Įkraunama...
Įkraunama...

Streptokarpai

QUOTE(Debesiene @ 2008 05 28, 14:29)
zinau, bet vistiek neauga unsure.gif

o pas mane po biski auga bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif Debesiene Jei prastai strepsai auga pabandyk juos auginti šiltnamiuke. Maniškiai visi pradžioj šiltnamyje auga.
Šiltnamyje būna didesnė oro drėgmė ir jiems tai labai patinka. ax.gif tongue.gif

Rena mirksiukas.gif .kažkada klausei kas bus jei mažas vaikiukas sužydės..o gi va kokia foto radau vienam rusu saite... Gražumėlis kaip žydi mažiai. bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 28, 23:26)
Rena mirksiukas.gif  .kažkada klausei kas bus jei mažas vaikiukas sužydės..o gi va kokia foto radau vienam rusu saite... Gražumėlis kaip žydi mažiai. bigsmile.gif

nu grozis wub.gif o maniskis (taviskis) jau ir antra zieduka sukroves, dabar belieka laukti
kada ta grozi man parodys, as kolkas irgi laikau siltnamuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2008 05 28, 23:26)
4u.gif Debesiene Jei prastai strepsai auga pabandyk juos auginti šiltnamiuke. Maniškiai visi pradžioj šiltnamyje auga.
Šiltnamyje būna didesnė oro drėgmė ir jiems tai labai patinka. ax.gif  tongue.gif

didelis dekui, einu bandyt...
Atsakyti
Аметистовые Россыпи
user posted image..
user posted image
Atsakyti
Koks grožis wub.gif O kokio dydžio realiai būna strepsiukų žiedeliai? ax.gif
Atsakyti
Realiai šitos veislės žiedas pas mane 9,5 cm tongue.gif
Atsakyti
Oho bigsmile.gif kokie didžiuliai. Turėtų įspūdingai atrodyti, kažkaip niekur man jų neteko gyvų pamatyti verysad.gif
Atsakyti
Biški padariau klaidą...o pataisyt nemoku blush2.gif
Žiedo dydis tik 7,5 mm 4u.gif
Atsakyti
Nieko tokio mirksiukas.gif
MM ar CM, juk nuo to tikrai grožis nenukentės. Vistiek gražu...
Atsakyti
sarmata blush2.gif doh.gif, bet ten CM turėjo būti..7,5 cm... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(--rita @ 2008 06 01, 11:23)
Oho bigsmile.gif kokie didžiuliai. Turėtų įspūdingai atrodyti, kažkaip niekur man jų neteko gyvų pamatyti verysad.gif

as maciau Ermitaze pora sykiu, viena syki buvo melsvi, kita kart berods balti, o vat kainos nepamenu g.gif o dabar gailiuos kad nenusipirkau doh.gif nes dabar kai jau atrodo pirkciau ju nebematau verysad.gif
Atsakyti