Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma diena darželyje

QUOTE(pasimetusi100 @ 2009 09 05, 07:33)
g.gif nu ka jau ten gali imt?Juk darzelio maistas ne restorano blink.gif .O siaip del nevalgumo maniskis taip pat lb nevalgus namuose amzina problema, bet darzelyja jis valgo viska, karta pati anksciau atmyniau jo pasiimt tai jie valge vakariene tai jis vakarienes kartojo antra lekste ir ka jus i tai lotuliukas.gif Darzelyja vaikam viskas kitaip, ir valgyt pradeda.O jus minejot kad jusu vaikas nevalgus...........na jai vaikas tris bananus suvalgo ir dar ant virsaus leda tai jis sakyciau lb valgus............ tongue.gif

Na taip,ne restorano,bet krizės metu gerai lotuliukas.gif ,turiu pažystamą kuri darželyje viename dirba,tai pati mačiau kiek ten namo prisitempia doh.gif
Pati kiek buvau su juo darželyje tai jis visai nevalgė,o kai tik manęs nėra tai atceit valgo,na kažkaip nesitiki...
Pabandykit pati nuo vakaro iki kito vakaro pabūti alkana tai dar netiek suvalgysit mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Va kad kokios kameros būtų darželiuose ir tėvai galėtų bet kada per internetą pasižiurėt ką veikia jų vaikas būtų super,nereiktų tada spėliot kas ir kaip.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lili78 @ 2009 09 04, 22:01)
pagaliua prisiruošiau parašyti ir aš  ax.gif Rugsėjo 1-oji buvo pirma mūsų diena darželyje ( tiksliau kelios valandos), viskas buvo puiku  thumbup.gif , nulėkė į grupę net su mumis neatsisveikinusi, atėjus paimt irgi buvo geros nuotaikos, sekančią dieną irgi labai noriai ėjo, sakė ,kad nori ir liko noriai, o va trečią dieną jau ryte graudenosi , o ir teko palikt pietų miegeliui , taip susiklostė aplinkybės ir kai po miego paėmiau, apsikabino ir nelipo nuo rankų visą kelią namo, kas labai nebūdinga, nes visad eit nori pati, šiandien jau vos darzelin įžengus verkė ir paršė tėtės eit iš jo  verysad.gif , kai pasiėmiau buvo tas pats kas vakar, nelipo nuo rankų, o ir namie nepaleido iš akių nei sekundei ir kai pakalsuiau ar nori į darželį , atai atsak o su verksmais "dedia nee" ( į darželį ne )

Žinokit, man pačios auklėtojos sakė, kad maždaug ketvirta diena būna krizinė, pradžioje vaikui viskas nauja, įdomu, o po kurios laiko viską apžiūri, susidomėjimas dingsta, pajunta rutiną monotoniją ir jau pasiilgsta tėvelių, su laiku turėtų apsiprasti, kai kas tai perneša lengvai, kai kas skausmingiau. Va maniškei kol kas neatsibodo ir šiandien liūdi, kad nereikia į darželį, bet ji ir didesnė, per tiek laiko matyt namie jau atsibodę, mažai veiklos, nors irgi matau, kad manęs pasiilgusi labai, daugiau glaustosi namie, nori bendravimo, kontakto. Nesijaudinkit, po truputį pripras mažiukė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(-butterfly- @ 2009 09 04, 21:23)
gal kad pasiimtų nuo tų mažylių nusuktą maistą už kurį mes mokame g.gif ...

nu nesuptantu logikos doh.gif isivaizduokit: vaikui patiekaimas valgis ir jis jo nevalgo..tai kur ji deda? siaip ji turetu ismesti.. o jums ka sirdi skauda jei kokia aukletoja ta nesuvalgyta porcija namo parsines ar pati suvalgys? gal jus norit kad vaiko nesuvalgyta maista jums supakuotu i namus? biggrin.gif

taigi koks skirtumas vaikas suvalge ar nesuvalge, bet maistas buvo paruostas ir jau saugadintas, uz ta porcija niekas pinigu negrazins mirksiukas.gif
Atsakyti
lb teisingai sakai, pvz as tai nenoreciau detis maista namo kur kazkoks kitas vaikas ji knaibe sorry bet jau ne.Yra vaiku daugiau valganciu taip pat yra ir maziau valganciu, bet manau jie savo porcija tai vistiek maziau daugiau tai suvalgo biggrin.gif
Atsakyti
Aišku negaila lotuliukas.gif ,tik esmė tame,kad kam reikia tėvams meluoti?
Čia tas pats kaip vaikas verkia,o tėvams sakoma,kad jis puikiai darželyje jaučiasi...
Na pasakytų teisybę nors kaip yra iš tiesų...
Atsakyti
nepamirskit to kad jie ne prie mamos buna kurkas paklusnesni o prie mamu daugiau kaprizu, tai visai tiketina kad ir valgo ir zaidzia ir dar biesai zino ka daro..nereikia moms pacioms isterikuoti
Atsakyti
QUOTE(Atile @ 2009 09 05, 19:56)
nepamirskit to kad jie ne prie mamos buna kurkas paklusnesni o prie mamu daugiau kaprizu, tai visai tiketina kad ir valgo ir zaidzia ir dar biesai zino ka daro..nereikia moms pacioms isterikuoti

