Įkraunama...
Įkraunama...

Konvekcinės (cikloninės) krosnelės

QUOTE(gretute14 @ 2011 04 22, 08:49)
Labutis, ir as pirkau ta konvekcine krosnele, tik gaila , kad ne is senuku.... biggrin.gif
o is firmos EASTCON uz tukstanti litu  doh.gif ,galvojau , kad uz tokia kaina bus geras daiktas, nieko panasaus  doh.gif , sake kad duoda garantija ir jei suskyla ar suduzta pats puodas, tai surenki sukes atnesi ir pakeicia i nauja, po menesio mano puodas stovedamas ant spinteles tiesiog iskilo, paskambinau EASTCON atstovei , kuri pristatinejo tuos puodus, kad pakeistu, o ji sako mes nieko nekeiciam ir as taip net nesakiau, jei kada svarstysit ar pirkti is EASTCON tai nuosirdziai nerekomenduoju  schmoll.gif , sake , kad kepa bulviu plokstaini, ir pyragus, nieko panasaus, apkepa tik virsus, o apacia lieka nepaliesta karscio, tinka tik picom ,karstiem sumustiniam, ir vistienai ant groteliu, ar kepsniukam, bet  tik ant groteliu.

as iskepiau varskes pyraga silikonineje kepimo formoje, tik ji dar apverciau, manau viskas imanoma , tik reikia pasistengti... 4u.gif
O Eastcon firma tikri parsai, jei su jumis taip pasielge........
Atsakyti
Sveiki,
perdegė ta halogeninė lempa. Gal kam teko keisti ir žinot kur galima nusipirkti? unsure.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
QUOTE(Jurgitakar @ 2011 04 22, 10:37)
as iskepiau varskes pyraga silikonineje kepimo formoje, tik ji dar apverciau, manau viskas imanoma , tik reikia pasistengti... 4u.gif
O Eastcon firma tikri parsai, jei su jumis taip pasielge........

sveiki ir as pirkau is Eastcon krosnele iskepus kokius penkis kartus suskilo puodas ispradziu paskambinus konsultantei pasake kad nieko nekeis ir ji nieko nezinanti tada atsitiktinai vakare paskambino ir pradejo kviesti ipristatyma as ypykus pradejau bartis tada ji atsiprase ir sake kad privalo keisti jei garantija ir dave si tel.865503655 Vilniuje paskambinau ir taip pat is pradziu issidirbinejo bet sakiau kad paskambinsiu i kokybes inspekcijanezinau ar tas padejo ar kas kad po ilgu skambinimu ir burbuliavimu apie ju nepatikima firma pagaliau pakeite o kai atveze vairuotojas paklausus ar dar teks susidurti sake ,,si tipo geresnes kokybes negu mes ta gauname dovanu prie puodu komplektacijos''.si naujoji jau atlaike penkis kepimus ir dar nesuskilo pagyvensim pamatysim.Sekmes kovojant su garantinem problemom nes ten neisskirta kad stiklui garantijos neteikia KANTRYBES
Atsakyti
sveikos mamytes,

perziurejau temas, bet neradau info apie kepimo krosneles. Gal kazkiek mano minima krosnele turi panasumu i konvekcine ( apie jas jus diskutuojate cia), bet is esmes tai visai skirtingi dalykai. (bent man taip atrodo)
Tikslus krosneles pavadinimas Breville The Smart Oven BOV800XL.
Atrodo ji ( bent jau man- ispudingai) - stai taip:
http://dev.phoenixne...00xl-zoom_1.jpg

Kiek ieskojau, ir ziurejau internete, sia idejau cia i tema ne atsitiktinai, nes bent jau is mano paiesku ji atrodo kai geriausia siu daiktu kategorijoje.

Apie sia Breville krosnele ( net nezinau, kaip i lietuviu kalba reiketu versti - Toast Oven?) Aivaizdu, kad skrudinimo krosnimi jos nepavadinsi doh.gif lotuliukas.gif Nes ji ziurint i reklamini klipa, atsiliepimus ir skaitant "manual" - daro viska, kas telpa i musu lietuviska zodi "kepimas". smile.gif (Nine functions include toast, bagel, bake, roast, broil, pizza, cookies, reheat and warm)
Mane be galo sudomino toks daiktas, juolab kad informacijos ieskoti pradejau pasiskaiciusi daugelio jusu atsiliepimus apie konvekcines naudojima. toli grazi ne visoms sekasi su jomis gaminti, o ir gaminimo spektras gan siauras. tuo tarpu si krosnele ir kompaktiska, bet kartu ir gan talpi ir pagaminti joje galima beveik viska.
Gal kazkam teko laime (na, o gal ir galvos skausmas..) tokia krosnele tureti..Gal kas daugiau is tolimesniu krastu skaitot sia tema, ir galetumet parasyti savo komentarus..susidariau ispudi, kad tarkim US tai tikrai labai populiarus daiktas. Na, ir gaunasi taip, kad si krosnele gali pakeisti mikrobangine ( apie kuria rasoma daug negeru dalyku..) ir man mintis kilo, gal reiketu tos mikro kazkaip atsisakyti..
Taigi, prasau pasidalinkime, pasiteisino, nepasiteisino, pliusai ar minusai ir pan.
Zinoma, labiausiai domintu konkreciai si Breville The Smart Oven BOV800XL.
Stai cia 83 puslapiai vartotoju atsiliepimu, regis tiek pats gamintojas negaletu prikurti "is lempos"?smile.gif Didzioji atsiliepimu dauguma - 5 is 5 zvaigzduciu arba rekomdacija draugui smile.gif
na, ir kaina sios 250 $. apie konvekcines kitame skyrelyje rasote, kad Eastcon kaina apie 1000 lt, ir tai stiklas skyla, tai siaip nedaro ka turetu daryti, tai gal cia TAI, ko mes visos ieskome? smile.gif
Lauksiu nuomoniu, viliuosi, kad gal kazkam si info bus idomi ir naudinga..

