Įkraunama...
Įkraunama...

Lietiniai

QUOTE(Nerytė @ 2008 12 18, 16:14)
blyneliai su bananu, sokolado idaru

user posted image

issikepti lietinius, idaras: bananai supjaustyti griezineliais, sumaisyti su sokolado plkstelem, sudeti i lietinius, suvynioti ir apkepti, patiekti su brukniu uogiene, grietine ir cukraus pudra

Neryte, sitie blyneliai atrodo labai graziai ir skaniai thumbup.gif Reiks rytoj pusryciams iskepti bigsmile.gif
o mano megstamiausias idaras yra pupeles su kumpiu. Bet jei namuose turiu burokeliu, tai ispaustas sultis panaudoju lietiniu teslai ir blyneliai buna rausvo atspalvio, tuomet labai tinka varskes idaras. essen.gif
Atsakyti
QUOTE(diviana @ 2008 12 19, 13:07)
Neryte, sitie blyneliai atrodo labai graziai ir skaniai  thumbup.gif  Reiks rytoj pusryciams iskepti  bigsmile.gif
o mano megstamiausias idaras yra pupeles su kumpiu. Bet jei namuose turiu burokeliu, tai ispaustas sultis panaudoju lietiniu teslai ir blyneliai buna rausvo atspalvio, tuomet labai tinka varskes idaras.  essen.gif

dekui!
o kokie tavo idomus receptai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2008 12 19, 10:58)
As dedu Karunos juodo sokolado kubelius. Jei bijot, kad per dideli, tai i kokias keturias dalis padalinkit wink.gif

dar paprasčiau - tiesiog visą blyneli patepti šokoladiniu kremu, pvz. "Nutella" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxandra @ 2008 12 19, 16:07)
dar paprasčiau - tiesiog visą blyneli patepti šokoladiniu kremu, pvz. "Nutella" wink.gif

o man skaniau sokoladas grynas nei nutella, na cia jau skonio reikalas, geriau pavargsiu drozdama sokolada nei patepdama nutella ax.gif
Atsakyti
labukas.
klausimelis - saldiems blyneliams, pvz su bananais ar obuoliais, blyneliu prisidaryt neimanoma, nes vaisiai pajuoduos, nejaugi vaikams kepat po pora blyneliu ir tesla maisot naujai ar kazin iskepus blynus pavyktu veliau susukti padarius idara? neismastau, ar forma laikysis, jei blynai jau nebe karsti. ar darot kas nors taip? aciu
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2009 01 10, 21:17)
labukas.
klausimelis - saldiems blyneliams, pvz su bananais ar obuoliais, blyneliu prisidaryt neimanoma, nes vaisiai pajuoduos, nejaugi vaikams kepat po pora blyneliu ir tesla maisot naujai ar kazin iskepus blynus pavyktu veliau susukti padarius idara? neismastau, ar forma laikysis, jei blynai jau nebe karsti. ar darot kas nors taip? aciu

Tikrai taip. As dazniausiai prisikepu blynu, sudedu i lekste, imaunu i maiseli ir laikau juos saldytuve iki 4-5 dienu. Ir visada suku "svieziai". Man net lengviau sukasi, nei i ka tik iskeptus.
Atsakyti
as net i kamera juos dedu su maiseliu,ir atsileidzia ir niekas jiems neatsitinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 12 17, 16:09)
o as dar be visu minetu idaru ,darau lietinius su plauciais...zinau kad ne kaip skamba,bet tikrai pigu ir skanu,mano seimyna dievina,nors iki tol vyras niekada nebuvo ragaves,bet kaip paragavo tai patinka iki siol  smile.gif  bigsmile.gif

esu tokius darius- lb patiko, man skaniau nei su mesa- gaunasi tokie lengvesni ,tarpinis variantas tarp mesos ir kazko g.gif . tik dar idedu ir sirdies. seniai tokius bedariau, nes tuos plaucius virt uzknisa, iskyla i pavirsiu, atrodo is puodo tuoj iskris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 01 10, 22:29)
Tikrai taip. As dazniausiai prisikepu blynu, sudedu i lekste, imaunu i maiseli ir laikau juos saldytuve iki 4-5 dienu. Ir visada suku "svieziai". Man net lengviau sukasi, nei i ka tik iskeptus.

o, super! aciu uz patarimus! vakar prisikepiau blynu ir pasidariau viska iskart su idarais - kaip visada, pabijojau bandyt, bet kita karta taip ir darysiu! 4u.gif
QUOTE(fuksija @ 2009 01 10, 23:39)
as net i kamera  juos dedu su maiseliu,ir atsileidzia ir niekas jiems neatsitinka  4u.gif

aha, kokia sauni mintis! viska visa laika saldau, nes turiu salikli ir labai megstu turet pusiau prisiruosus visokiu dalyku kaip balandeliai, cepelinai, namines desreles ir pan, bet apie lietinius nepagalvojau! bigsmile.gif tik tu ju po viena neatskiri, nededi ko nors tarp blynu? jie nesulimpa?
Atsakyti
o aš kažkurią dieną dariau lietinius su pieniškų dešreių ir sūrio įdaru. Labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte... @ 2009 01 11, 16:35)
o, super! aciu uz patarimus! vakar prisikepiau blynu ir pasidariau viska iskart su idarais - kaip visada, pabijojau bandyt, bet kita karta taip ir darysiu!  4u.gif
aha, kokia sauni mintis! viska visa laika saldau, nes turiu salikli ir labai megstu turet pusiau prisiruosus visokiu dalyku kaip balandeliai, cepelinai, namines desreles ir pan, bet apie lietinius nepagalvojau!  bigsmile.gif  tik tu ju po viena neatskiri, nededi ko nors tarp blynu? jie nesulimpa?

niekas jiems neatsitinka,tik reikia kad savaime atsiltu visai,visai
Atsakyti
QUOTE(zemuoge1 @ 2009 01 11, 17:24)
o aš kažkurią dieną dariau lietinius su pieniškų dešreių ir sūrio įdaru. Labai skanu thumbup.gif

tikrai skanu, as dar po to ant ju toki padaza padarau is majonezo ir kecupo drinks_cheers.gif siaip man skaniausias idaras yra grybu ir kumpio, dar megstu morku ir surio, saldus man nelabai prie sirdies... g.gif
Atsakyti