Įkraunama...
Įkraunama...

žadamas NT kainų kritimas-2

QUOTE(vi.va @ 2008 01 28, 18:23)
Va skaitau ir as Jusu pamastymus, zadu pirkt buta sad.gif bet tuo paciu jau ir pradejau abejoti. Butas tikrai nerealus, mediniai langai, parketas, liftas 6 aukstu name, murinis baltu - raudonu plytu, naujas viskas lyg ir liuks, tik va kvadrato kaina su visa apdaila 6900 Lt, ka manot ar tai normalu?  patarkitttttttttttttt unsure.gif

neparaset kokiam mieste ir rajone.
jei vilniuj, geram rajone, tai normalu
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 01 28, 19:22)
o čia jau kažkas panašesnio į realybę.
Kaunietės, pasižiūrėkite.

Čia kainos su pilna apdaila;)

http://www.yitbustas...ubaction=kainos

as turiu buta siame kvartale ir kaip tik dabar isirengineju 3 kambariu buta lotuliukas.gif su kaustos apdaila tikrai neapsimoka pirkti, jau labai jinai "ubagiska",o kaina zveriska ,geriau buta pirkti be apdailos ir daryti patiems zymiai pigiau gaunasi.del butu kainu siame kvartale yra kai kokiu niuansu,jei kas susidomesite butais cia labai gerai isiziurekite i projekta.jei butas yra pigesnis uz analogiskus kitus butinai yra priezastis,o ziurek ir keleta...o siaip kokybe kaip 'kaustos' thumbup.gif jokiu pretenziju ir teisiniu nesklandumu sutartyse.
Atsakyti
QUOTE(olialiamamyte @ 2008 01 28, 20:53)
as turiu buta siame kvartale ir kaip tik dabar isirengineju 3 kambariu buta lotuliukas.gif su kaustos apdaila tikrai neapsimoka pirkti, jau labai jinai "ubagiska",o kaina zveriska ,geriau buta pirkti be apdailos ir daryti patiems zymiai pigiau gaunasi.del butu kainu siame kvartale yra kai kokiu niuansu,jei kas susidomesite butais cia labai gerai isiziurekite i projekta.jei butas yra pigesnis uz analogiskus kitus butinai yra priezastis,o ziurek ir keleta...o siaip kokybe kaip 'kaustos' thumbup.gif jokiu pretenziju ir teisiniu nesklandumu sutartyse.

o tai kiek kainuoja dabar analogiškas butas kaip jūsų?
tiek pat/brangiau/pigiau?
Atsakyti
cool.gif
QUOTE(axa @ 2008 01 28, 20:58)
o tai kiek kainuoja dabar analogiškas butas kaip jūsų?
tiek pat/brangiau/pigiau?

kausta sumazino 10 procentu kainas visu ir kai kuriu 20.mes mokejom be apdailos 367 tukst. dabar 336 tukst. praso be apdailos ,su apdaila 402 tukst. smile.gif man tai vienodai as savo sena prastumiau rudeny uz kosmine kaina ,o dabar kausta pardUODA nauja pigiau tokio pat stovio cool.gif [mano buvo labai remontuotinas].2 kambariu be apdailos apie
190tukst.
Atsakyti
QUOTE(olialiamamyte @ 2008 01 28, 21:13)
cool.gif
kausta sumazino 10 procentu kainas visu ir kai kuriu 20.mes mokejom be apdailos 367 tukst. dabar 336 tukst. praso be apdailos ,su apdaila 402 tukst. smile.gif man tai vienodai as savo sena prastumiau rudeny uz kosmine kaina ,o dabar kausta pardUODA nauja pigiau tokio pat stovio cool.gif [mano buvo labai remontuotinas].2 kambariu be apdailos apie
190tukst.

jei gerai suprantu, palaukusi 1-ą mėnesį , būtum sutaupiusi 30 tūkst? (hm, gerai gyvenam, kad 30 tūkst - 'vienodai' biggrin.gif Vidutinis žmogus per metus tiek neuždirba)

o tie kas nupirko rudenį jūsų butą - tai šiandien už tuos pačius pinigus įsigytų naują iš Kaustos?

tai šita... kainos krenta ar kyla? g.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 01 28, 21:18)
jei gerai suprantu,  palaukusi 1-ą mėnesį , būtum sutaupiusi 30 tūkst? (hm, gerai gyvenam, kad 30 tūkst - 'vienodai'  biggrin.gif Vidutinis žmogus per metus tiek neuždirba)

o tie kas nupirko rudenį jūsų butą - tai šiandien už tuos pačius pinigus įsigytų naują iš Kaustos?

tai šita... kainos krenta ar kyla?  g.gif

Nu kam taip.. barstyt druska ant žaizdos? Taip atsitiko, nera gi žmonės aiškiaregiai. Man susidaro toks įspūdis kad kai kurie komentatoriai tiki kad jie kažkaip turi įtakos NT rinkai ir bandydami dalyvauti diskusijose jie ne kiek siekia išreikšti savo asmeninę nuomonę kiek įtikinti kitus. Man rodos olialiamamyte ne kiek stengiasi kažką įrodyti, kiek išlaikyti optimistinę nuotaiką - reikia būti dėkingom kad jinai atėjo pasidalijo savo istorija, o ne pulti bakstyti pirštais. Ne pasaulio pabaiga.. Svarbu kad šeimoje santarvė, jaukūs namai, bus ir pinigų.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 01 28, 17:24)
čia specialiai klaidinti bandai, ar iš nežinojimo?  g.gif

"Metinė infliacija (2007 m. gruodžio mėn., palyginti su 2006 m. gruodžio mėn.) sudarė 8,1 procento. "

Šaltinis: www.std.lt

niu axa nusivyliau galutinai - neskirti metines infliacijos nuo vidutines metines infliacijos g.gif istiesu skaityk vadovelius is naujo 4u.gif

Antra dar syki pasititkrinau savo zinias del to nelemto NT kainu nustatymos, tai vat isties imama vidutine infliacija, o ne tuo metu suoliuojanti. Dediesi eksperte, teiseja, visazine, o darai tiek klaidu. Negerai. Turbut is inercijos, suprantu, emocijos...

