QUOTE(lietutis @ 2008 01 28, 15:48)
Man smagu skaitant jausti tavo saviverte

Bet kodel tu daznai pabrezi, kad kiti tokios pacios neturi.
tiesą sakant - to kaip tik stengiuosi vengti. Įdomu iš kurio posto taip nusprendei?
Ir beje, čia nieks nesako 'tie kas perka dabar durniai' . Surask kur

Man rodos dar praeitą savaitę rašiau , jog tie kas perka - pirkit, tik nepamirškit pasiderėti.
Mes kalbame apie tai, kad kainos gali ne tik visą laiką augti, bet ir mažėti. O jei kažkas mano kitaip, arba išvis nesuka sau galvos, nemato reikalo parintis kils/kris, ir nesigrauš jog kaimynas po pusmečio galbūt nusipirks pigiau - na tai kokios problemos, čia yra žmogaus pasirinkimas , jis perka čia ir dabar. Viskas šaunu.
Beje aristokratė kaip tiesiogiai šitą virtuvę išmanantis žmogus galėtų ir pateikti šiek tiek statistikos - kokios buvo pernai vidutinės kainos, kiek buvo parduodama objektų pagal mėnesius, už kiek. Ir palyginti su šiandienos situacija. Konfidencialu? Nemanau. Bet abejoju ar tokią info šiandien gautume
O gaila. Nes pvz JAV gali viešai pasižiūrėti, kiek sandorių buvo sudaryta, kur, už kiek - tavo gatvėje ar name. Tik pas mus deja čia valstybinė paslaptis... Ir neveltui, oj neveltui...
Papildyta:
QUOTE(lietutis @ 2008 01 28, 15:51)
na kas zino nors siek tiek ekonomikos - zino ir elementaria formule NT vertas tiek, uz kiek ji gali isnuomoti X
20 metu. Na dar galim prideti metine infliacija. Psio.
padauginai
10 metų.
Nes 20 metų - tai čia net palūkanų banke už tą sumą nepadengia.
Arba skirtingus vadovėlius studijavome