Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

QUOTE(janone @ 2006 05 10, 08:36)
Taip, krosnele is Eastcon, vadinasi Turbo3000.
Tikrai pinigai veltui isleisti. Niekas joje nekepa. O jei vista kepi, tai apskrusta graziai, bet viduryje zalia lieka verysad.gif
Geriau jau butu ka nors kita man dovanoje uz tokia suma - 600Lt visgi ant kelio nesimeto.

Na kiek žinau kas turi Eastcon produkcijos, tai dar negirdėjau, kad kas skūstūsi. Gal ką nors ne pagal instrukcijas naudojate, kad jums niekas nesigauna?
Atsakyti
Buvau Eastcon krosnelių pristatyme.Labai patiko. Dar ten siūlė puodą kažkokį prie to pačio.Turbūt jos tikrai geros, bet analogiškų yra ir parduotuvėj, kurios kainuoja apie 300 lt. Dabar tiksliai nepamenu. Pati savo akim mačiau ir džiaugiaus, kad nepirkau iš platintojų, būčiau permokėjus.
Atsakyti
As turiu ta krosnele jau kelis menesius ir negaliu atsidziaugti. Mums mano mama padovanojo kad badu nenumirtumeme kai persikraustem i nauja buta ir neturejom kur valgyti daryti. Is pradziu labai skeptiskai i ja ziurejau, bet dabar ji tapo nepakeiciama. Orkaite reciau naudoju nei sia krosnele. Net kiausinius isverdu be vandens. O labiausiai mums su vyru patinka, kad ten viska be riebalu pasigaminam. Sveika, greita ir labai skanu. O ir isplauti labai paprasta.
As UZ!
Atsakyti
Per pristatymą mačiau, kad geras daiktas. Patiko, kad maistas be riebalų gaminamas. Tik svarbu kur ir už kiek ją įsigyti.
Atsakyti
per pristatyma ir as maciau viska, ka kepe toj krosnelej, labai ja zavejausi. Reikejo pirkti puodu rinkini, kur reklamavo, taip pat lb geri ir dovanu butume gave ta krosnele, arba pirkti tik krosnele, bet as jos nepirkau.
Atsakyti
Va mes irgi įsigijom cikloninę. Dar kiek neįprasta gamint, indukų mažesnių tenka paieškot, bet šiaip geras daiktas. Bulvės man daug skaniau nei orkaitėj iškepa thumbup.gif +kai gaminu mažom porcijom, labiau apsimoka naudot nei orkaitę.
Atsakyti
per konvekcines pristatyma kepe vista, sake, kad be jokiu prieskoniu, nu labai skani gavosi, kaip stebuklas-be preiskoniu, o atrodo tarsi su. kazkaip nedrystu pabandysti be prieskoniu kepti...gal kas bande?
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2006 10 06, 13:22)
per konvekcines pristatyma kepe vista, sake, kad be jokiu prieskoniu, nu labai skani gavosi, kaip stebuklas-be preiskoniu, o atrodo tarsi su. kazkaip nedrystu pabandysti be prieskoniu kepti...gal kas bande?

įdomi mintis g.gif aš kepus tik kulšeles (su prieskoniais), tai galiu pasakyt, kad laaaabai sultingos gavos. O kokios firmos krosnelę reklamavo?
Atsakyti
nu ka,nusipirkau ir as ciklonine krosnele,kepu pyraga...silikoninej formoj 30min,virsus labaj apdege o vidus neiskepe...kame rejkalas??? verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Mes jau beveik 5 m. turime Eastcon cikloninę krosnelę. Niekada nesigailėjome ją įsigiję. Daug ką joje gaminu: kotletus, vištą, kepsnius, žuvį, bulves fri, dešreles... Viskas gaunasi thumbup.gif Tik pyragą kepiau kartą ar du. Gaminau pagal receptą, kuris yra cikloninės krosnelės aprašymo knygutėje. Kitokio pyrago kepti dar nerizikavau.
Atsakyti
hmz...as cia naujokele..bet labai labai reikia patarimo.... nusipirkom svieziai butuka...ner kol kas nei orkaites, nei nieko.... ar verta kazi man ta puodeli nusipirkt...bet kur man ji klaipedoj gaut ir ne uz tokias astronomines kainas?
Atsakyti
QUOTE(JolkiPalki @ 2007 05 17, 09:37)
hmz...as cia naujokele..bet labai labai reikia patarimo.... nusipirkom svieziai butuka...ner kol kas nei orkaites, nei nieko.... ar verta kazi man ta puodeli nusipirkt...bet kur man ji klaipedoj gaut ir ne uz tokias astronomines kainas?

Senukuose
yra ir kituose buitinės technikos prekybos centruose
Atsakyti