Įkraunama...
Įkraunama...

Pirma diena darželyje

O pas mus problemos sad.gif
Musu spiegima kai as isnesu ja is darzelio girdi turbut visas rajonas rolleyes.gif
jau taip is darzo iseit nenori kad baisu, ka bepasakyciau, ka bepasiulyciau, vis ne ir ne. laugh.gif
baigiasi rytoj pirma savaute musu darzelinio gyvenimo, kol kas tfu tfu tfu viskas ok, jei ne tie isejimas is darzo.
Atsakyti
Bent jau pacia pirma diena tikrai verta pabut su mazuoju kartu, juk viskas jam nauja, tai kaip lengvas sokas, tad nors mama tegul salia buna.Su savuoju tris dieneles buvau,kai ejo pirma karta.Pirma diena tik stebejo, nuo manes nesitrauke; antra diena jau ejo zaisti, bet stebejo ar esu;o trecia diena jau manes nereikejo.Tad jau ketvirta diena liko dviem valandom vienas ir taip po truputeli.Uztat paskui jokiu problemu, i darzeli net pasistrikinedamas, nors buvo toks mamyciukas;)
Atsakyti
Pirma diena maniau, kad nusprogsiu is nuobodulio. Dvi valandas prasedejau lopsely, o maniske net nesiteike atkreipti demesio i savo mama. Todel antra diena palikau ja viena porai valandu. Ir nieko. O trecia diena palikau ja viena ir pietu miegui. Super thumbup.gif

Pirmadieni jau ateinam pusryciams ir iseinam tik apie puse sesiu.

Manau, jog svarbiausia paciai mamai but ramiai. as vedziau savo vaika i lopsi visiskai be jokiu emociju, tiesiog priemiau tai kaip savaime suprantama dalyka. O jei mama stresuoja vaika atiduodama, tas stresas mygom persiduoda
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 09 04, 10:06)
Manau, jog svarbiausia paciai mamai but ramiai. as vedziau savo vaika i lopsi visiskai be jokiu emociju, tiesiog priemiau tai kaip savaime suprantama dalyka. O jei mama stresuoja vaika atiduodama, tas stresas mygom persiduoda

As irgi be emociju ejua,kaip i savaime suprantama dalyka. Pvz kaip i Maugli ar Euroopa. Juk ten be streso einam. Tai va. Ir cia tas pats. Tai maniske ir prieme kaip nauja atrakcija. Galvoja, ot prikoliste ta mano mama, sugalvojo papramogaut laugh.gif Ateje visada varom iskart abi ant kilimo zaist, apsimetu,kad man cia labai faina, smagu ir ji pasitiki manim. O svarbiausia,kad valgyti duoda, maniskei svarbiausia butu niam niam. Kai pusryciauja ramiai paisplaunu. Aukletoja sake,kad apsidairo,neee mama parodo ir kerta kose toliau wink.gif
Atsakyti
Smurka, o kaip situacija jusu lopsely- berods Berzynelis vadinas, mat as irgi galvoju ten pradet leist nuo pavasario, o gal ir anksciau. Kiek dabar jusu grupej vaikiuku, kaip aukletojos, aplinka, maistas? Mums jis netoli namu, o ir vietoj neblogoj. Bus aciu uz info wink.gif
Atsakyti
Kristina, jauciu ir man taip bus... sad.gif
O siaip tai jo...as irgi labai nustebau, kai tiek vaiku iskart priima i grupe. Bet kita vertus, jei tu vaiku mamytes nuo tos dienos, kai maziams pirma diena darzelyje, neturi kur ju palikt, nes reikia i darba ar kt. Tai kur tada det tuos vaikucius??? O siaip tai mane iskart perspejo, jei man dar neskubu ir pati dar galiu priziuret vaika, tai rytais jokiu budu nevest dar savaite... nes, kaip rasiau jau - buna koncertai ten vaikuciu ohmy.gif Gaila man ju, bet gi ka padarysi.
Atsakyti
QUOTE (Agne @ 2004 09 04, 15:40)
Smurka, o kaip situacija jusu lopsely- berods Berzynelis vadinas, mat as irgi galvoju ten pradet leist nuo pavasario, o gal ir anksciau. Kiek dabar jusu grupej vaikiuku, kaip aukletojos, aplinka, maistas? Mums jis netoli namu, o ir vietoj neblogoj. Bus aciu uz info wink.gif

Dar rugsejo pradzia, grupes ne visai suformuotos. Siaip matosi, kad darzeliui reikia daug investiciju, labai jau apgriuves. O pati emocine aplinka tai gera, neturiu prie ko prikibti, darzelio direktore pazysta visus vaikus vardais, aukletojos elgiasi normaliai (jei mazoji tiesia i ja rankas, vadinasi nera ji bloga).

