Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

QUOTE(Deidra_6 @ 2010 12 04, 19:06)
O kokiose formose kepat krosnelėj. nes galvoju ar nusipirkti kokia tinkamą stiklinę formą ar kažkur užmačiau, kad minima silikoninės..  ax.gif

Blynus kepiau ant tos skyletos lekstutes, tik folija patiesiau. bet daugiau nekepsiu, teko ismest. o pyraga kepiau apvalioj metalineje 26 cm formoje.
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2010 11 22, 21:07)
Net nežinau, aš turiu iš senukų, net ne clatronic, o dea. esu labai patenkinta smile.gif
Mano draugė pirkosi kažkokią iš elektromarkt tris kartus brangesnę nei mano ir kepa lygiai taip pat, viskas iškepa. Tiesa, pas ją privalumas tas, jog elektroninis valdymas ir dangtis nenusiima, o taip atsilenkia smile.gif

as siandien gavau nuo vyro dovanu, senukuose Dea tik 120 kainavo biggrin.gif (clatronic su paaukstinimu 169 litai). kaip uz tokia suma tai manau galesiu pasizaist, juo labiau, kad orkaite pas mane paprasta elektrine, mesa labai sausa buna, apie saslykus net kalbos nera schmoll.gif
bandysiu vakare kokiu karstu sumustiniu iskepti pabandymui biggrin.gif
Atsakyti

aš kepiau blynus tokius

blynai

gavosi thumbup.gif ir dažnai pakartoju, minusas, kad daug vienu kepimu neprikepsi smile.gif
Atsakyti
pas mane http://lt.eastcon.co...e_krosnele.html nu nesigauna joje niekas isskyrus kepta vista gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
,,,man bulvės fri....niekaip...smile.gif)) verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Labukas....

atnešė ir mum Kalėdų senelis dovaną... Clatroniką... Reikės išmėgyti kažką išskyrus vištą....

O ar dedate metalinius dubenėlius į vidų? silikoninius?molinius?
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2011 01 03, 21:45)
Labukas....

atnešė ir mum Kalėdų senelis dovaną... Clatroniką... Reikės išmėgyti kažką išskyrus vištą....

kiek maciau deda silikonines formeles, kitu nemaciau mastau.gif
siandien isbandem, kepem karstus sumustinius su desrelem, pievagrybiais, pomidoru, jelapenu ir suriu, tai skonis kaip picos essen.gif skaniai isejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2011 01 03, 21:45)
Labukas....

dedu viska kas tinka i paprasta orkaite (stiklinius, silikoninius ir pan).
Atsakyti
Laba diena visoms ir as nusipirkau tokia krosnele ir iskilo man klausimas ar man toj krosnelej iskeps plovas jei kaista tik virsus o apacia ne. Kas susidure su panasia situacija atrasykit. Aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimondita @ 2011 01 17, 12:43)
Laba diena visoms ir as nusipirkau tokia krosnele ir iskilo man klausimas ar man toj krosnelej iskeps plovas jei kaista tik virsus o apacia ne. Kas susidure su panasia situacija atrasykit. Aciukas  smile.gif

manau jei kepsi ji formoje ant groteliu turetu iskepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimondita @ 2011 01 17, 14:43)
Laba diena visoms ir as nusipirkau tokia krosnele ir iskilo man klausimas ar man toj krosnelej iskeps plovas jei kaista tik virsus o apacia ne. Kas susidure su panasia situacija atrasykit. Aciukas  smile.gif

Kaip idomu, as tai plova verdu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 01 17, 18:08)
Kaip idomu, as tai plova verdu.... ax.gif

na velniai zino, orkaitej jis man kepa bliekoj biggrin.gif kam kaip atrodo, tas taip ir vadina biggrin.gif
Atsakyti