciją paėmėm pabandymui dea (clatronic visiškas analogas) po 139 lt, tai nei nustebino, nei nuvylė.

Mes irgi tokią pat įsigijom, kaip už tokią kainą, tai kol kas esu labai p cool.gif atenkinta smile.gif Gal tik šiek tiek priedų galėtų būti daugiau, bet nieko, pritaikysim ką nors kita
Atsakyti

Kad jau pasidalinti receptukais čia negalime, tai įrašiau štai čia:

keksiukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėjubė: 04 lapkričio 2010 - 16:09
Man mama atidavė savo iš TopShop (jai neprigijo), tai vištiena folijoj iškepa dieviškai, bulvės irgi - bet jei pirmam aukšte tuo pačiu metu kepa bulvės, o antram vištiena - tai bulvės nedakepa...
o daugiau dar nebandžiau smile.gif
Atsakyti
Vakrienei kepėmės varškės apkepą- taip pat puikiai iškepė, gražiai iškilo, paskrudo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif as taip pat dauguma mesos patiekalu kepu tokioj krosnelej smile.gif
o ar kepat silikoninese formose krosnelej kanors ?
Noriu isbandyt keksiukus konvekcinej, bet kazin ar galima...
Atsakyti
galima keksiukus konvekcinėj tikrai, tik dar nebandžiau smile.gif įsigyjau vos prieš kelias dienas, šiuo metu ne pačiom geriausiom sąlygom gyvenu, neturiu orkaitės biggrin.gif tai buvau nusipirkus elektrinę keptuvę, bet atsibodo, nieko ten naujo neprigalvosi, tas pats per tą patį. tai dabar ta krosnelė man kaip stebuklas biggrin.gif dar nedaug spėjau gamint, bet viskas buvo tobula. pirmą dieną pabandymui kepiau dešreles ant apatinių grotelių, o ant viršutinių suvyniojau bulves su lupena į foliją. nu taip skanu buvo biggrin.gif paskui kepiau vištos šlauneles namie marinuotas, apačioj kepiau bulves pjautas per pusę. buvo tobula, apsiriję valgėm. višta tokia sultinga, odelė apskrudo, minkštutė, plešiasi taip skaniai blush2.gif apverčiau tik vieną kart. ir dar spėjau iškept bandelių su obuoliais, tai drauges išvaišinau, sakė skanu blush2.gif taip pat kepiau blynus. receptas kaip paprastų blynų, tik ištepiau formeles paprastas sviestu, ir sudėjau dešimčiai minučių. tai išsipūtė dvigubai, žymiai skaniau nei paprasti blynai, be uogų net galima suvalgyt wub.gif ateities planuose varškės apkepas, pyragas, bei čili troškinys, žiūrėsiu, kas gausis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 12 lapkričio 2010 - 12:28
QUOTE(Medulis @ 2010 11 05, 20:03)
Sveikos smile.gif as taip pat dauguma mesos patiekalu kepu tokioj krosnelej smile.gif
o ar kepat silikoninese formose krosnelej kanors ?
Noriu isbandyt keksiukus konvekcinej,  bet kazin ar galima...

Galima. Kepu apkepus, pyraagus silikoninese formose, kol kas dar nieko blogo nenutiko biggrin.gif
Atsakyti