Įkraunama...
Įkraunama...

Korsetai ir nėščiųjų diržai

dekui uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
nestumo metu nesiojau dirza, nelabai man jis patiko, bet striju neatsirado ax.gif
po gimdymo nusipirkau kelnaites specialias, bet uzsidejau vs pora kartu, man nepatiko, megstu laisvai jaustis o ne visa suverzta mirksiukas.gif pilvas grizo i senas vezias ir be tu specialiu kelnaiciu bigsmile.gif
Atsakyti
Prasau, apsvieskit mane - tai korsetas (o gal dirzas?) apsaugo nuo striju? O po gimdymo padeda greiciau grizti i "forma"? 4u.gif Jei taip, tai kiek toks geris kainuoja, ir kur jo ieskoti?
P.S. As nesioju pilvo juosta, ar cia ne tas pat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simoselis @ 2009 02 18, 09:45)
Prasau, apsvieskit mane - tai korsetas (o gal dirzas?) apsaugo nuo striju? O po gimdymo padeda greiciau grizti i "forma"? 4u.gif  Jei taip, tai kiek toks geris kainuoja, ir kur jo ieskoti?
P.S. As nesioju pilvo juosta, ar cia ne tas pat? ax.gif

Pilvo juosta ne tas pats. Dirzas padeda apsisaugoti nuo striju, nes neleidzia pilvui kaboti visu svoriu ji prilaikydamas. Taciau dar reikia nepamirsti ir tam skirtu priemoniu, aliejuku, kremuku, bet ir tai gali nepadeti apsisaugoti nuo striju jei esate i jas linkusi.
Korsetas padeda greiciau atsatatyti pilvuka i vieta, jis tinkamas po gimdymo.
Siauliuose tokiu dalyku galite rasti eurovaistinese, parduotuveje Vilniaus g. 204 II aukstas nepamenu kaip vadinas blush2.gif
Atsakyti
Nenesiojau nei nestumo metu, nei po gimdymo schmoll.gif
Atsakyti
PIRKAU IR AS TA DIRZIUKA PARDUOTUVEJE,IR PASAKYSIU KAD ESU PATENKINTA.O JI GALIMA ISIGYTI VAISTINESE ARBA NESTUKIU PARDUOTUVESE.KAINAVO 60LT.PARDAVEJA DAR SAKE KAD JI GALESIU NAUDOTI IR PO GIMDYMO,TIESIOG TA PLATESNE PUSE KURIA DEDU ANT NUGAROS REIKES DETI ANT PILVO.PATARCIAU NUSIPIRKTI,NES BENT JAU MAN TAI TIKRAI GERAS DALYKAS. nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai laukiausi pirmopjo turėjau diržą, man patiko, o po to nešiojau ir po gimdymo, tik aš nešiojau ta pačia puse kaip ir nėščia - platesne nugaroj. Pirksiu ir šiam kartui smile.gif
Atsakyti
pirksiu ir as ta dirza, labai geras dalykas. nesiojau su pirmuoju, tai taip fainai buvo, nugarai lengviau, nes turiu su ja problemu. jau nusiziurejau vaistineje toki, kuris tinka ir po gimdymo, kaina taip pat padori - apie 50 lt
Atsakyti
Gal kas jau nebenaudoja ir noretu nebrangiai perleisti blush2.gif labai lauksiu pasiulymu i az smile.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti, turiu ta dirza bet seip su juo patogiau, taciau kadangi dirbu sedima darba tai man sedeti su juo visa diena nekaip , na ir baime yra kad neprispausciau leliuko, kazin ar yra tokia galimybe? nes kai uzsidedu tai jau labai judesiai jauciasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2009 03 03, 09:14)
Norejau pasiteirauti, turiu ta dirza bet seip su juo patogiau, taciau kadangi dirbu sedima darba tai man sedeti su juo visa diena nekaip , na ir baime yra kad neprispausciau  leliuko, kazin ar yra tokia galimybe? nes kai uzsidedu tai jau labai judesiai jauciasi  blush2.gif

kiek zinau, ji nepatariama deveti visa diena rolleyes.gif
jujo labiau, kai darbas sedimas, nelabai jo ir reikia tuo metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2009 03 03, 08:14)
Norejau pasiteirauti, turiu ta dirza bet seip su juo patogiau, taciau kadangi dirbu sedima darba tai man sedeti su juo visa diena nekaip , na ir baime yra kad neprispausciau  leliuko, kazin ar yra tokia galimybe? nes kai uzsidedu tai jau labai judesiai jauciasi  blush2.gif

jei darbas sedimas galite nusiimti. O nesioti tikrai reikia visa diena, jei vaikstote ar darbas yra stovimas.
Visa diena deveti nepatariama korsetu po gimdymo.
Atsakyti