Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

QUOTE(ausrazs @ 2008 08 05, 18:46)
Sakyčiau, apie 2 savaites, bet gal yra ir lepesnių.

tai pas mane vienas jau mesnesi zydi g.gif ziedas smile.gif
tai reiskias, maniskiai nudziuvo normaliai, nes issigandau, kad kazkas jiems negerai rolleyes.gif du vazoniukus vejas buvo nuputes, nuo palanges nukrito, tai issigandus buvau doh.gif

QUOTE(ausrazs @ 2008 08 05, 21:24)
Taip, streptokarpai žydi labai ilgai, vasarą dažnai - be perstojo. Aš supratau, kad Rena klausė, kiek maždaug laiko žydi vienas žiedas bigsmile.gif

butent to ir klausiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aldam @ 2008 08 05, 22:25)
Zydi ir maniskiai be perstojo, tik labai nemegstu fotografuoti. Man nefotogeniski tokie gaunasi.

O vis dėlto labai smagu būtų pamatyti ir nefotogeniškus mirksiukas.gif
Atsakyti
o as saviskiu, taip ir nepafotkinau, kai tik pirmi ziedukai prasiskleide doh.gif
dabar lauksiu kitu ax.gif
Atsakyti
Labai megstu strepsiukus ar cia yra panevezieciu.
Atsakyti
O kurie yra kvepiantys? Kažkuri (Ugilė?) rašė, kad jos kvepia... O kiti - ne?
Atsakyti
Taip, yra ir kvepiančių streptokarpų veislių. Viena iš Jūsų - Lietuvoje populiarėjantis 'Bristol's Goose Egg'. Beje, kiek teko girdėti iš streptokarpų augintojų, strepsų aromatai patinka ne visiems, todėl prieš įsigyjant kvapųjį strepsiuką gerai būtų pačiam išmėginti, kaip jis kvepia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2008 08 19, 11:35)
Taip, yra ir kvepiančių streptokarpų veislių. Viena iš Jūsų - Lietuvoje populiarėjantis 'Bristol's Goose Egg'. Beje, kiek teko girdėti iš streptokarpų augintojų, strepsų aromatai patinka ne visiems, todėl prieš įsigyjant kvapųjį strepsiuką gerai būtų pačiam išmėginti, kaip jis kvepia mirksiukas.gif

Tai gal pas ką nors dabar žydi? Prašyčiau pasikviesti mane į uostymo vakarėlį... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ir apskritai, kur jų pamatyti beigi gauti? Ką jau kalbėti apie uostymą... Padėkit.
Atsakyti
Sveikos,
mano baltasis streptokarpas irgi dar žydi nuo pavasario (kad neprisidžiaugčiau) smile.gif
Noriu paklausti, ką darote su nužydėjusio žiedelio stiebeliu g.gif Nes po nužydėjimo tie stiebeliai paruduoja, aš nukerpu tokius unsure.gif Ar gerai elgiuosi? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Disima: 19 rugpjūčio 2008 - 13:18
QUOTE(EGZEMPLIORIUS @ 2008 08 19, 13:03)
Tai gal pas ką nors dabar žydi? Prašyčiau pasikviesti mane į uostymo vakarėlį...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ir apskritai, kur jų pamatyti beigi gauti? Ką jau kalbėti apie uostymą... Padėkit.

Jau pas mane nezydi ir nebezydes.... Numire mano Bristol's Goose Egg per atostogas. verysad.gif Nezinau tiksliai ka padare, bet grizusi radau nuleipusi, o atgaivinti nebepavyko. Tai va - jeigu kas turit Bristol's Goose Egg vaikuti, labai noreciau blush2.gif
O siaip as sia gelyte parsisiunciau is UK, pirkau per Ebay ziema.
Kvapas nebuvo stiprus, toks vos vos jautesi smile.gif Stipriau kvepejo ka tik prasiskleide ziedai.

Disima, as perzydejusius ziedelius nukerpu.
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2008 08 19, 14:27)
Tai va - jeigu kas turit Bristol's Goose Egg vaikuti, labai noreciau blush2.gif

Ugile, šią veislę turi Jelena iš Visagino - pabandyk jai parašyti. Jeigu ne vaikutį, tai lapą tikrai turės.
Atsakyti
Su lapu didesne rizika smile.gif Gali ir nepavykti isauginti vaikucio...
O vaikucio Jelena neturi, jau klausiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugile: 19 rugpjūčio 2008 - 15:26
QUOTE(Ugile @ 2008 08 19, 16:25)
Su lapu didesne rizika smile.gif

Šiek tiek rizikos yra ir su vaikučiu smile.gif Jau įsitikinau, kad jos sumažėja, šaknydinant durpių tabletėse ir dar pabarstant šaknydinimo milteliais. Žinok, "Roulette Cherry' vaikučių, jeigu viskas gerai, turėsiu gal keliolika - daug prisivaikavo biggrin.gif
Atsakyti