Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

As laukiausi dvynuku, tai korseta pradejau nesioti nuo 25sav.dirza pabandziau, bet jis labai nepatiko.
Be korseto neisivaizdavau ne vienos dienos.
O dirzas praverte po gimdymo.placioji jo dalis dedama ant pilvo(PO GIMDYMO)!
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2008 01 25, 22:42)

Geras bigsmile.gif . Iš tikrųjų taip galima sutaupyt. Aš du turėjau - nėštumui ir po gimdymo. Ypač padėjo nėštumo metu.
Atsakyti
QUOTE(Razynka @ 2008 01 25, 18:04)
o seip kur galima tu dirzeliu nusipirkti? 4u.gif

Kiekvienoje vaistinėje 4u.gif Taip pat ortopedinių prekių parduotuvėse

QUOTE(Rani @ 2008 01 25, 20:11)
o nuo kada geriausia pradeti juos nesioti?
ir kuris geriausias? juk neiseina nusipirkti visu ir isbandyti. man drauge dave dirza3  g.gif

Rekomenduojama nuo 20 savaitės 4u.gif
Geriausio nėra- kiekvienos poreikiai skirtingi, pilvo dydžiai irgi skiriasi, taigi reikia rinktis ax.gif Aš iš pradžių turėjau tokį pusiau elastinį, bet artėjant prie 30 savaitės teko įsigyti ir rimtesnį, nes anas gerai nebeprilaikė, be to, gydytoja irgi patarė nusipirkti su lipdukais, nes mažiuko galvytė ėmė leistis žemyn doh.gif Įsigijau tokį, kaip pirmoje foto, tai iškart geriau pasidarė thumbup.gif

QUOTE(pupux @ 2008 01 25, 22:42)

bigsmile.gif tai nebereikės pirkti atskiro thumbup.gif Ačiū už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 01 26, 18:34)
Kiekvienoje vaistinėje  4u.gif  Taip pat ortopedinių prekių parduotuvėse
Rekomenduojama nuo 20 savaitės  4u.gif
Geriausio nėra- kiekvienos poreikiai skirtingi, pilvo dydžiai irgi skiriasi, taigi reikia rinktis  ax.gif  Aš iš pradžių turėjau tokį pusiau elastinį, bet artėjant prie 30 savaitės teko įsigyti ir rimtesnį, nes anas gerai nebeprilaikė, be to, gydytoja irgi patarė nusipirkti su lipdukais, nes mažiuko galvytė ėmė leistis žemyn  doh.gif  Įsigijau tokį, kaip pirmoje foto, tai iškart geriau pasidarė  thumbup.gif 
bigsmile.gif  tai nebereikės pirkti atskiro  thumbup.gif  Ačiū už informaciją  4u.gif

aciu uz atsakyma, reikes prdet uz kokio menesiuko ir man jau dirzus matuotis

dar norejau paklausti, o su tais korsetais vasara nebuna per karsta?
Atsakyti
Sveikos, as turiu dirza nusipirkus, bet man netinka jis ax.gif is pradziu buvo per didelis, nors dydis maziausias, taciau, kai pilvas paaugo ir tikrai reietu ji prilaikyti, negaliu jo uzsideti, nes is kart gimda spazmuoja verysad.gif bandysiu sia sav. ieskoti kelnaiciu su korsetu, gal geriau butu g.gif
Atsakyti
As dirza-korseta pirkau Kaune bazese (raudonoji galerija). Ten nestukem taikoma 10 proc. nuolaida. Mokejau apie 100 lt. Iskart pamoke kaip ji teisingai uzsideti ir kiek reikia susuverzti. Platesne dali atsigulus dedi ant nugaros apatines dalies, o siauresne-po pilveliu.Pradejau nesioti nuo 22sav.nes labai skaudejo nugara. O ir striju norisi isvengti smile.gif Sake, kai pagimdysiu, dirza reikia apsukti antraip-platesne dali deti ant pilvo ir jis veiks kaip korsetas. Man tai patiko, nes nereikes pirkti atskirai thumbup.gif Nugaros skausmus tai tikrai sumazina, ypac kai reikia ilgiau stoveti ar eiti.
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2008 01 26, 18:34)
Kiekvienoje vaistinėje  4u.gif  Taip pat ortopedinių prekių parduotuvėse
Rekomenduojama nuo 20 savaitės  4u.gif
Geriausio nėra- kiekvienos poreikiai skirtingi, pilvo dydžiai irgi skiriasi, taigi reikia rinktis  ax.gif  Aš iš pradžių turėjau tokį pusiau elastinį, bet artėjant prie 30 savaitės teko įsigyti ir rimtesnį, nes anas gerai nebeprilaikė, be to, gydytoja irgi patarė nusipirkti su lipdukais, nes mažiuko galvytė ėmė leistis žemyn  doh.gif  Įsigijau tokį, kaip pirmoje foto, tai iškart geriau pasidarė  thumbup.gif 
bigsmile.gif  tai nebereikės pirkti atskiro  thumbup.gif  Ačiū už informaciją  4u.gif

Ta dirza kaip 1 foto ir as nesiojau, nuo 5 men. thumbup.gif ir gimdyt su juo vaziavau ax.gif . Man labai palengvino vaiksciojima, nebeskaudejo pilvo apacios. Jauciausi labai saugiai.
O dirzu galima isigyti vaistinese (tik kartais nebuna dydziu), parduotuvese busimoms mamoms, ir ortopedijos prekese.
Atsakyti
kaip jus cia sauniai ir issamiai mirksiukas.gif
aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
man dakatre liepe nusipirkti ta dirziuka , as ir nusipirkau, bet nenesioju blush2.gif
man nepatogu o gal as tiesiog nemoku uzsidet jo patogei, bet jau ar taip ar taip pervelu, vistiek nugara skauda su dirzu as ar be jo doh.gif ax.gif
Atsakyti
o man buvo labai nepatogus tas kietas dirzas is eurovaisatines sedint. stoveti dar nieko, bet sedeti spaude visur. Dabar galite pasirinkti pilvuko juostas, pabandykite, pamatysite kaip malonu smile.gif
Atsakyti
As turejau nesciuju dirza. Man sis daiktas buvo labai reikalingas - lengviau pilva buvo nesti ir slapintis tiek nevare blush2.gif Kai tik budavau be dirzo, tai nespedavau vaikscioti i tualeta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2008 02 03, 01:24)
o man buvo labai nepatogus tas kietas dirzas is eurovaisatines sedint. stoveti dar nieko, bet sedeti spaude visur. Dabar galite pasirinkti pilvuko juostas, pabandykite, pamatysite kaip malonu smile.gif

na cia ta juosta tik kad grazu o padeti nepadeda ax.gif
as dirza su kelnaitem nesioju tai thumbup.gif atrodo kad kas padeda nesti pilvuka nestuke.gif o juosta beveik kasdien pasipuosiam 4u.gif madingos bunam thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 04, 13:03)
As turejau nesciuju dirza. Man sis daiktas buvo labai reikalingas - lengviau pilva buvo nesti ir slapintis tiek nevare blush2.gif  Kai tik budavau be dirzo, tai nespedavau vaikscioti i tualeta doh.gif

pritariu drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotukas: 05 vasario 2008 - 17:28