As laukiausi dvynuku, tai korseta pradejau nesioti nuo 25sav.dirza pabandziau, bet jis labai nepatiko.
Be korseto neisivaizdavau ne vienos dienos.
O dirzas praverte po gimdymo.placioji jo dalis dedama ant pilvo(PO GIMDYMO)!
QUOTE(pupux @ 2008 01 25, 22:42)
Geras

QUOTE(Razynka @ 2008 01 25, 18:04)
Kiekvienoje vaistinėje

QUOTE(Rani @ 2008 01 25, 20:11)
o nuo kada geriausia pradeti juos nesioti?
ir kuris geriausias? juk neiseina nusipirkti visu ir isbandyti. man drauge dave dirza3
ir kuris geriausias? juk neiseina nusipirkti visu ir isbandyti. man drauge dave dirza3

Rekomenduojama nuo 20 savaitės

Geriausio nėra- kiekvienos poreikiai skirtingi, pilvo dydžiai irgi skiriasi, taigi reikia rinktis

QUOTE(pupux @ 2008 01 25, 22:42)

QUOTE(Will @ 2008 01 26, 18:34)
Kiekvienoje vaistinėje
Taip pat ortopedinių prekių parduotuvėse
Geriausio nėra- kiekvienos poreikiai skirtingi, pilvo dydžiai irgi skiriasi, taigi reikia rinktis
Aš iš pradžių turėjau tokį pusiau elastinį, bet artėjant prie 30 savaitės teko įsigyti ir rimtesnį, nes anas gerai nebeprilaikė, be to, gydytoja irgi patarė nusipirkti su lipdukais, nes mažiuko galvytė ėmė leistis žemyn
Įsigijau tokį, kaip pirmoje foto, tai iškart geriau pasidarė
tai nebereikės pirkti atskiro
Ačiū už informaciją 

aciu uz atsakyma, reikes prdet uz kokio menesiuko ir man jau dirzus matuotis
dar norejau paklausti, o su tais korsetais vasara nebuna per karsta?
Sveikos, as turiu dirza nusipirkus, bet man netinka jis
is pradziu buvo per didelis, nors dydis maziausias, taciau, kai pilvas paaugo ir tikrai reietu ji prilaikyti, negaliu jo uzsideti, nes is kart gimda spazmuoja
bandysiu sia sav. ieskoti kelnaiciu su korsetu, gal geriau butu

As dirza-korseta pirkau Kaune bazese (raudonoji galerija). Ten nestukem taikoma 10 proc. nuolaida. Mokejau apie 100 lt. Iskart pamoke kaip ji teisingai uzsideti ir kiek reikia susuverzti. Platesne dali atsigulus dedi ant nugaros apatines dalies, o siauresne-po pilveliu.Pradejau nesioti nuo 22sav.nes labai skaudejo nugara. O ir striju norisi isvengti
Sake, kai pagimdysiu, dirza reikia apsukti antraip-platesne dali deti ant pilvo ir jis veiks kaip korsetas. Man tai patiko, nes nereikes pirkti atskirai
Nugaros skausmus tai tikrai sumazina, ypac kai reikia ilgiau stoveti ar eiti.

QUOTE(Will @ 2008 01 26, 18:34)
Kiekvienoje vaistinėje
Taip pat ortopedinių prekių parduotuvėse
Aš iš pradžių turėjau tokį pusiau elastinį, bet artėjant prie 30 savaitės teko įsigyti ir rimtesnį, nes anas gerai nebeprilaikė, be to, gydytoja irgi patarė nusipirkti su lipdukais, nes mažiuko galvytė ėmė leistis žemyn
Įsigijau tokį, kaip pirmoje foto, tai iškart geriau pasidarė
tai nebereikės pirkti atskiro
Ačiū už informaciją 

Ta dirza kaip 1 foto ir as nesiojau, nuo 5 men.

O dirzu galima isigyti vaistinese (tik kartais nebuna dydziu), parduotuvese busimoms mamoms, ir ortopedijos prekese.
kaip jus cia sauniai ir issamiai
aciu visoms

aciu visoms

man dakatre liepe nusipirkti ta dirziuka , as ir nusipirkau, bet nenesioju
man nepatogu o gal as tiesiog nemoku uzsidet jo patogei, bet jau ar taip ar taip pervelu, vistiek nugara skauda su dirzu as ar be jo

man nepatogu o gal as tiesiog nemoku uzsidet jo patogei, bet jau ar taip ar taip pervelu, vistiek nugara skauda su dirzu as ar be jo

o man buvo labai nepatogus tas kietas dirzas is eurovaisatines sedint. stoveti dar nieko, bet sedeti spaude visur. Dabar galite pasirinkti pilvuko juostas, pabandykite, pamatysite kaip malonu

As turejau nesciuju dirza. Man sis daiktas buvo labai reikalingas - lengviau pilva buvo nesti ir slapintis tiek nevare
Kai tik budavau be dirzo, tai nespedavau vaikscioti i tualeta

QUOTE(Gerbera @ 2008 02 03, 01:24)
o man buvo labai nepatogus tas kietas dirzas is eurovaisatines sedint. stoveti dar nieko, bet sedeti spaude visur. Dabar galite pasirinkti pilvuko juostas, pabandykite, pamatysite kaip malonu 

na cia ta juosta tik kad grazu o padeti nepadeda

as dirza su kelnaitem nesioju tai

Papildyta:
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 04, 13:03)
As turejau nesciuju dirza. Man sis daiktas buvo labai reikalingas - lengviau pilva buvo nesti ir slapintis tiek nevare
Kai tik budavau be dirzo, tai nespedavau vaikscioti i tualeta 

pritariu