Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

O gal kas bandėt išsiauginti strepsiukų iš sėklų? (kažkurioj internetinėj augalų parduotuvėj mačiau sėklyčių).
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 05 20, 20:11)
O gal kas bandėt išsiauginti strepsiukų iš sėklų? (kažkurioj internetinėj augalų parduotuvėj mačiau sėklyčių).

As auginau is seklu. Daigumas geras tik svieziu seklu. Po metu - retai kas besudygsta.
Atsakyti
pagaliau sulaukiau pirmojo Silvijos ziedelio:

user posted image

wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai subtilus žiedelis thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus strepsas thumbup.gif Tikiuosi, kad po kokių metų ar dviejų streptpokarpai nukonkuruos sanpaulijas. Jiems atsispirti sunku.
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 05 22, 08:37)
Labai gražus strepsas thumbup.gif Tikiuosi, kad po kokių metų ar dviejų streptpokarpai nukonkuruos sanpaulijas. Jiems atsispirti sunku.

Silvia tikrai labai wub.gif grazi.Ne,ne jokie streptokarpai sanpauliju nenukonkuruos schmoll.gif ir jokios kohlerios ir jokie ritleniai,petrokosmejos,ashinantusai ar dar kokie...nebent gloksinijos lotuliukas.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na ir grožiai čia pas jus, merginos wub.gif Akių neatitraukt smile.gif
Atsakyti
kokie gražūs žiedai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal žinot kodėl streptokarpo lapeliai pradeda ruduoti, bet auga ir nauji, bet ir nauji pradeda ruduoti? 4u.gif
Atsakyti
Aš tai dar nauja streptokarpų augintoja.Tai mano pirmasis iš lapo užaudgintas streptokarpas.Ночной Дозор..user posted image.user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 23, 21:30)
Aš tai dar nauja streptokarpų augintoja.Tai mano pirmasis iš lapo užaudgintas streptokarpas.Ночной Дозор..

echhhhhhhhhhhh, kaip graaaaaaazu wub.gif
Atsakyti
Aš tai nuo tų strepsų lydausi.,.. Na sanpaulijų nenukonkuruos... nes sena meilė nerūdyja.Bet privertė perskistyti plotus.. blush2.gif Strepsiams palangė..gloksinijoms palangė.. o sanpaullijoms dvi. mirksiukas.gif
Atsakyti