Kitas klausimas - o kaip tokia krosnele atsisiusti i LT ? g.gif unsure.gif
Atsakyti
regis viena su savim apie konvekcine diskutuoju doh.gif
o taip pasiryzau kuo greiciau isigyti, nes truputeli atmerke man akis del mirkobangines. jei kam idomu, stai straipsnis, [URL=http://sveikatossaltinis.blogas.lt/10-priezasciu-ismesti-mikrobangine-krosnele-23.html]10 Priežasčių išmesti mikrobanginę krosnelę
[/URL]

gal kas nors pasisakytu, jei kazka panasaus kaip kad Breville The Smart Oven BOV800XL krosnele naudojate. 4u.gif
Atsakyti
Gal zinote ar parduoda atskirai konvekcines krosneles dangti?Savaji sudauziau,liko puodas.Krosnele is topshopo.
Atsakyti
QUOTE(<aries> @ 2011 07 07, 16:24)
regis viena su savim apie konvekcine diskutuoju  doh.gif
o taip pasiryzau kuo greiciau isigyti, nes truputeli atmerke man akis del mirkobangines. jei kam idomu, stai straipsnis, 10 Priežasčių išmesti mikrobanginę krosnelę

gal kas nors pasisakytu, jei kazka panasaus kaip kad Breville The Smart Oven BOV800XL krosnele naudojate.  4u.gif

Straipsnio autorius turi menką supratimą ne tik apie fizika, bet ir apie medicina. Darbo reikalais teko nagrinėti įvairių spinduliavimų poveiki aplinkai. Nesuradau domenu apie neigiama poveiki mikrobangų energijos iš krosnelės.

Ne labai ko ir skiriasi pateikta krosnelė nuo kitu modelių. Tik apimtis didesnis. Bet tokio apimties galima surasti ir gerokai pigiau...
Atsakyti
siandien nusipirkau flavorwave turbo konv.krosnele, pabandymui issikepiau sumustinuku, tikrai labai skaniai gavos, vakre kepsiu vista, turiu begale ivairiu receptu skirtu tokiai krosnelei. Komplektacijoje buvo : groteles apatines, virsutines ; znyples groteliu isemimui. Daugiau nieko , nzn cia mane gal apgavo. Kas zino kas dar turetu ieiti i komplektacija? kur galima isigyti ta zieda ir pvz toki spec inda picai kepti arba sieteli bulvytem fri? Dar sakykit kur dedat dangti kai kepimo metu reik apverst maista pvz ir kokia puse kur ji reik det, nes laikiklio as neturiu...
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 07 09, 17:27)
siandien nusipirkau flavorwave turbo konv.krosnele, pabandymui issikepiau sumustinuku, tikrai labai skaniai gavos, vakre kepsiu vista, turiu begale ivairiu receptu skirtu tokiai krosnelei. Komplektacijoje buvo : groteles apatines, virsutines ; znyples groteliu isemimui. Daugiau nieko , nzn cia mane gal apgavo. Kas zino kas dar turetu ieiti i komplektacija? kur galima isigyti ta zieda ir pvz toki spec inda picai kepti arba sieteli bulvytem fri? Dar sakykit kur dedat dangti kai kepimo metu reik apverst maista pvz ir kokia puse kur ji reik det, nes laikiklio as neturiu...

mano krosnelės komplektacijoj buvo tas dangčio stovelis ir toks indas su skylutėm, puikiai tinkantis sausainiams, bulvytėms ir kt. kepti, bei paaukštinimo žiedas. nežinau, gal būna tų dalių pirkti parduotuvėse, kaip senukai, elektromarkt ar pan.
o kur gavai tuos receptus? 4u.gif
Atsakyti
o kur pirkai savaja? gal tokiai tiks kokios kitos firmos priedai net nzn. Skaitau rusiskai, ten labai daug viokiu receptu rusiskuose saituose, jei skaitai galeciau persiusti smile.gif parasyl e-maila i az.
Atsakyti
QUOTE(emilia999 @ 2011 07 11, 11:07)
o kur pirkai savaja? gal tokiai tiks kokios kitos firmos priedai net nzn. Skaitau rusiskai, ten labai daug viokiu receptu rusiskuose saituose, jei skaitai galeciau persiusti smile.gif parasyl e-maila i az.

aš pirkau iš e-senukai, vienu metu ant akcijos užtaikiau ir sumokėjau berods 115lt g.gif
Atsakyti
mes taip pat nuzipirkome konvekcine krosnele is Senuku "Clatronic". Keista, bet lietuvsikos instrukcijos neradome. Iskilo klausimas, kaip reikia ten joje kepti pyragus? Ar reikia specialu inda statyti ar tiesiog i ta stikline talpa galima pilti tesla?

Lauksiu, gal kuri pakomentuos.

Aciukas
Papildyta:
P.S. Gal kuri galetu imesti receptuku ar nuorodu, o gal ir naudojimosi instrukcija.

Aciu:)
Atsakyti