Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

Rena ,nesikuklink.Tu rašai su klaidom , o aš nei skaityt nei rašyt nemoku. blush2.gif Lieka laukti,gal atsiras gudručių. labai gerai būtų.
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 10 28, 23:49)
Rena ,nesikuklink.Tu  rašai su klaidom , o aš nei skaityt nei rašyt nemoku. blush2.gif Lieka laukti,gal atsiras gudručių. labai gerai būtų.

na vistiek aukciono budu ten juos pardavines, tai ir rasyt nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 10 29, 12:24)
na vistiek aukciono budu ten juos pardavines, tai ir rasyt nereik biggrin.gif

nu nežinau ,rašyt gal; nereik, bet suprast ka rašo ,tai reik... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labuka mergaites atejau pasirodyt koks grozis prazydo pas mane wub.gif
user posted image
aciu Alyvuogė+ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 31 spalio 2008 - 09:46
Atpažįstu wub.gif Утро в Арктике thumbup.gif
Merginos,tas Piotras gal ir rusiškai supranta,bandykit rašyt,gal nebūtina ir lenkiškai g.gif
Pavasarį vyksiančiam aukcione įdomu kokia apmokėjimo sistema,jei Paypal galėsiu padėt su užsakymu,nors ir strepsai visai manęs ne vilioja,bet užsakyt galėsiu padėt,tik parašykit a.ž. 4u.gif jei reiks pagalbos.Aukcionuose nereikia mokėt praktiškai jokios kalbos,siūlai kainą,jei nuperki už didžiausią,apmoki ir viskas smile.gifAš perku itališkuose,vokiškuose... aukcionuose,nors nei bum bum ta kalba lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu alyva tu duodi thumbup.gif Sakai ni bum bum ir nuperki. drinks_cheers.gif thumbup.gif
Nu aš tai nedrystu nei lyst ,jei nesupruntu ,kas parašyta. blush2.gif
Ale visgi tiesa tavo ,jei tik nori, tai ir eini ir gaunasi ......

O žiedukai tai super .

Turiu ir aš pora žiedelių.
Pražydo pramoninis strepsas augintas iš lapo.. reiks nuifotkint per šventes.kaip nors

Atsakyti
Rytine Rasa, labai gražus žiedelis, sveikinu 4u.gif
Dėl lenkiškų strepsų: iš tiesų net nebūtina pirkti per aukcioną, parašius selekcininkui-kolekcininkui galima tiesiog su juos susitarti - tam ir duotas e.paštas. Beje, skaitau lenkiškame forume, kad iš Piotro daug kas yra jo strepsų nusipirkę. regis, nenusivylę tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 10 31, 17:18)

Ale visgi tiesa tavo ,jei tik nori, tai ir eini ir gaunasi ......

Būtent jei tik norėčiau ir reikėtų su žodynais ir on-line vertėjais po vieną žodį išsiversčiau,lygiai taip pat ir laišką parašyčiau ir tikrai suprastų,kad noriu kvietkų įsigyti lotuliukas.gif Tarkim vokiškai rašau,bet nesuprantu visai ir skaitau nei vieno žodžio nemokėdama lotuliukas.gif yra programos ir vertėjai kurie visa psl išverčia,vertimas ne itin tikslus,bet suprantamas,svarbiausia,kad nereikia niekieno pagalbos laiškam rašyt thumbup.gif
Atsakyti
gudriai tu čia Alyva thumbup.gif

Noriu parodyti savo strepsų foto (čia prieš numarinimą dar)
http://public.fotki....sc03211-vi.html
http://public.fotki....i/dsc03483.html
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2008 10 31, 09:44)
labuka mergaites atejau pasirodyt koks grozis prazydo pas mane  wub.gif

labai grazus ziedelis wub.gif

QUOTE(rimulėėė @ 2008 10 31, 23:21)
gudriai tu čia Alyva  thumbup.gif
Noriu parodyti savo strepsų  foto (čia prieš numarinimą dar)

wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes, savaite nebuvau, o cia tiek naujo. rimulėėė, labai grazus buvo, tikrai gaila verysad.gif
Lenku strepsiai labai patiko thumbup.gif , tai pavasari manau susiorganizuosim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sulaukiau pirmojo 'Roulette Cherry' žieduko. user posted image
Lapukas (ačiū, Ugile 4u.gif ) pasodintas birželio 15 dieną, taigi galima strepsiuką pavadinti spartuoliu. Vaikučiai augo gerai, nebuvo kaprizingi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrazs: 02 lapkričio 2008 - 10:50