Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

QUOTE(Gerbera @ 2008 02 02, 23:24)
o man buvo labai nepatogus tas kietas dirzas is eurovaisatines sedint. stoveti dar nieko, bet sedeti spaude visur.

pritariu drinks_cheers.gif del sedejimo. As pirkau dirza is BUK MAMA bet, kad patogu g.gif tikrai nepasakyciau ir tikrai ne- praktiska- daug bliuskuciu sugadinau- istraukinejo siulus stora "Lipocka" doh.gif
Atsakyti
As turiu ta dirziuka, kuris pirmoj nuotraukoj. Man jis visai nepatiko, sedint maudzia, o kai vaikstau - taip pat diskomforta jauciu. Net atrode kartais, kad leliukas mano uzspaustas su tuo dirzu. Galvojau pades, nes pilvukas gan didelis ir nugara daznai skaudejo, bet pradejau gerti kalci ir dabar nugaros skausmu nesiskundziu. Dirzas taip ir guli spintoj.
Siaip gaila, kad nepanaudojau jo... Gal kas bandet toki pati po gimdymo nesiot??? Nes parasyta ant pakuotes, kad tinka pogimdyminiam pilvo atstatymui. Tai ar istikruju po gimdymo ji verta nesioti??? g.gif
Nes net neizinau, kaip atsistatys manoi issitempes "pilvuziukas" verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Estrella @ 2008 02 07, 17:21)
As turiu ta dirziuka, kuris pirmoj nuotraukoj. Man jis visai nepatiko, sedint maudzia, o kai vaikstau - taip pat diskomforta jauciu. Net atrode kartais, kad leliukas mano uzspaustas su tuo dirzu. Galvojau pades, nes pilvukas gan didelis ir nugara daznai skaudejo, bet pradejau gerti kalci ir dabar nugaros skausmu nesiskundziu. Dirzas taip ir guli spintoj.
Siaip gaila, kad nepanaudojau jo... Gal kas bandet toki pati po gimdymo nesiot??? Nes parasyta ant pakuotes, kad tinka pogimdyminiam pilvo atstatymui. Tai ar istikruju po gimdymo ji verta nesioti???  g.gif
Nes net neizinau, kaip atsistatys manoi issitempes "pilvuziukas"  verysad.gif

As toki irgi turiu, bet kaip ir tu, nelabai nesiojau. Nepatogus baisiai, taip isirezia i sonus, kad nors stauk. Bandysiu su juo po gimdymo prasisukti, kiek suprantu, reikia detis tik atvirksciai, t.y. placiaja puse ant pilvo. Jei negelbes, reikes kazko naujo ieskoti. O is anksto nesinori prisipirkti bereikalingu daiktu g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nusipirkau ir aš diržą nėščiosioms (diržas3), nes jau nugarą labai skaudėdavo stovint ar vaikštant....nors savaitėlių mums dar tik 20. nu bet negerai man su juo doh.gif toks jausmas lyg užspaustas mažiukas, toks vidinis spaudimas jaučiasi.... Gal nemoku jo taisyklingai užsidėti? (deduosi atsigulusi, platesnę pusę ant nugaros, o užsisegu po pilvu) g.gif Gal reikėtų pabandyt kelnaites - juostą, gal patogiau? Ir dar klausimėlis - jei tą diržą reikia dėtis atsigulus, tai ką daryti vaikštant pvz prekybos centre, ir užsinorėjus sisi vėl tą diržą užsidėt? gi tada gausis kas stovint dėdiesi.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2008 02 10, 19:58)
Ir dar klausimėlis - jei tą diržą reikia dėtis atsigulus, tai ką daryti vaikštant pvz prekybos centre, ir užsinorėjus sisi vėl tą diržą užsidėt? gi tada gausis kas stovint dėdiesi....  g.gif

Mano gydytoja patarė dėtis diržą po kelnaitėmis, tada einant į wc nereikia jo nusiimti.
Atsakyti
QUOTE(Night @ 2008 02 11, 19:03)
Mano gydytoja patarė dėtis diržą po kelnaitėmis, tada einant į wc nereikia jo nusiimti.

