Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

mialina, o tu paskaityk daug atsiliepimu temojeprie skelbimai-besilaukiancioms ir maitinancioms- ir ten yra visa tema apie pilvojuostas smile.gif ir labai daug atsiliepimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daluzeg @ 2008 02 13, 12:17)
as nesiojau dirza, irman su juo buvo labai patogu, nes daug vaiskciojau. jis man tiko ir is karto po gimdymo,prilaike pilva.
pirkau eurovaisineje.

na man patogiau kai vaikstau, kai sedziu ne taip patogu, bet irgi eurovaitinej pirkau smile.gif
man liepe daktare ji nusipirkti, nes man kaulai skirtis pradejo, tai kad juos palaikyti liepe nusipirkti dirza ta...ir liepe is ryto dar neissiritus ir lovos ji detis...
ir tikrai padeda daug lengvau dabar naktim miegu nei anksciau, nes anksciau ziauriai kaulus skaudedavo klubu, kol to dirzo nenesiojau...beje dirza pradejau nesioti tik 30 savaite smile.gif

QUOTE(jurgitaR.7 @ 2008 02 13, 14:42)
As dirza pradejau nesioti nuo 22 savaites. Man jis labai gerai pilva prilaiko ir sedint nepasakyciau , kad trugdo. Tik va leliui jis nepatinka kai tik uzsidedu pradeda i ji spardyti wub.gif . Nors namie jei nieko neveikiu tai jo nesidedu.
Speju kad ir po gimdymo jis pilva sutems.

man irgi labai daznai tiesiai i ta dirza spardo wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 19 vasario 2008 - 11:48
QUOTE(Gerbera @ 2008 02 18, 01:52)
mialina, o tu paskaityk daug atsiliepimu temojeprie skelbimai-besilaukiancioms ir maitinancioms- ir ten yra visa tema apie pilvojuostas smile.gif ir labai daug atsiliepimu smile.gif

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
man iki siol neprireike jokio dirzo schmoll.gif bet zadu isigyti juosta po gimdymo, tik sprendziu kokio dydzio L ar M g.gif gal geriau M labiau susiverzti pavyktu nestuke.gif
Atsakyti
sveikos, mamytes smile.gif
na as cia dar visai naujoke, kartais uzsukdavau pasiskaityt idomybiu, kol dar tik planavom savo mazyli smile.gif
dabar mums jau 19 savaiciu, tai dar nesijauciam nei labai dideli nei ka ax.gif
pirkau ir as ta dirza, daktare mat patare, sako dabar jau gali pradeti nesioti, po to busi jau pripratus prie jo kai jau tikrai reikes. bet as nepasakyciau, kad kazkoks ten efektas ar pan jo jaucias.o argumentavo jo nesiojima, kaip pilvuko laikyma ir atseit jis padeda nuo striju apsisaugoti, bet kazkaip as tuo mazai tikiu g.gif
Atsakyti
Aš bent jau nenešiojau tokio diržo ir kažkaip visai puikiai išsilaikiau clap.gif
Manau tikrai ne visoms jų reikia. Gal jei neštumas koks sunkesnis, pilvelis didesnis. Net nežinau...
Atsakyti
as dirzo nenesiojau ir nebenesiosiu,mums jau 36 savaiteles ir jo neprireike...na nezinau kaip butu buve su juo blush2.gif smile.gif vienos sako kad labai gerai kitos kad jo efekto...pirkau cia forume pilvo juosta tai labai patenkinta esu nes nera plikas pilvukas ir bet koki drabuzeli galiu prisiderint bigsmile.gif smile.gif sako kad juosta labai gerai ir maitinanciai nes nereikia saldit pilvuko smile.gif
Atsakyti
Mums 32 sav. vakar matavausi diržą (pirma nuotraukėlė), na man tai sukėlė diskomfortą, net nusiėmus palengvėjo smile.gif
O pilvo juostą turime, bet ji tikrai tik dėl grožio lotuliukas.gif
O korsetą po gimdymo tikrai planuoju pirkti, sako žymiai greičiau atsistato pilvukas į vietą smile.gif
Atsakyti
Paskaiciau jusu, mamytes, nuomones ir iterpsiu savo trigrasi. Ir per pirma nestuma, ir dabar nuo 20 savaites nesioju dirza-kelnaites. Pirkau Kaune, ortopedijos technikos vaistineje. Kai pirkau (o tai buvo pries 4 metus), matavausi ir paprasta dirza, bet su kelnaitemis pasirode patogesnis, tai ji ir isigijau. Man tempia pilvo apacia ir labai skauda nugara, tai su dirzu efektas tikrai jauciasi, vaikscioti daug lengviau. thumbup.gif Del visu tu striju tai netikiu, kad dirzai padeda. schmoll.gif Man atsirado striju ant klubu, nors ir dirza nesiojau, ir kremais nuo striju tepliojausi.

Del korseto po gimdymo. Nezinau, nebandziau, gal ir padeda greiciau susitraukti pilvukui. As korseta pradejau nesioti gerokai veliau, kai leliui buvo kokie 6 men. ir jis patapo "rankinuku". Tada vel buvo prasideje nugaros skausmai del vaiko nesiojimo, tai su korsetu vaikscioti buvo tikrai liuks, nugara ne taip skaudejo. Bet kai iskart po gimdymo paklausiau savo gydytojo, nuo kada galima pradeti nesioti korseta, tai jo nuomone buvo gan skeptiska siuo klausimu. Jis sake, kad pilvo atsistatymo greiti ir "efektyvuma" (atsiprasau uz issireiskima blush2.gif ) apsprendzia visu pirma pilvo raumenu tvirtumas. Jei pilvo presas treniruotas, tai pilvas greitai ir puikiai atsistato. O jei pilvo raumenys silpni, tai korsetas nelabai kuo ir pades. ax.gif Na as ir paklausiau gydytojo, ir nesidejau to korseto iskart po gimdymo. Ir skustis negalejau - po poros menesiu pilvo ne zymes neliko. mirksiukas.gif
Atsakyti
man atsiunte is amerikos toki kaip dirzas 3, bet viena diena panesiojus vos neisprotejau, nes tas dirzas atrodo, kad mano pusle spaude daugiau nei vaikutis. siaip nugaros nei pilvo neskauda, pilvas nedidelis, tai nezinau ar jo reikes isviso...

o del korseto, tai manau tikrai pravers, nors mano pilvo raumenys pries nestuma nebuvo treniruoti specialiai ir lasinuku siek tiek buvo, bet manau korsetas pades pilvui nenukarti, nes poto, tai tikrai sudetinga bus atstatyt g.gif
Atsakyti
Aš kai pradėjau nešioti diržą ,tai buvo iš pradžių nepatogu sėdėti, bet po to išmokau teisingai jį užsidėti, na dar aišku ir pilvukas ūgtelėjo, tai buvo labai gerai,man jis patiko.
O po gimdymo, tai nenešiojau nieko (nors bandžiau užsidėti korsetą-kelnaites, bet žiauriai nepatogu buvo), man per pirmas savaites praktiškai nieko neliko thumbup.gif , nes mažiukas ir patirtas stresas (aišku malonus) savo padarė smile.gif
Atsakyti
Per pirmą nėštumą diržo neturėjau, bet jo ir nereikėjo, nes jaučiausi puikiai. Dabar diržą dėviu, nes pilvuką tempia žemyn ir nugarą skauda. Rezultatas kaip ir geresnis, bet užtat kita problema - užspaudė kojos nervą, tai kartais raišuoju, ypač kai pavargstu... doh.gif
Atsakyti