As kaip ir pries metus pasitraukiu is diskusijos, skyrelis ir toliau tavo 4u.gif Tik pries metus tu buvai neteisi, o dabar... Paziuresim.
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2008 01 28, 21:18)
jei gerai suprantu,  palaukusi 1-ą mėnesį , būtum sutaupiusi 30 tūkst? (hm, gerai gyvenam, kad 30 tūkst - 'vienodai'  biggrin.gif Vidutinis žmogus per metus tiek neuždirba)

tai šita... kainos krenta ar kyla?  g.gif

nu axa, klausyk, mirksiukas.gif ta buta as pirkau 2007.01.10.gyvenau dar sename,pardaviau savo rudeny 2007.09.12 kai pridave apdailai 2008.01.20 jau pries metus buvo sumoketas 1 inasas.dabar nuomoju moku1000 per menesi,tuom labai nesidziaugiu,neturiu kur daugiau gyventi ,todel skubinam darbininkus kaip galim.aciu, tikrai neskurstam,vyras dirba uzsienyje ir gauna GERIAU NEI GERAI.buta pardaviau uz 215 tukst.34 metu senumo,reikalujanti kap. remonto.kausta praso apie190 tukst.dabar.paprasciausias indelis banke[palukanos] man padengia visa imoka bankui.turiu fiksuota paskola su 4,9 proc.litais.pirkau pirma savo buta uz 24000 litu-pardaviau uz 40000litu,kita pirkau 46000-prdaviau36000[rusijos krizes laikas],pirkau kita 48000-pardaviau 215000.kita pirkau 367000-parduosiu....taip po penkiu metu parduosiu minimum uz ta pacia kaina,net neabejoju galit sakyt ka norit,paziuresim veliau.manau supranti dabar kodel man "vienodai"
Atsakyti
cia dar karta as, lukterkit dar pora menesiuku ir jei palukanos litais ir toliau mazes,galbut dar kainos nukris per ta laika ir jei jums reikia NAMU griebkit,paskolos tikrai pigesnes nemanau ar bus,o ir kainas KOKYBISKU bustu DAR daugiau kazin ar benuleis.maziau klausykit zmoniu kurie del kazkokiu priezasciu turbut ar negali, ar nesugeba nusipirkti busto.todel elgiasi kaip tūlas lietuvis pavydi ,kai kitiems geriau,ir isvedineja cia formule"ka bedarytum tu vistiek durnas".o man kaip ir sakiau "vienodai".
Atsakyti
Mano nuomone dabar tikrai yra nekoks metas pirkti vien dėl to kad pastaruoju metu per masines informacijos priemones skleidžiami įtikinėjimai jog NT pigs. Nors mano sesuo kaip tik ruošiasi pirktis. Nu bet aš juos suprantu - greitai bus leliukas. Kas dėl pasirinkimo ir pasiūlos tai to tikrai netrūksta - skelbimų skaičius išaugo nežinau kiek kartų per pastaruosius metus ir kasdien skelbimų vis daugėja ir daugėja.

Atsakyti
quote=niekas,2008 01 28, 22:56]
Mano nuomone dabar tikrai yra nekoks metas pirkti vien dėl to kad pastaruoju metu per masines informacijos priemones skleidžiami įtikinėjimai jog NT pigs. Nors mano sesuo kaip tik ruošiasi pirktis. Nu bet aš juos suprantu - greitai bus leliukas. Kas dėl pasirinkimo ir pasiūlos tai to tikrai netrūksta - skelbimų skaičius išaugo nežinau kiek kartų per pastaruosius metus ir kasdien skelbimų vis daugėja ir daugėja.
[/quote]nu jo cia gal tu ir teisus,as tik turejau omenyje ,kad jei reikia NAMU tai ir pirkt ir nesikankinti,kainos sumazejo ,o ir bankai kaikur siulo 100proc.paskolos.jei man bustas nebutu butinybe ,as irgi laukciau,tik pati nezinau ko...turbut ,kad dar atpigs blush2.gif
Atsakyti
Na, tingiu aš skaityti visą jūsų audringai verdančią temelę, bet va šiandienos (tiksliau, jau vakardienos smile.gif ) pora įvykių mane kažkaip verčia abejoti NT kainų kritimu:
1) nors kai kas iš bankų atstovų ir kitų su ekonomika susijusių žmonių per spaudą skelbia apie NT kainų mažėjimą ar korekciją, nesuprantu, kodėl DNBnord visam senamiesty vos ne kiekvieną namą apklijavo lipdukais "Pirksiu butą jūsų name" (ant mūsų namo 3 tokie dideli skelbimai pakabinti). Taigi jei pigs, kodėl planuoja pirkti? Gal tegul luktelna, kol atpigs?
2) iš draugės sužinojau, kad bankai planuoja kelti palūkanas (buvo kažkokiam su tuo susijusiam posėdį). Ir taip stiprokai kilstelti - iki 30 proc ir daugiau blink.gif . Tad net jei ir pigs tas būstas, didžioji dauguma, neturinti gynųjų, vistiek įpirkti negalės. Va dėl šios žinios tai susinervinau, nes baisu ką nors ir planuoti dabar verysad.gif
Atsakyti