Merginos, labai reikia lietuviskai teksto apie strepsius, Atsiradima Rusiskai turiu, bet neturiu laiko versti, gal ka nors turite

QUOTE(rimulėėė @ 2008 10 31, 23:21)
Rimulėėė, kaip tai suprast? Abiejų netekai?
O pas mane tavo abu strepsiai dar gyvi, gerai, kad į darbą buvau išnešus, o vienas lapukas (ant tyčiųjų įkištas į šiltnamiuką) išleido šaknytes ir mažą lapuką, dabar galvoju, gal nereikėjo jo dar iš šiltnamiuko krapštyti ir į vazonėlį sodinti, vat šiandien ryte tokia man gera nuotaika buvo žibuoklynus tvarkyti ir persodinimais užsiimti, ale jau kas padaryta, tai padaryta

Ėt, jaukinuosi strepsius, mano pirmi blynai

Mačiau "Tik gėlės" strepsių, kurių lapai gal po 25cm

QUOTE(skarpionuke @ 2008 11 02, 12:35)
Merginos, labai reikia lietuviskai teksto apie strepsius,
Deja, neturiu. Gal ir kebloka bus surasti lietuvišką tekstą, nes mažai dar kas apie šiuos augalus rašo iš gėlininkystės leidinių. Gal greičiau būtų versti?
Taip ir teks daryti
.Kvailiausia, kad skaitai, viska supranti, o kai reikia rasyti, nesigauna

Maniškiai ne visai numiriojo dar, šerdelės liko. Ėmiausi visų gelbėjimo priemonių, tik gaila vėlai susisgribau, bet nieko.Pavasarį naujų lapų parsisiųsiu ir užaugs.
Liko man pora veislių,kurios kitam kambaryje buvo.Nieko jaukinimo procesas ilgas.
Kažkaip nelabai tikėjausi ,kad man gausis juos užsiaugint, pavyko ,na o be nuostuolių matyt neapseisim.
Va faina būtų tų garbanių gavus.
Liko man pora veislių,kurios kitam kambaryje buvo.Nieko jaukinimo procesas ilgas.
Kažkaip nelabai tikėjausi ,kad man gausis juos užsiaugint, pavyko ,na o be nuostuolių matyt neapseisim.
Va faina būtų tų garbanių gavus.

jo ...labai gražutės. O čia iš kmkokio puslapio rinkaisi.

Ačiū, mergaitės, pasvajoti smagu. Tikiuosi, bent viena iš šių svajonių taps tikrove. Rimuleee, pasididinus nuotrauką, matosi puslapio adresas - www.violet.ru. Jau kokių ten grožybių prisižiūrėjau - ne tik strepsų, bet ir sanpaulijų bei kitų gesnerijinių
Kas turite laiko - panaršykite jame

Aš irgi numarinau iš rimulėėės gautą Аметистовые Россыпи ir Burgundija baigiasi. Ir nesuprantu kodėl? Per vasarą kuo puikiausiai auga,žydi, o kai ruduo ateina, pradeda minkštėti lapai ir sunyksta
.

pasirodo ne vien pas mane jie numiriojo is rimuleee's
ausrazs, svajones tavo grazios

ausrazs, svajones tavo grazios

Cranberry Velvet man labai graži
ausrazs, nepamiršk man atidėti vieno Roulette Cherry vaikučio
Beje, gal kuri turit Texas Hot Chilly? Nesiseka man jo užauginti...

ausrazs, nepamiršk man atidėti vieno Roulette Cherry vaikučio

Beje, gal kuri turit Texas Hot Chilly? Nesiseka man jo užauginti...