Gal kas turit KOMPIUTERINE turbo konvekcine krosnele FLAVORWAVE? Kazin kaip ji? Gundausi nusipirkti, bet nezinau ar verta brangiau moketi uz ta "kompiuteri"....

Sweikos
Vis paskaitineju gundaus ir as nusipirkti krosnele
Tik dabar pasimeciau ar is Top sopo ar is senuku Clatronika
nes pagal jusu aprasymus jos niekuo nesiskiria nebent dizaiu
Gal kas pakomentuos

Gal kas pakomentuos

QUOTE(*Živutė* @ 2010 11 22, 20:31)
Sweikos
nes pagal jusu aprasymus jos niekuo nesiskiria nebent dizaiu
Gal kas pakomentuos

Gal kas pakomentuos

Net nežinau, aš turiu iš senukų, net ne clatronic, o dea. esu labai patenkinta

Mano draugė pirkosi kažkokią iš elektromarkt tris kartus brangesnę nei mano ir kepa lygiai taip pat, viskas iškepa. Tiesa, pas ją privalumas tas, jog elektroninis valdymas ir dangtis nenusiima, o taip atsilenkia

Labukas merginos,
noriu Jūsų asių paklausti patarimo, galvoju pirkti šią korosnelę ... mąstau ar iš top shopo ar per tarpininkę kuri ta patį parduoda kaip iš top shopo, ar šitą:
http://www.imk.lt/Bu...e-krosnele.html
arba šitą nes suprantu kad jos skiriasi tik tūriu :
http://www.imk.lt/Bu...er-AD-6303.html
Ačiū Visoms

Mes turime Clatronic krosnele. Ar joje sviesa turi issijungineti? Ar cia kas negero jau, kad issijungineja?
O kiek laiko kepate Fri bulvytes? Man kazko ilgai jos kepa, koki 30 min, o dedu nedaug, ir ant apatiniu groteliu.
O kiek laiko kepate Fri bulvytes? Man kazko ilgai jos kepa, koki 30 min, o dedu nedaug, ir ant apatiniu groteliu.
QUOTE(Labri_ @ 2010 11 30, 21:50)
Mes turime Clatronic krosnele. Ar joje sviesa turi issijungineti? Ar cia kas negero jau, kad issijungineja?
As ir isigijau clatronika pas mane taip pat sviesa isijungineja matyt taip turi but

o man tai siaip viskas greiciau ir geriau iskepa ant virsutiniu

Nors siap tai dar eksperimentuoju

As irgi vis dar eksperimentuoju. Vat koldunai buvo kaip mediniai,kai kepiau. O va siandien kepiau ant apatiniu bulbes skustas, apteptas su aliejum ir mesyte supreskuoniuota ant virsutiniu. tai skanu. Tik, gal prieskoniu truko
QUOTE(*Živutė* @ 2010 12 02, 13:25)
As ir isigijau clatronika pas mane taip pat sviesa isijungineja matyt taip turi but

as tik antradien turiu, dukart kepiau. I pabaiga kepimo sviesa vienakart issijungia ir vel isijungia. Likus keliom minutem iki pabaigos. O kepimo metu sviesa pastoviai dega
kepiau cielas bulves idarytas cesnaku ir sviestu, ivyniotas i folija. Kepiau 20 minuciu, 200 laipsniu temperaturoj, o paskui dar 4 minutem uzstaciau, tai buvo minkstos minkstos

QUOTE(Labri_ @ 2010 11 30, 19:50)
Mūsiškė ne Clatronic, bet junginėjasi šviesa.
sveikos
,kaip manot ka geriau isigyti ar hot pan keptuve is top shop ar kokia konvekcine is senuku?nes konvekcinej manau ne kiausiniu,ne blynu neissikepsi,kaip hot pan

QUOTE(1986mama @ 2010 12 04, 14:17)
sveikos
,kaip manot ka geriau isigyti ar hot pan keptuve is top shop ar kokia konvekcine is senuku?nes konvekcinej manau ne kiausiniu,ne blynu neissikepsi,kaip hot pan

Siandien kaip tik bandziau kept blynus, nes viena mama rase, kad labai skanus. Na, bet man tai jie pridziuvo, prie folijos, neiskepe. Teko ismest su visa folija. As dejau ant virsutiniu groteliu, padengiau folija ir kepiau.
Siaiap blynams manau, galima nusipirkt ir kitokia keptuve, pigesne. O sitoj bent mesyte, vistyte tikrai skaniau gaunasi. Kepiau sluoksniuotos teslos pyraga, tai puikiai gavosi.
QUOTE(Labri_ @ 2010 12 04, 19:03)
Siandien kaip tik bandziau kept blynus, nes viena mama rase, kad labai skanus. Na, bet man tai jie pridziuvo, prie folijos, neiskepe. Teko ismest su visa folija. As dejau ant virsutiniu groteliu, padengiau folija ir kepiau.
Siaiap blynams manau, galima nusipirkt ir kitokia keptuve, pigesne. O sitoj bent mesyte, vistyte tikrai skaniau gaunasi. Kepiau sluoksniuotos teslos pyraga, tai puikiai gavosi.
O kokiose formose kepat krosnelėj. nes galvoju ar nusipirkti kokia tinkamą stiklinę formą ar kažkur užmačiau, kad minima silikoninės..