Taip, bet tada gali erzinti oda, ir bus dar nemaloniau vaikscioti unsure.gif . Dirzo nusisegt nereikia, bent jau as ji tiesiog pasikeldavau ant pilvuko, o po visko nuleisdavau i pradine vieta smile.gif .
Atsakyti
sveikos, as dar del tu nesciuju juostu. o jos tokios placios ir buna? gal jei pilvas nedidelis tai jos neblogai prilaiko? g.gif net nzn ka pirkti, kol kas to pilvo pas mane kaip ir nera, bet i ateiti ziurint manau man tos juostos ar dirzo reikes. tai as ir galvoju jei tas pilvuzikas ne toks ir didelis bus gal uztektu ir tos juostos... g.gif
o kokios kainos juostu?
Atsakyti
QUOTE(eglitea @ 2008 02 12, 10:53)
sveikos, as dar del tu nesciuju juostu. o jos tokios placios ir buna? gal jei pilvas nedidelis tai jos neblogai prilaiko? g.gif  net nzn ka pirkti, kol kas to pilvo pas mane kaip ir nera, bet i ateiti ziurint manau man tos juostos ar dirzo reikes. tai as ir galvoju jei tas pilvuzikas ne toks ir didelis bus gal uztektu ir tos juostos...  g.gif
o kokios kainos juostu?

kol pilvas nedidelis, tai patogiau kelnaitės su juosta, o jau veliau nusipitk juostą - diržą. kainos l įvairios - nuo 40lt. iki 150lt.
Atsakyti
O as vat svarstau apie pilvojuosta is www.pilvojuosta.lt
Atrodo tai grazu, bet ar patogu??? g.gif
Gal kuri turit?
Atsakyti
as nesiojau dirza, irman su juo buvo labai patogu, nes daug vaiskciojau. jis man tiko ir is karto po gimdymo,prilaike pilva.
pirkau eurovaisineje.
Atsakyti
As dirza pradejau nesioti nuo 22 savaites. Man jis labai gerai pilva prilaiko ir sedint nepasakyciau , kad trugdo. Tik va leliui jis nepatinka kai tik uzsidedu pradeda i ji spardyti wub.gif . Nors namie jei nieko neveikiu tai jo nesidedu.
Speju kad ir po gimdymo jis pilva sutems.
Atsakyti
QUOTE(mialina @ 2008 02 13, 09:28)
O as vat svarstau apie pilvojuosta is www.pilvojuosta.lt
Atrodo tai grazu, bet ar patogu???  g.gif
Gal kuri turit?

as turiu ir nesioju...na ji tinka kaip rubelis,o pilvuko patikek neprilaiko visai, as po ja koresta kelnaites deduos, o juosta tikrai praktiska nusipirkti su ja galesi visas bliuskutes kurias iki nestuke.gif nesiot man tai liux....tik tikrai pilvuko neprilaiko ji ten paprasciausia medziagyte su elastanu(ps. kas moka puikiai galima pasisiuti, nes kai nusipirkau ten dvi siules taip paprasta, o kaina tai hmmm g.gif )
Papildyta:
QUOTE(jurgitaR.7 @ 2008 02 13, 15:42)
As dirza pradejau nesioti nuo 22 savaites. Man jis labai gerai pilva prilaiko ir sedint nepasakyciau , kad trugdo. Tik va leliui jis nepatinka kai tik uzsidedu pradeda i ji spardyti wub.gif . Nors namie jei nieko neveikiu tai jo nesidedu.
Speju kad ir po gimdymo jis pilva sutems.

wub.gif manoji irgi iskart spiria i ta guma jai nepatinka, o man tai atrodo kad padeda kas pilvuka nesti, bet ilgai nepabunu su juo nes mazoji atkakliai kovoja 4u.gif
Atsakyti