Apie ka ir as kalbu, tai kita aplinka ir jie kitaip visai elgiasi , viskas cia yra gerai ir kaip sakai maziau isterijos daugiau geru emociju tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pirma diena daržiukį, o jy atplėšė klykenti nuo manęs cry.gif cry.gif cry.gif
Neleido man eiti su juo į grupe nė minutėlės unsure.gif
Dabar darželis seubas kur iš mamytės glėbio išplešia doh.gif O tiek buvo su juo kalbėta, kad ateisim bus gražu apsirodysim viską atsibučiuosim ir mamytė lėks į darbelį schmoll.gif Kad tūrėsim savo spintukę gražią, o čia ateinam mūsų spintelė užimta, nes trūksta vietų blink.gif Dar net nuėjo pasitikrinti ar mes sarašuose doh.gif seubas kažkokstai. Atėjau jum išsilieti, nes sėdžiu drebančiom kinkom ir rankom biggrin.gif Reik man pačiai valerjono tabletytės inkalti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 09 07, 10:15)
Pirma diena daržiukį, o jy atplėšė klykenti nuo manęs  cry.gif  cry.gif  cry.gif
Dabar darželis seubas kur iš mamytės glėbio išplešia doh.gif O tiek buvo su juo kalbėta, kad ateisim bus gražu apsirodysim viską atsibučiuosim ir mamytė lėks į darbelį schmoll.gif Kad tūrėsim savo spintukę gražią, o čia ateinam mūsų spintelė užimta, nes trūksta vietų blink.gif Dar net nuėjo pasitikrinti ar mes sarašuose doh.gif seubas kažkokstai. Atėjau jum išsilieti, nes sėdžiu drebančiom kinkom ir rankom biggrin.gif Reik man pačiai valerjono tabletytės inkalti blush2.gif

Kazkokia nesamone. Parasykit kokiame cia darzeli?
Vaikas tai Jusu. Darzelio aukletojos negali nuspresti kaip jam geriau.
Atsakyti
QUOTE(Aprile @ 2009 09 07, 10:15)
Pirma diena daržiukį, o jy atplėšė klykenti nuo manęs  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Siaubas,kaip šitaip galima? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-butterfly- @ 2009 09 07, 16:04)
Siaubas,kaip šitaip galima? doh.gif

jejau majau,nesiurpinkit
Atsakyti
Sveikos,

as savo dvynius nuvedžiau šiandien irgi pirmą kartą į darželį. Vedėm kartu su tėveliu-visgi pirma diena tokia gyvenime. 4u.gif Gavom spintelę, įvedėm į grupę kartu pasivaikščiot, apžiūrėt viską leido auklėtoja.Bet kai reikėjo jau mums eiti.... doh.gif Vaikus palikom klykiančius, dar abu už durų paklausėm ar neapsiramino. Kaip klykė taip klykė abu choru. Sutariau su auklėtoja, kad po valandos paskambinsiu. Paskambinu-o ten girdžiu-tas pats klyksmas. Visą valandą prarėkė doh.gif Jie abu pasirodo išsitraukė rūbus iš spintelės, susikraustė į žaislinį namelį ir viskas-kakarynė paleista, auklėtojos neprisileidžia, nė į kalbas, niekas neįdomu, rėkia tik, kad eis pas tetį.Atlėkiau į dažą panikoj, o jie susiruošę į lauką. Tai lauke su manim šalia viskas gerai, laksto, su vaikais, kartais truputį nuošaliau, nes jiems abiems kol kas kitų vaikų nereikėdavo. Po to parvedėm pietų, kiek valgė, kiek nevalgė, stengiausi nesikišti ir nemaitinti pati, kaip kitos mamos atėjusios darė, nes juk reik kažkaip patiems bandyti. Kaži kaip rytoj, bandžiau derėtis, kad aš išvažiuosiu, bet gryšiu, kaip šiandien gryžau.
Pamačiau darželio kasdienybę, tai auklėtojoms reikia geležinės kantrybės ir pašaukimo tokį darbą dirbti, nes sužiūrėti 15 tokių žiopliukų doh.gif
Atsakyti