mes turim eastcon krosnele tai super daiktas nepakeiciamas ir viskas puikiai gaunasi, tik pyragu nekepu nes nelabai iseina, o del bulviu tai viena dave gera patarima kaip jas iskepti jis yra temoje apie eastcon produkcija
O bulves tai as kepu su lupina joje. Gerai nuplaunu, ipjaunu keliais ipjovimais, uzdedu sviestuko, prieskoniu, ivinioju i folija ir ant zemutiniu groteliu kepu apie 40 min. O tuo pat metu ant virsutiniu galiu ir kokia vistyte ar mesyte pasikept.
Turim eastcon firmos {vokiška}. Pirkom puodus ir kartu krosnelę. Jei pirkt vieną pačią,tai kainuoja 999,- Šiaip patogu, praktiška, greita, maistas skanus. Jei dar kas domina- klausk, atsakysiu
Ačiū,kad pastebėjai mano rūpestėlį. Man tai smalsu kaip kepa,nes mano šeimyna tai mėgėjai įv.apkepų ir riebaus kugeliuko per kiek laiko maždaug iškepa višta?
Ačiū,kad pastebėjai mano rūpestėlį. Man tai smalsu kaip kepa,nes mano šeimyna tai mėgėjai įv.apkepų ir riebaus kugeliuko per kiek laiko maždaug iškepa višta?
Galiu pasakyt apie tai ką kepiau,per kiek iškepė. Pvz. kotletai kažkur 25min, sušaldytos kulšelės ekstra pavalgymui per 30min puikiausiai iškepusios ir su traškia odele, o cielos vištos dar nekepiau, bet manau valandos nereikia.
paaiškinimai turėtų būti "osobo tupym"nes neturiu jokio supratimo apie tas krosneles ir tiek.Draugė patarė -pirk konvekcinę.Kiek suprantu tai visvien ne mikrobangė? O gal...?
Tikrai ne mikrobangė, nieko panašaus. Mikrobangėj maistas veikiamas bangomis, o konvekcinėj cirkuliuoja karštas oras. Jokių bangų. Būtent tas oras ir viską iškepa.
paaiškinimai turėtų būti "osobo tupym"nes neturiu jokio supratimo apie tas krosneles ir tiek.Draugė patarė -pirk konvekcinę.Kiek suprantu tai visvien ne mikrobangė? O gal...?
Tai elektrinis prietaisas. O greitpuodis dedamas ant viryklės. "Ėda" mažai elektros, naudotis greit išmoksta net vaikai, tereikia nustatyt laiką ir temperatūrą... Fainas dalykas, pirkit ir nesigailėsit.
Siandiena Kaune ieskojome tokios krosnelės...Senukuose nieko panasaus Urme uz 286 /su konvekcija/paaiskino, kad pucia karsta ora t.y.konvekcija, yra ten keletas padeciu,bet labiausiai suglumino kaina ir atrodo paprasciausia primityviausia el.krosnele. allegro kur Jus pirkote?
Laba, Elvyrrr, jei tu apie tokią krosnelę, kuri į stiklinį puodą panaši, tai per google paieškok "cikloninės krosnelės". Mano sesė eastcono turi, visai patenkinta, maistą visai be riebalų galima gamint. pati neturiu, tai labai nereklamuosiu, tiesiog paieška tau turėtų nemažai informacijos suteikt apie patį principą, nes Kaune yra firma kuri jomis prekiauja, jos tinklapyje turėtų būti ir nuotraukos, ir aprašymai
As siandien irgi isigijau si stebukla . Buvau Eastcon pristatyme ir tapau reklamos auka. Mokejau 1000 lt. O dar viena pazistama ja isgyre. Taigi, greitai man ja atvezti turi..Ziuresim, bent jau snekejo apie ja nepaprastu dalyku.