Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

Šiandien šildžiausi žuvies pirštelius, labai gerai gavosi wink.gif

Plova pakomentuokit prie kokios temp? laiko?
Atsakyti
Sveikos šeimininkes
gal galite patarti kokią cikloninę krosnelę pirkti?
Atsakyti
QUOTE(jjuurraa @ 2011 01 18, 21:47)
Sveikos šeimininkes
gal galite patarti kokią cikloninę krosnelę pirkti?

Mano akimis ziurint, tai jos visos is esmes ta pacia funkcija atlieka ir panasiai veikia. As turiu "dea", galingumas toks pats, temperaturos maximumas irgi, tik nera papildomo ziedo , kad turis padidetu. Bet esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
pas mane clatronikas, as patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
pas mane irgi Dea, nesiskundziu, o ir tik 120 tekainavo senukuose irnesakyk.gif karsti sumustiniai pasakiski, saslykai sultingi, vistiena traski iseina essen.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 01 19, 19:26)
pas mane irgi Dea, nesiskundziu, o ir tik 120 tekainavo senukuose irnesakyk.gif karsti sumustiniai pasakiski, saslykai sultingi, vistiena traski iseina essen.gif

Aš šiandien kepiau kiaulienos kepsniukus, gavosi skaniai. O štai kai vištieną kepiau, ji man buvo sausoka. Išduokit paslaptį kaip kepat ir kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2011 01 19, 17:32)
Aš šiandien kepiau kiaulienos kepsniukus, gavosi skaniai. O štai kai vištieną kepiau, ji man buvo sausoka. Išduokit paslaptį kaip kepat ir kiek laiko?

na nezinau, kepiau dejau didesne temperatura negu ant dangcio nurodytao kepiau tai net nezinau kiek laiko, nes iprastai paziuriu ir vis pridedu kazkiek mastau.gif biggrin.gif vyras prieskoniuose palaike (ketvirti plausto dar i tris dalis), tada as dar lasa aliejaus uzpyliau ir pamakalavau pries kepima. nors mb labiau patinka keptuvej kepta, riebesne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 19, 10:21)
pas mane clatronikas, as patenkinta  thumbup.gif

mano irgi clatronikas drinks_cheers.gif O del ziedo - kolkas nemanau kad jis reikalingas...
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2011 01 19, 21:59)
mano irgi clatronikas  drinks_cheers.gif O del ziedo - kolkas nemanau kad jis reikalingas...

as anti kaledom kepiau tai prireike ziedo
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2011 01 19, 22:08)
as anti kaledom kepiau tai prireike ziedo

pagalvojau kad vistai kokiai gerai turetu buti.... blush2.gif bet kazkaip nemanau kad as tokias greit kepsiu... tongue.gif o anti paprastai kepei? ar maise?
Atsakyti
QUOTE(borooze @ 2011 01 19, 22:58)
pagalvojau kad vistai kokiai gerai turetu buti....  blush2.gif bet kazkaip nemanau kad as tokias greit kepsiu... tongue.gif o anti paprastai kepei? ar maise?

paprastai, bet ji buvo marinuota obuoliu sultyse, tad kai kepiau as ja vis palaistydavau. Laabai skaniai gavosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 12 02, 21:00)
Mūsiškė ne Clatronic, bet junginėjasi šviesa.

Maniske is Top Schopo ir man paaiskino, kad taip reguliuojasi temperatura, kai ikaista iki didesnes temp., issijungia ir vel isijungia, kai atvesta.
Atsakyti