Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Labutis, jei turit problemėlių su nugaros skausmais, tai patariu naudoti arba diržą arba gorsetą. Man draugė paskolino, jai sakė netiko, o aš be jo nebūčiau galėjusi išvis vaikščiot ax.gif . Po gimdymo nešiojau labai trumpai, nes iš pilvuko nieko neliko ir nebuvo krūvio nugarai mirksiukas.gif .
Atsakyti
Man diržas pagelbėdavo - nėštumo pabaigoj nugaros skausmas buvo diiidelis, tai is leisdavo bent šiek tiek lengviau judėti.
Atsakyti
QUOTE(tusiukas8 @ 2009 03 03, 13:33)
jei darbas sedimas galite nusiimti. O nesioti tikrai reikia visa diena, jei vaikstote ar darbas yra stovimas.
Visa diena deveti nepatariama korsetu po gimdymo.

Sorry uz kvaila klausima...
o dirzas dedamas po pilvu ar ant pilvo??
Atsakyti
QUOTE(Xrusia @ 2009 03 05, 22:47)
Sorry uz kvaila klausima...
o dirzas dedamas po pilvu ar ant pilvo??

Po pilvu. Jis turi prilaikyti pilva is apacios. Paprastas metodas patikrinti kur turi buti jusus dirzas: Apkabinkit pilva abiem rankom lyg bandytumete ji nesti (pakeliant i virsu) kad butu lengviau. Taip kad jis nekabotu visu savo svoriu. Ten ir turi buti dirzas, nes jis padeda nesioti pilvuka. Nes jei desite ant pilvo, jums nepalengvins jo nesiojimo, o tik spaus. Tegu pilvukas auga i prieki laisvai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tusiukas8: 06 kovo 2009 - 09:34
QUOTE(tusiukas8 @ 2009 03 06, 09:34)
Po pilvu. Jis turi prilaikyti pilva is apacios. Paprastas metodas patikrinti kur turi buti jusus dirzas: Apkabinkit pilva abiem rankom lyg bandytumete ji nesti (pakeliant i virsu) kad butu lengviau. Taip kad jis nekabotu visu savo svoriu. Ten ir turi buti dirzas, nes jis padeda nesioti pilvuka. Nes jei desite ant pilvo, jums nepalengvins jo nesiojimo, o tik spaus. Tegu pilvukas auga i prieki laisvai 4u.gif

aciux... suprasta... smile.gif ce matyt ir yra tada esminis skirtumas tarp dirzo ir pilvo juostos...
Atsakyti
QUOTE(Xrusia @ 2009 03 06, 15:01)
aciux... suprasta... smile.gif  ce matyt ir yra tada esminis  skirtumas tarp dirzo ir pilvo juostos...

Pilvo juosta del grozio, arba del patogumo uzdengiant neuzsisegancias kelnes ax.gif . Bet tai nera ortopedinis gaminys tinkantis prilaikyti pilva, ji nenuima apkrovos nuo stuburo ir t.t..
Atsakyti
as Emos Jane turejau juosta, po pilvuku ja sekdavau, man tai tikrai ji palengvinimo pilvuko nesiojima... internete isigijom, bet manau yra ir parduotuvese specializuotose, gal vaistinese dar irgi berods maciau, bet kitu gal firmu
Atsakyti
turiu ortopedinį diržą pilvo sričiai (Kalvarijų Ortopedijos technikoje įsigytas)- nepakeičiamas daiktas, bent jau man. kadangi man ir su pirmu, ir antru, skauda kirkšnius ir pilvo apačios raumenis jau nuo 20 sav, tai diržas - vienintelis daiktas leidžiantis judėti ir netapti stacionariu baldu lotuliukas.gif
šie diržai dedami atsigulus ant nugaros, užsegami po pilvu. man skirtumas su diržu ar be, akivaizdus.
aš UŽ visom keturiomis
Atsakyti
merginos, turiu toki kvaila klausima smile.gif gavau toki dirza nesciajau, per viduri platesnis, i galus siaureja ir susisega. kuria puse ji reikia detis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skyler @ 2009 03 22, 14:49)
merginos, turiu toki kvaila klausima smile.gif gavau toki dirza nesciajau, per viduri platesnis, i galus siaureja ir susisega. kuria puse ji reikia detis? blush2.gif

Jei gali parasyk kokios firmos.
O siaip placioji dalis dedasi ant nugaros (daug maz ten kur inkstai) i siauroji po polvu 4u.gif
Atsakyti
As irgi siandien isigijau dirza, bet nesigauna teisingai uzsideti,tai palauksiu kol vyras gris ir man uzdes blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutesaule @ 2009 02 21, 13:01)
PIRKAU IR AS TA DIRZIUKA PARDUOTUVEJE,IR PASAKYSIU KAD ESU PATENKINTA.O JI GALIMA ISIGYTI VAISTINESE ARBA NESTUKIU PARDUOTUVESE.KAINAVO 60LT.PARDAVEJA DAR SAKE KAD JI GALESIU NAUDOTI  IR PO GIMDYMO,TIESIOG TA PLATESNE PUSE KURIA DEDU ANT NUGAROS REIKES DETI ANT PILVO.PATARCIAU NUSIPIRKTI,NES BENT JAU MAN TAI TIKRAI GERAS DALYKAS. nestuke.gif  thumbup.gif

Gal kalbi apie firmos LAUMA dirza? Jei taip,tai siandien ji isigijau,ir kainavo ne 60, o 85.... g.gif skirtumas nemazas, tad galejau pasieskoti kur pigiau doh.gif O siaip, nors tik viena diena kaip ji deviu,tikrai labai geras dalykas, iskart "nueme" juosmens skausmus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelee: 23 kovo 2009 - 22:52