Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

Merginos, labai reikia lietuviskai teksto apie strepsius, Atsiradima Rusiskai turiu, bet neturiu laiko versti, gal ka nors turite doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 10 31, 23:21)
Noriu parodyti savo strepsų  foto (čia prieš numarinimą dar)

Rimulėėė, kaip tai suprast? Abiejų netekai?
O pas mane tavo abu strepsiai dar gyvi, gerai, kad į darbą buvau išnešus, o vienas lapukas (ant tyčiųjų įkištas į šiltnamiuką) išleido šaknytes ir mažą lapuką, dabar galvoju, gal nereikėjo jo dar iš šiltnamiuko krapštyti ir į vazonėlį sodinti, vat šiandien ryte tokia man gera nuotaika buvo žibuoklynus tvarkyti ir persodinimais užsiimti, ale jau kas padaryta, tai padaryta biggrin.gif
Ėt, jaukinuosi strepsius, mano pirmi blynai ax.gif
Mačiau "Tik gėlės" strepsių, kurių lapai gal po 25cm bigsmile.gif , labai gražūs žiedai, bet ir kaina buvo graži, tad teko geresniems laikams palikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2008 11 02, 12:35)
Merginos, labai reikia lietuviskai teksto apie strepsius,

Deja, neturiu. Gal ir kebloka bus surasti lietuvišką tekstą, nes mažai dar kas apie šiuos augalus rašo iš gėlininkystės leidinių. Gal greičiau būtų versti?
Atsakyti
Taip ir teks daryti blush2.gif .Kvailiausia, kad skaitai, viska supranti, o kai reikia rasyti, nesigauna doh.gif
Atsakyti
Maniškiai ne visai numiriojo dar, šerdelės liko. Ėmiausi visų gelbėjimo priemonių, tik gaila vėlai susisgribau, bet nieko.Pavasarį naujų lapų parsisiųsiu ir užaugs.
Liko man pora veislių,kurios kitam kambaryje buvo.Nieko jaukinimo procesas ilgas.
Kažkaip nelabai tikėjausi ,kad man gausis juos užsiaugint, pavyko ,na o be nuostuolių matyt neapseisim.
Va faina būtų tų garbanių gavus. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 02 lapkričio 2008 - 23:03
Labas rytas, pasidalinsiu savo svajonėmis bigsmile.gif
user posted image user posted image user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
wub.gif gražios svajonės. Linkiu, kad jos išsipildytų...
Atsakyti
jo ...labai gražutės. O čia iš kmkokio puslapio rinkaisi. ax.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, pasvajoti smagu. Tikiuosi, bent viena iš šių svajonių taps tikrove. Rimuleee, pasididinus nuotrauką, matosi puslapio adresas - www.violet.ru. Jau kokių ten grožybių prisižiūrėjau - ne tik strepsų, bet ir sanpaulijų bei kitų gesnerijinių blink.gif Kas turite laiko - panaršykite jame ax.gif
Atsakyti
Aš irgi numarinau iš rimulėėės gautą Аметистовые Россыпи ir Burgundija baigiasi. Ir nesuprantu kodėl? Per vasarą kuo puikiausiai auga,žydi, o kai ruduo ateina, pradeda minkštėti lapai ir sunyksta verysad.gif .
Atsakyti
pasirodo ne vien pas mane jie numiriojo is rimuleee's ax.gif

ausrazs, svajones tavo grazios wub.gif
Atsakyti
Cranberry Velvet man labai graži bigsmile.gif

ausrazs, nepamiršk man atidėti vieno Roulette Cherry vaikučio mirksiukas.gif

Beje, gal kuri turit Texas Hot Chilly? Nesiseka man jo užauginti... doh.gif
Atsakyti