Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Sveikutes.
Zinute skirta siauliu mamytems, tiesiog info smile.gif
Netycia aptikau parduotuve "Nukas" Aido g. 10, salia Siauliu baldu, tai ten yra prekiu mamytems.
Tiesa besimatuodama juosmens itvara, ant dezutes pastebejau kad juos gamina ortopedija.lt, tad radau ir ju koordinates.
Ortopedijoje juosmens itvaro kaina gerokai mazezne, skirtumas apie 10 lt (43 lt). Pirksiu is ten... biggrin.gif
Atsakyti
O as nusipirkau nestumo dirza tai ne karto budama nescia ir neuzsidejau doh.gif Bet va po gimdymo juos susijuosiaus pilva mirksiukas.gif
Atsakyti
as nesioju nestukiu dirza,tai man lb patinka..
pilvas ne taip tempiasi,ir nugarytes neskauda...
girdejau kad jis padeda kad neatsirastu striju,nes oda ne taip tempiasi zemyn,prilaiko...
man tai gera pagalba...
Atsakyti
prasau merginos patarkit, niekur nerandu pirkti dirzo mastau.gif gal kas galit pasidalinti kur pirkot, man vilnius butu patogiauiai hihihi.gif nes jau nugariuka skaudet pradeda wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(VilijaVVK @ 2008 11 18, 08:01)
prasau merginos patarkit, niekur nerandu pirkti dirzo mastau.gif gal kas galit pasidalinti kur pirkot, man vilnius butu patogiauiai hihihi.gif nes jau nugariuka skaudet pradeda wacko.gif

Vilniuje daug kur galima nusipirkti 4u.gif : Eurovaistine, Buk mama, Ortopedijos centras
Atsakyti
as eurovaistinej pirkau, tonus elast berods vadinas, apie 50 ltl kaina...
uzteko pilnai nestumui to dirzo, ir tikrai nepamainomas pilvuko prilaikymui
ir nugaros skausmui nuimti...
Atsakyti
Laukiantis (dar tik ruosiuosi) tai bus pirmasis mano pirkinys nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 11 18, 11:01)
Vilniuje daug kur galima nusipirkti 4u.gif  : Eurovaistine, Buk mama, Ortopedijos centras

Vaistinėj nepatarčiau, kainos kaip ir visur, o pasimatuot ir išsirinkt su kuriuo patogiau negalima. schmoll.gif
Aš pati nuo 6mėn. nešiojau diržą, tai dabar greitai užsidėsiu(kai tik pilvukas padidės) blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes,
o kur Kaune tu dirzu galima nusipirkti g.gif ?
buvau Ortopedijoj, tai man nelabai ju variantas patiko noreciau tokio kaip latviu Laumos
http://www.hiperfarm...nesciajai_lauma
tik internetu pirkt nesiryztu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2008 11 24, 20:19)
Sveikutes,
o kur Kaune tu dirzu galima nusipirkti  g.gif ?
buvau Ortopedijoj, tai man nelabai ju variantas patiko noreciau tokio kaip latviu Laumos
http://www.hiperfarm...nesciajai_lauma
tik internetu pirkt nesiryztu  rolleyes.gif

Tokiu Laumu tikrai buvo eurovaistinej, o labai panasiu yra mamamija parduotuvej.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2008 11 25, 10:31)
Tokiu Laumu tikrai buvo eurovaistinej, o labai panasiu yra mamamija parduotuvej.

buvau Veiveriu Maximos Eurovaistinej, sake neturi unsure.gif
o gal zinot kokia ju orientacine kaina ju mamamijoj?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulutė: 25 lapkričio 2008 - 12:57
QUOTE(nataliuncik @ 2008 11 21, 22:16)
Vaistinėj nepatarčiau, kainos kaip ir visur, o pasimatuot ir išsirinkt su kuriuo patogiau negalima.  schmoll.gif

Vilniaus Akropolio Eurovaistineje pasirodo galima pasimatuoti, nes aš nusipirkau per didelį, tai kai vyras vežė pakeisti, klausė, kodėl žmona prieš pirkdama nepasimatavo. O man net minties nebuvo, kad ten kažkur galima matuotis.
Atsakyti