Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

QUOTE(Sarabe @ 2011 02 22, 17:15)
O kaip kotletus kepti ant groteliu? biggrin.gif  g.gif  ar ten jas isimat ir dedat ant stiklinių to dugno? Pilat aliejaus? g.gif

det ant groteliu reikia, dugnas juk nekaista, as dejau anf folijos kad nesubyretu kalakutienos kotletukai, bet man keptuvej skaniau schmoll.gif be to bent man keptuveje greiciau iskepa. skaniausiai iseina kepsniai, nuperku supjaustytu, pamarinuoju valanda su majonezu, trupuciu tomato, garstyciu, kitokiu padazu, prieskoniais ir kepu 20-30 minuciu pavartant pora sykiu, iseina apskrudes ir sultingas essen.gif vistiena iskepa traski, pica skaniau orkaitej ant groteliu, padas geriau apskrunda, bet sildyti daug patogiau joj, bulvytes fri sausokos iseina, o troskint ar virti garuose kazkaip nebandziau mastau.gif
Atsakyti
Mano nuomonė dėl kotletų. Aš konvekcinės krosnelės paskirtį suprantu, kaip orkaitės. Todėl ir kotletų niekad nebandžiau kept konvekcinėje. smile.gif
Labai skaniai gaunasi vištienos krūtinėlės kepsneliai. Prieš tai, žinoma, reikia juos išsimarinuoti. Labai skanu paarinavus su majonezu, pipiriuku. 4u.gif Iškepa tikrai labai sultingi, minkšti.
Atsakyti
O kaip elektros sąnaudos. Dabar jau viską , ką įsigyju iš buitinės technikos žiūriu, kad mažai elektros naudotų. Pvz orkaitė labai daug sunaudoja, tai ją įjungiu tik kai šeimai kugelį kepu. sumuštiniams kepti jau gaila jungti. Ir ar bandėt kugelį kepti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Balandis @ 2011 03 08, 17:58)
O kaip elektros sąnaudos. Dabar jau viską , ką įsigyju iš buitinės technikos žiūriu, kad mažai elektros naudotų. Pvz orkaitė labai daug sunaudoja, tai ją įjungiu tik kai šeimai kugelį kepu. sumuštiniams kepti jau gaila jungti. Ir ar bandėt kugelį kepti? unsure.gif

elektros ima manyciau nemazai, paziurekit specifikacijas 4u.gif

man didelis minusas-tas didziulis puodas, kuri isplaut galiu tik vonioj doh.gif viena syki vos nepaleidau, tai dabar visad prasau vyra, kad nunestu atgal padetu, bijau kad is slapiu ranku neisslystu.
Atsakyti
QUOTE(Balandis @ 2011 03 08, 17:58)

el.sanaudos apie 1500w tikrai maziau nei orkaites,kugelio kept neteko ax.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 03 08, 19:13)
elektros ima manyciau nemazai, paziurekit specifikacijas 4u.gif

man didelis minusas-tas didziulis puodas, kuri isplaut galiu tik vonioj doh.gif viena syki vos nepaleidau, tai dabar visad prasau vyra, kad nunestu atgal padetu, bijau kad is slapiu ranku neisslystu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirste @ 2011 03 08, 20:41)
el.sanaudos apie 1500w  tikrai maziau nei orkaites,kugelio kept neteko  ax.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nesijuokit, as rimtai biggrin.gif toks didziausias, kad i kriaukle nu niekaip biggrin.gif ir nera kur isitvert, kaip dejo karta i vonios krasta net sirdis nutirpo biggrin.gif tai dabar isplaunu, isskalauju ir vyra saukiu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 03 09, 01:20)
nesijuokit, as rimtai biggrin.gif toks didziausias, kad i kriaukle nu niekaip biggrin.gif ir nera kur isitvert, kaip dejo karta i vonios krasta net sirdis nutirpo biggrin.gif tai dabar isplaunu, isskalauju ir vyra saukiu laugh.gif

man irgi tas pats, isigudrinau su visom rankenom nestis smile.gif
Atsakyti
Kokios talpos jūsų indai, kad tokie sunkūs? blink.gif
Pas mus - 11 litrų, problemų, kaip ir nebuvo dar... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vijurka @ 2011 03 09, 19:37)
Kokios talpos jūsų indai, kad tokie sunkūs? blink.gif
Pas mus - 11 litrų, problemų, kaip ir nebuvo dar...  smile.gif

Pas mus 12 l, jis nėra baisiai sunkus, tiesiog slysta iš šlapių rankų, kol nešu iš vonios smile.gif o plauti į virtuvės kriauklę sunkiai telpa smile.gif
Atsakyti
Mes irgi turim sia krosnele, tavai padovanojo, kol neturejom normalios virtuves. Bet kadangi dabar turime orkaite, tai stovi tas puodas nenaudojamas ir tik vieta uzima ... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinote receptu su siom krosnelem gaminti?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2011 03 31, 13:52)
Sveikos, gal kas zinote receptu su siom krosnelem gaminti?
My Webpageend_of_the_skype_highlighting"><{POST_SNAPBACK}>

Štai čia yra temelė su receptukais:
My Webpage
Atsakyti