Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

Man tai tokį diržiuką draugė padovanojo, pilvukas dar nedidelis, bet užsideu - fainutis toks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 11 25, 15:16)
Vilniaus Akropolio Eurovaistineje pasirodo galima pasimatuoti, nes aš nusipirkau per didelį, tai kai vyras vežė pakeisti, klausė, kodėl žmona prieš pirkdama nepasimatavo. O man net minties nebuvo, kad ten kažkur galima matuotis.

ir as pries Kaledas Vilniaus Akropolio Eurovaistinej nusipirkau per dideli - nezinojau, kad matuotis leidzia.... unsure.gif
tai laukiu vyro sugryztant su mazesniu. Tikiuosi tiks ir patiks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejusi @ 2008 12 31, 00:55)
ir as pries Kaledas Vilniaus Akropolio Eurovaistinej nusipirkau per dideli - nezinojau, kad matuotis leidzia.... unsure.gif
tai laukiu vyro sugryztant su mazesniu. Tikiuosi tiks ir patiks  rolleyes.gif

Aš irgi nusiprkau truputį per didelį, bet galvoju pati pasiaurinsiu per šonus ir bus gerai. Šiandien pirma diena tai žiūrėsiu kaip jis veikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2008 12 31, 09:14)
Aš irgi nusiprkau truputį per didelį, bet galvoju pati pasiaurinsiu per šonus ir bus gerai. Šiandien pirma diena tai žiūrėsiu kaip jis veikia rolleyes.gif

Pirkau Ortopedijos klinikoje esancioje vaistineje mokejau apie 50lt. Nesiojau mazai, nes jis buvo nepatogus ir spaude pilva
Atsakyti

Turiu dirža nėsčioms Lauma Nr 3
(108-116) galiu parduoti.
nedaug naudotas. Blogai, kad įkišau į skalbimo mašina ir jis tapo pilkesnis, nei buvo. Eurovastineje kainavo 74 lt.
http://www.skelbiu.lt/5452726.html
Atsakyti
O kas geriau suspaudzia pilvuka po gimdymo? kelnaites ar korsetas? gal kas gali palyginti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2009 01 25, 00:21)
O kas geriau suspaudzia pilvuka po gimdymo? kelnaites ar korsetas? gal kas gali palyginti? g.gif

Siulyciau abejus pasimatuoti ir bus aiskiau. Pvz, as matavausi Buk Mama Vilniuje. Mano nuomone, dirzas tvirciau prilaiko, o triusikeliai man pasirode labiau tinkantys ankstyvame nestume, kai dar pilvas nera didelis.
Atsakyti
QUOTE(pussycat @ 2009 01 28, 19:35)
Siulyciau abejus pasimatuoti ir bus aiskiau. Pvz, as matavausi Buk Mama Vilniuje. Mano nuomone, dirzas tvirciau prilaiko, o triusikeliai man pasirode labiau tinkantys ankstyvame nestume, kai dar pilvas nera didelis.

as kalbu apie kelnaites arba korseta po gimdymo, kuris geriau prispaudzia pilva g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2009 01 28, 19:55)
as kalbu apie kelnaites arba korseta po gimdymo, kuris geriau prispaudzia pilva g.gif ?

Korsetas, bet reikia matuotis. Korseto nesioti visa diena nuo ryto iki vakaro nepatartina.
Atsakyti
Labas mielosios mamytes smile.gif turiu toki klaisimeli gal kas zinote kur Klaipedoje galima nusipirkti gorseta po gimdymo? ax.gif as nevietine tai net neisivaizduoju kur, tai gal galite pedeti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridux1989 @ 2009 02 01, 10:34)
Labas mielosios mamytes smile.gif  turiu toki klaisimeli gal kas zinote kur Klaipedoje galima nusipirkti gorseta po gimdymo? ax.gif  as nevietine tai net neisivaizduoju kur, tai gal galite pedeti? 4u.gif

greiciausia kad ortopediniu prekiu parduotuveje (kur rasti zr. www.ortopedija.lt )arba kokioj eurovaistinej (akropolyje)
Atsakyti
QUOTE(Ingridux1989 @ 2009 02 01, 09:34)
Labas mielosios mamytes smile.gif  turiu toki klaisimeli gal kas zinote kur Klaipedoje galima nusipirkti gorseta po gimdymo? ax.gif  as nevietine tai net neisivaizduoju kur, tai gal galite pedeti? 4u.gif

Taip pat "Buk mama" Tiltu g.
Atsakyti