Kol kas net sunku pasakyti, kiek grupeje bus nuolat lankanciu vaiku, bet tikrai ne daugiau, nei 15. Siuo metu dvi grupes remontuoja, o kai remontas bus baigtas, musu grupes trimetinukai iseis i darzeli. Pernai, aukletoja sake, sarasiniu vaiku buvo 13 lopsely. Mano Juneta siuo metu pati jauniausia, kiti yra jau dveju metuku ir vyresni.
Atsakyti
Labukas visoms visoms clap.gif
Pagaliau baigesi mano katino dienos huh.gif
Stai jau savaite kaip kovoju su tokia sirdgela unsure.gif mano mazius-toks komunikabilus ir megstantis bendrauti dzigitas- su tokiais verksmais i darza keliauja doh.gif Pirmos dvi dienos buvo ciki piki-nes viskas nauja, o paskui prasidejo..... ohmy.gif
Kaip save nuraminti...baisiausia kad visiskai nieko darzelyje nevalgo g.gif . Dabar palieku tik pusei dienos, tai tada namie atsigriebia, bet kas bus kai palikti teks visa diena huh.gif
Nuraminkit mane, pasakykit kad viskas issispres, nes neturiu kur detis sad.gif
Atsakyti
Is mano komunikabilaus ir noriai bendraujancio vaikino irgi tik asaru pakalne liko blink.gif Taip, kad nuraminti ir pasakyti, kad viskas bus gerai, negaliu, nes paciai raminanciu reikia... Blogiausia, kad aukletojos sake, kad penktadieni visa pusdieni ir verke, o ne tik kol issikyrem unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Agne @ 2004 09 06, 00:17)
QUOTE (Smurka @ 2004 09 05, 16:32)
Dar rugsejo pradzia, grupes ne visai suformuotos. Siaip matosi, kad darzeliui reikia daug investiciju, labai jau apgriuves. O pati emocine aplinka tai gera, neturiu prie ko prikibti, darzelio direktore pazysta visus vaikus vardais, aukletojos elgiasi normaliai (jei mazoji tiesia i ja rankas, vadinasi nera ji bloga).

Kol kas net sunku pasakyti, kiek grupeje bus nuolat lankanciu vaiku, bet tikrai ne daugiau, nei 15. Siuo metu dvi grupes remontuoja, o kai remontas bus baigtas, musu grupes trimetinukai iseis i darzeli. Pernai, aukletoja sake, sarasiniu vaiku buvo 13 lopsely. Mano Juneta siuo metu pati jauniausia, kiti yra jau dveju metuku ir vyresni.

Smurka, lauksiu dar ispudziu apie grupes, zaislus, ar yra zaidimu aikstele ir pan. wink.gif Kazkaip geresnio ispudzio tikejaus g.gif

Oi, zaislu tai pakanka. Kiek suprantu, juos patys tevai ir superka. kol kas is manes dar niekas siam reikalui babkiu nepaprase, bet jei paprasys, teks duoti. Zaidimo aiksteles su smelio dezemis yra, kiek supratau, kiekvienai amiaus grupei atskirai.

Viskas normalu, nesiparink wink.gif
Atsakyti
Maniske iki darzelio buvo labai nevalgi, o dabar tai i klausima ko noretum sako "AM" ir viskas, valgo beveik viska ir bet kuriuo paros metu rolleyes.gif
Atsakyti
na musu dienos visos vienodos-neverkiam, valgom, miegam, viskas gerai. as tik atvedus iskart nepalieku, gal ir neverktu,bet as pasneku su aukletoja, ant kilimo pasedziu, pazaidziu su maze, o paskui ji uzsizaidzia arba pusrycius kai atnesa iseinu... smile.gif
Atsakyti