Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

Džiugu ,ka d naujų žiedų turite... 4u.gif
Kam čia reikėjo balto strepsiuko. Buvau pamiršus , bet gera draugėę pavasarį davė du lapo fragmentus . Dabar gražiausi vaikai , žadu šiopmis dienomis skirstyti. Tai truputį paauginusi galėsiu padovanot.Parašykit kam reikia kad žinočiau kiek kelmelių padaryti. Į šiaulius perduosim per Sigutę (žinau kad ten šiaulietės lankosi) o į kokį miestelį galima bus ir paštu nusiųsti.. kai sustiprės atskirti augalai.
tad rašykit kas nori paprasto parduotuvinio balto... eisiu skirstyt.man pačiai tai visų vaikų nereik.. per daug bus. ax.gif
Atsakyti
Permečiau dar ir į šitą temą savo skelbimuką - gal čia dažniau lankosi streptokarpų augintojos blink.gif
Pirkčiau lapukus arba vaikučius streptokarpų:
PINK SOUFFLE
BRISTOL'S RED LAVA
DOUBLE RASPBERRY PARFAIT
SENSATION
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 14 liepos 2008 - 10:06
QUOTE(rimulėėė @ 2008 07 14, 08:57)
Džiugu ,ka d naujų žiedų turite... 4u.gif
Kam čia reikėjo balto strepsiuko. Buvau pamiršus , bet gera draugėę pavasarį davė du lapo fragmentus . Dabar gražiausi vaikai , žadu šiopmis dienomis skirstyti. Tai truputį paauginusi galėsiu padovanot.Parašykit kam  reikia kad žinočiau kiek kelmelių padaryti. Į šiaulius perduosim per Sigutę (žinau kad ten šiaulietės lankosi) o į kokį miestelį galima bus ir paštu nusiųsti.. kai sustiprės atskirti augalai.
tad rašykit kas nori paprasto parduotuvinio balto... eisiu skirstyt.man pačiai tai visų vaikų nereik.. per daug bus. ax.gif

4u.gif Aš labai norėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 07 14, 13:42)
4u.gif Aš labai norėjau ax.gif

O tu iš kur... atleisk pamiršau. blush2.gif
Atsakyti
maniskiai jau abu zydi (rimules vaikai) biggrin.gif
kai turesiu normalu neta, tada galesim ir pasirodyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 07 14, 15:02)
O tu iš kur... atleisk pamiršau. blush2.gif

Nieko tokio , visko juk neprisiminsi smile.gif
Esu kaip ir iš Šiaulių, nes 10km nuo miesto , nėra taip toli
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 07 08, 22:00)
tai lapų aš tau galiu bet kada  4u.gif  biggrin.gif , o gėlytės tai jau pažadėtos  ax.gif

sveika, tai jei butu nesunku, gal galetum man lapuku issiusti. manau pastu iki pasvalio ilgai neis ir nesiniokos ju g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 07 14, 16:27)
sveika, tai jei butu nesunku, gal galetum man lapuku issiusti. manau pastu iki pasvalio ilgai neis ir nesiniokos ju  g.gif

galiu, bet ar tau nepatogiau būtų pačiai pasiimti juk rašei kad dažnai Šiauliuose būni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasmin @ 2008 07 15, 17:13)
galiu, bet ar tau nepatogiau būtų pačiai pasiimti juk rašei kad dažnai Šiauliuose būni 4u.gif

gal ir taip, bet dabar artimiausiu metu tikrai neatvaziuosiu unsure.gif mat as siauliuos studijuoju ir mokslo metu begyje tikrai daznai atvaziuoju
Atsakyti
pagaliau jau greit gausiu savo issvajotaji geltonai zydinti streptokarpa yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Aina @ 2008 07 15, 18:51)
pagaliau jau greit gausiu savo issvajotaji geltonai zydinti streptokarpa yahoo.gif

O kaip vadinasi? Gal nuotraukele turi.
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 07 15, 17:56)
O kaip vadinasi? Gal nuotraukele turi.

stai toks:

http://z.about.com/d...arpusAlissa.jpg
bigsmile.gif
Atsakyti