sveikos mamytes,
perziurejau temas, bet neradau info apie kepimo krosneles. Gal kazkiek mano minima krosnele turi panasumu i konvekcine ( apie jas jus diskutuojate
cia), bet is esmes tai visai skirtingi dalykai. (bent man taip atrodo)
Tikslus krosneles pavadinimas Breville The Smart Oven BOV800XL.
Atrodo ji ( bent jau man- ispudingai) - stai taip:
http://dev.phoenixne...00xl-zoom_1.jpgKiek ieskojau, ir ziurejau internete, sia idejau cia i tema ne atsitiktinai, nes bent jau is mano paiesku ji atrodo kai geriausia siu daiktu kategorijoje.
Apie sia
Breville krosnele ( net nezinau, kaip i lietuviu kalba reiketu versti - Toast Oven?) Aivaizdu, kad skrudinimo krosnimi jos nepavadinsi

Nes ji ziurint i reklamini klipa, atsiliepimus ir skaitant "manual" - daro viska, kas telpa i musu lietuviska zodi "kepimas".

(Nine functions include toast, bagel, bake, roast, broil, pizza, cookies, reheat and warm)
Mane be galo sudomino toks daiktas, juolab kad informacijos ieskoti pradejau pasiskaiciusi daugelio jusu atsiliepimus apie konvekcines naudojima. toli grazi ne visoms sekasi su jomis gaminti, o ir gaminimo spektras gan siauras. tuo tarpu si krosnele ir kompaktiska, bet kartu ir gan talpi ir pagaminti joje galima beveik viska.
Gal kazkam teko laime (na, o gal ir galvos skausmas..) tokia krosnele tureti..Gal kas daugiau is tolimesniu krastu skaitot sia tema, ir galetumet parasyti savo komentarus..susidariau ispudi, kad tarkim US tai tikrai labai populiarus daiktas. Na, ir gaunasi taip, kad si krosnele gali pakeisti mikrobangine ( apie kuria rasoma daug negeru dalyku..) ir man mintis kilo, gal reiketu tos mikro kazkaip atsisakyti..
Taigi, prasau pasidalinkime, pasiteisino, nepasiteisino, pliusai ar minusai ir pan.
Zinoma, labiausiai domintu konkreciai si Breville The Smart Oven BOV800XL.
Stai
cia 83 puslapiai vartotoju atsiliepimu, regis tiek pats gamintojas negaletu prikurti "is lempos"?

Didzioji atsiliepimu dauguma - 5 is 5 zvaigzduciu arba rekomdacija draugui

na, ir kaina sios 250 $. apie konvekcines kitame skyrelyje rasote, kad Eastcon kaina apie 1000 lt, ir tai stiklas skyla, tai siaip nedaro ka turetu daryti, tai gal cia TAI, ko mes visos ieskome?

Lauksiu nuomoniu, viliuosi, kad gal kazkam si info bus idomi ir naudinga..
Kitas klausimas - o kaip tokia krosnele atsisiusti i LT ?